Werd de TikToker achter 'Kimye'-geruchten tot zwijgen gebracht door Kris Jenner?

Inhoudsopgave:

Werd de TikToker achter 'Kimye'-geruchten tot zwijgen gebracht door Kris Jenner?
Werd de TikToker achter 'Kimye'-geruchten tot zwijgen gebracht door Kris Jenner?
Anonim

TikTok-beïnvloeder Ava Louise leidde tot de geruchten over de mogelijke affaire van Kanye West met Jeffree Star. Nu kan de matriarch van de Kar-Jenner-familie een handje hebben in haar minder frequente berichten.

Twee video's zijn minder ongefilterd dan de typische stijl van Louise. Toen iemand hierop wees en vroeg of Kris Jenner verantwoordelijk is voor haar stilzwijgen, gaf ze een antwoord met de kleur rood.

Aangeklaagd door Kris Jenner

Louise heeft een Jake Paul-achtige benadering van haar publiciteit. Ze maakt alles extreem en chaotisch op een manier waardoor kijkers zich afvragen of haar leven echt zo gek is.

Zodra ze Kim Kardashian's huwelijk in haar persona had betrokken, plaatste ze een reeks video's over Kris die haar aanklaagde. Dat omvatte het kopen van een op maat gemaakte Gucci-blazer en het naspelen van Kim in de rechtszaal.

Nu heeft ze een spraakmemo gepost waarin ze zegt dat ze over alles heeft gelogen.

In de video zegt ze: "Ik word echt niet eens aangeklaagd. Ik heb dit hele schandaal verzonnen, er zit letterlijk niets van waarheid in wat ik heb gezegd. Ik heb zojuist de hele wereld erin geluisd praatte weer over mij omdat ik veel Adderall gebruikte en me verveelde."

Wat? Sommige verhalen uit het verleden van Louise, zoals wakker worden op het gazon van haar flatgebouw na een avondje stappen met een meisje, klinken als een pet. Er is echter wat lef voor nodig om tegen Kris' advocaten in te gaan en met een nepverhaal op de proppen te komen.

Heeft Kris Jenner haar post gemaakt?

In Louise's volgende TikTok reageerde ze op een opmerking waarin ze haar vroeg rood te dragen als Kris haar de spraakmemo liet posten.

Ze droeg inderdaad een rode hoodie en zei helemaal niets, wat niet past bij de zelfverklaarde 'problematische Leeuw'.

Louise deed verder een duet met een andere TikToker-video waarin ze haar schema samenvat. Ze lachte mee en maakte aan haar volgers bekend dat ze inderdaad het gerucht verzonnen had. Is ze een Kris in wording?

Ze is nog niet klaar met het voor de gek houden van de popcultuurwereld met haar kennis van sociale media. In een commentaar van haar duet verklaarde ze dat haar aflevering over Dr. Phil ook nep was.

Het roept de vraag op, gaf het haar niet om het effect dat haar geruchten zouden kunnen hebben op de kinderen van Kim en Kanye? Als het mogelijk niet nep is, is Kris dan zo krachtig als ze de waarheid echt kan laten lijken op het complot van een influencer?

Aanbevolen: