Niemand gelooft dat deze throwback-video daadwerkelijk is gepost door Britney Spears

Inhoudsopgave:

Niemand gelooft dat deze throwback-video daadwerkelijk is gepost door Britney Spears
Niemand gelooft dat deze throwback-video daadwerkelijk is gepost door Britney Spears
Anonim

Fans geloven geen moment dat het Britney zelf was die dit gepost heeft.

De toon van de video was een terugblik op haar eerdere optredens in de schijnwerpers en er was een bericht in het bijschrift dat sprak over hoe ze een stap terug heeft gedaan van het podium om het leven te leven als een "normaal persoon." Dit bericht bespreekt ook het feit dat elke persoon een 'verhaal' heeft en dat er meer in hun leven is dan op het eerste gezicht lijkt.

Gezien de recente onthullingen die aan de oppervlakte zijn gekomen met de nieuwe documentaire over Britney Spears, nemen fans berichten op sociale media niet op het eerste gezicht en evalueren ze nu wat dit post betekent echt, in het grote geheel van dingen.

Interessante post, auteur onbekend

Fans waren erg blij om een video van Britney Spears van drie jaar geleden te zien. Daar was ze, in al haar glorie, het bevel voeren over het publiek met haar ongelooflijke aanwezigheid op het podium en een energieke show neerzetten. Dit is de Britney die fans kennen en waarderen. Helaas, wat fans vandaag overhouden, is een heel andere versie van die vrouw. Ze zien een gevangen, worstelend slachtoffer dat vecht voor emancipatie. Schijnbaar vast te zitten in een wereld waar ze geen controle over heeft, hebben fans geconcludeerd dat er gewoon geen manier is waarop dit bericht door Britney zelf is geschreven.

Om te beginnen denken ze dat ze überhaupt niet op haar telefoon of sociale media mag zijn. De toon en de maniertjes binnen deze post zijn ook in het geding. Fans hebben maanden en maanden besteed aan het evalueren van elk woord binnen elk bijschrift dat wordt gepost, en ze trappen hier echt helemaal niet in.

Breaking This Down

Het is tijd om dit op te lossen.

Als bijna elke reactie op een bericht een fan is die zegt dat Britney niet de auteur was, is het tijd om op te letten. Het is duidelijk dat fans zijn afgestemd op de sociale-mediakanalen van Britney Spears voor updates, maar er is veel twijfel over waar en van wie de updates daadwerkelijk komen. Opmerkingen die de onderliggende schaduwen van twijfel aantonen, zijn onder meer; "Ik wou dat het waar was, maar ik geloof het niet?," "Ik weet dat je dat bijschrift niet hebt geschreven meisje." en "Britney heeft dit niet geschreven!" Zelfs @joshhelfgott woog mee om te zeggen; "Britney heeft DIT NIET GEPLAATST."

Een fan schreef; "Dit is niet de stijl van Britney om dingen te posten / zeggen. We kopen het niet? ", wat werd gevolgd door volledige instemming door een andere fan die schreef; "Lol? duidelijk niet haar posting."

Britney Spears' meest trouwe fans blijven hopen dat ze haar op een dag weer live zullen zien verschijnen, met de vrijheid en het vermogen om ons te vertellen wat haar bezighoudt. Er kwamen ook enkele bemoedigende woorden binnen. Het begon met @katiekrause die schreef; "KAN NIET WACHTEN OM JE VERHAAL VAN JOU TE HOREN! ?" en een andere fan die zei: "Je hebt het volste recht om normaliteit te ervaren. We zijn er bijna ?."

Aanbevolen: