Dit is wat Matt Bomer echt van Lady Gaga denkt

Inhoudsopgave:

Dit is wat Matt Bomer echt van Lady Gaga denkt
Dit is wat Matt Bomer echt van Lady Gaga denkt
Anonim

Het duo van Lady Gaga en Matt Bomer hebben allebei de leiding genomen in hun eigen industrie, en terecht! Terwijl Gaga de muziek en Bomer domineerde met film en televisie, werd alleen verwacht dat het duo tv-magie zou creëren tijdens hun tijd dat ze samenwerkten aan Ryan Murphy's hitshow, 'American Horror Story'. Met seizoen 10 van de show in aantocht, spreekt het voor zich dat de serie het behoorlijk goed heeft gedaan!

Tijdens de vierde aflevering van de show, maakte Matt Bomer een gastoptreden voordat hij fulltime meedeed aan 'American Horror Story: Hote', naast Gaga. De serie heeft een aantal bekende gezichten zien binnenkomen, waaronder McCaulay Culkin. Tijdens de tijd dat Matt en Gaga samen waren, hadden de twee een aantal intieme scènes samen, en nu deelt de acteur alle deets uit met betrekking tot zijn voormalige co-ster.

Matt Bomer Complimenten Lady Gaga

Als het op televisieshows aankomt, heeft 'American Horror Story' het absoluut verpletterd! De show begon in 2011 en maakt zich nu op voor de release van het tiende seizoen met niemand minder dan McCaulay Culkin in de hoofdrol! Nou, tijdens het vierde seizoen van de show zagen fans de getalenteerde Matt Bomer in de finale-aflevering van 'Freakshow' stappen, waardoor velen dachten dat hij mee zou doen voor seizoen 5. Omdat fans vermoedden dat Matt permanent bij de show zou komen, lijkt het erop dat ze we hebben gelijk! Bomer kondigde aan dat hij zich bij 'American Horror Story: Hotel' zou voegen, maar hij zou het niet alleen doen.

Lady Gaga werd ook onthuld om in de show te verschijnen, en de twee zouden samen een aantal stomende scènes hebben! Beide acteurs zeiden dat samenwerken buitengewoon "comfortabel" was, en als je Matt en Gaga samenvoegt, zouden we niets minder verwachten. Hoewel Matt slechts tot seizoen 5 aan boord bleef, zette Gaga haar rol in 'American Horror Story: Roanoke' voort. Hoewel zowel Matt als Gaga geen deel meer uitmaken van de serie, heeft Bomber niets dan goede dingen te zeggen over zijn tijd in de show en het werken met Gaga.

Matt sprak met The Hollywood Reporter dat hij ongelooflijk "angstig" werd toen hij ontdekte dat hij met Lady Gaga zou gaan fotograferen. Gelukkig voor de ster hielp Lady Gaga zijn zenuwen te kalmeren! De acteur noemde Gaga "gerelateerd" en zorgde ervoor dat ze "de muren afbrak" voor hem en de rest van de cast. Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over Gaga, zei Matt: "ze is een icoon. Ik kon niet anders dan verwachtingen hebben van wie ze zou kunnen zijn en ze overtrof al mijn onrealistisch hoge verwachtingen", zei Bomer.

De acteur stopte daar niet, hij zei verder dat Gaga "iedereen op de set betoverde", vertelde hij Andy Cohen op 'Watch What Happens Live!', waarmee hij bewees wat we al wisten dat waar was, dat Gaga is niets minder dan een lieverd! Hoewel de twee niet hebben samengewerkt sinds fans op een dag in de toekomst wachten op hun terugkeer naar het grote scherm, net als wij!

Aanbevolen: