Amber Rose voorspelde nauwkeurig een deel van de scheiding van Kimye

Inhoudsopgave:

Amber Rose voorspelde nauwkeurig een deel van de scheiding van Kimye
Amber Rose voorspelde nauwkeurig een deel van de scheiding van Kimye
Anonim

Amber Rose: model, influencer…profeet? Dat is wat sommige fans haar noemen, terwijl een griezelig nauwkeurige oude Tweet van haar op social media circuleert.

De betreffende Tweet doet een voorspelling over het uiteenvallen van Kanye West en Kim Kardashian. Amber had een relatie met Kanye van ongeveer 2008-2010, een paar jaar voordat de rapper zijn spraakmakende relatie (en uiteindelijk huwelijk) met Kim begon.

We weten nu allemaal waar dat huwelijk naartoe gaat, maar wist Amber dat eerder dan de rest van de wereld? Dit is de situatie.

Kanye's echtscheiding wordt uitgezonden op 'KUWTK'

Herinnert iemand zich de 'SNL'-schets 'Waar is Kanye?' Elke keer dat er een 'KUWTK'-camera langskomt, duikt een nep-Kanye uit beeld, en het is grappig omdat het waar is. Kanye hield zich op afstand van het drama van de show, maar het lijkt erop dat dat in seizoen 20 gaat veranderen.

Nieuws brak onlangs dat het laatste seizoen van 'Keeping Up With The Kardashians' zich zal concentreren op Kim's ervaring met het scheiden van Kanye, en de ontwrichting van hun huwelijk dat in de eerste plaats tot de scheiding leidde. Cameraschuwe Kanye en al zijn relatieproblemen staan op het punt centraal te staan op E!.

Amber wist dat ze Kanye zouden verzilveren

Al in februari 2015 deelde Amber Rose haar eigen relatiedrama op Twitter. Ze slingerde beledigingen heen en weer met Kanye, die zei dat hij "30 douches" nodig had om schoon te worden nadat hij haar had aangeraakt.

In een verklaring die nu meer waar is dan ooit, snauwde Amber terug naar haar ex met een voorspelling over zijn toekomst bij de "Kartrashian" familie. Ze beweerde dat Kim op een dag "klaar zou zijn met" Kanye en dat al zijn vuile was zou worden uitgezonden.

Fans zijn onder de indruk van haar voorspelling

De retweet van @moonmillionaire die de woorden van Amber deed herleven, heeft nu ongeveer 50.000 'likes' verzameld, en nog eens duizenden fans applaudisseren voor de nauwkeurigheid ervan in hun eigen Tweets.

"Zeg wat je wilt over Amber… die bish WIST," schreef een Twitter-gebruiker.

Een ander was het ermee eens en voegde eraan toe: "De manier waarop ze dit voorspelde… Mevrouw Rose wist het al."

We zullen moeten afwachten of/hoeveel Kim en haar familie uiteindelijk Kanye "vernederen" in hun show. Met dank aan Amber, zoals een fan het uitdrukte: "Hij kan niet zeggen dat hij niet gewaarschuwd was."

Aanbevolen: