Jennifer Lopez plaagt een verrassing, fans hopen dat het de 'In The Morning'-video is

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez plaagt een verrassing, fans hopen dat het de 'In The Morning'-video is
Jennifer Lopez plaagt een verrassing, fans hopen dat het de 'In The Morning'-video is
Anonim

Jennifer Lopez begon 2021 absoluut met een knal toen ze optrad op Dick Clark's New Year's Rockin' Eve 2021. Ze was onlangs van haar stomende American Music Awards-optreden met Maluma gekomen en koesterde zich in het succes van haar nieuwe huidverzorging lijn, JLO Beauty.

Jennifer Lopez bleef duidelijk bezig en concentreerde zich op haar carrière en debuteerde ook haar nieuwe nummer In The Morning, waarvan fans denken dat ze nu op sociale media blijft plagen. Toen ze naar sociale media ging met een teaser die aangaf dat er iets groots stond te gebeuren.

Als ze verkeerd raden, heeft ze vast nog iets enorms om met hen te delen, dus alle ogen zijn nu gericht op JLo's sociale mediakanalen om te zien wat ze onthult.

Jennifer Lopez plaagt een verrassing

Jennifer Lopez plaatste een foto van zichzelf in de auto, terwijl ze haar zonnebril ophief om haar volledig opgemaakte gezicht te onthullen. Ze zag er erg winters uit en schreef het beeld van haar fluitende wimpers bij; "Houd je ogen gericht op morgen … ? SomethingIsComing?."

Ze heeft de afgelopen weken zoveel aan fans gegeven, het is gek om je voor te stellen dat ze meer te delen heeft met de wereld. Ze is altijd aanwezig geweest als het gaat om haar zelfpromotie in de afgelopen maanden, en na het zien van dit bijschrift, begonnen mensen zich af te vragen wat ze in hemelsnaam zou kunnen bedenken. Fans delen hun opwinding online en het gesprek wordt gedomineerd door eindeloze gissingen over wat ze in petto heeft voor haar 138 miljoen Instagram-volgers.

Anticipatie

Veel gissingen en ideeën drijven rond op Jennifer Lopez; reactiespagina op Instagram. Verreweg de meest populaire gok op wat er daarna gaat gebeuren, is het idee dat Jennifer Lopez op het punt staat de video voor In The Morning uit te brengen, en als de geschiedenis een goede indicatie is van wat komen gaat, weten we zeker dat dit een zeer, zeer stomende video.

Ze heeft onlangs met Maluma samengewerkt aan een reeks projecten en haar AMA-optreden omvatte hem, dus veel fans gaan ervan uit dat hij mogelijk deel uitmaakt van haar video. Er zijn duizenden reacties op haar bericht en we zullen snel ontdekken of fans de juiste voorspelling hebben gedaan, aangezien haar aankondiging elk moment kan worden verwacht.

Fan-opmerkingen omvatten; "Omg InTheMorning muziekvideo ??", "DE MUZIEKVIDEO????" en "zeg alsjeblieft dat er nog een nieuw nummer op ons afkomt.

Aanbevolen: