Kim Kardashian-fans zeggen dat ze Tristan-advies voor 'cheater' niet mag geven

Kim Kardashian-fans zeggen dat ze Tristan-advies voor 'cheater' niet mag geven
Kim Kardashian-fans zeggen dat ze Tristan-advies voor 'cheater' niet mag geven
Anonim

Fans zijn er niet om Kim Kardashian advies te geven aan de babyvader van haar zus, Tristan Thompson.

In een nieuwste teaser voor het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians vraagt Tristan Thompson advies aan de oudere zus van zijn vriendin Khloé, Kim. Het lijkt erop dat Tristan gefrustreerd is dat Khloé hun relatie niet openbaar wil maken.

Tristan en Kim kregen eerder ruzie na zijn twee vreemdgaanschandalen. Nadat de basketballer van Boston Celtics Khloé bedroog toen ze negen maanden zwanger was, verscheen Kim in de Ellen-show.

De moeder van vier vertelde de Emmy-winnende gastheer: "Alsof ik niet eens weet hoe ik het moet beschrijven, daarnaast is het gewoon zo fd up."

Het zorgde ervoor dat Tristan Kim als 'aanstichter' bestempelde en haar op Instagram blokkeerde.

De twee herstelden later de boel - alleen voor Tristan om naar verluidt Kylie Jenner's ex-beste vriend Jordyn Woods te kussen in februari 2019.

Ondanks het drama lijken Tristan en Kim nu op goede voet te staan.

De teaser voor de nieuwste sneak peek van KUWTK ziet Tristan naar Kim's Calabasas-herenhuis komen voor een kort praatje.

Kim, die een donkergroene bodysuit droeg, vroeg: "Wat is er met jou en Khloe aan de hand?"

Tristan zei eerlijk: "Sommige dagen zijn goed, sommige dagen raakt ze gefrustreerd door wat er met de media gebeurt."

Kim zei tegen hem: "Ik denk niet dat het haar meer aangaat om over de dingen uit het verleden heen te komen die jullie hebben meegemaakt. Ik denk dat het vooral is wat andere mensen zullen denken. Ik denk dat ze helemaal in orde is, anders ze zou niet 24-7 met je omgaan."

"Ze draagt een koffer met de meningen en gedachten van andere mensen…" voegde Tristan eraan toe.

"Ik had gewoon nooit gedacht dat ze zo was. Ik heb gewoon het gevoel dat het zo is. Dat was niet wie ze was. Ze is altijd de stoere Khloe die er geen fuck om geeft," merkte Kim op.

Je zult nooit de eindstreep halen als je altijd probeert de massa te plezieren. Dus je moet gewoon voor jezelf leven. Het kan je niets schelen of je ze leuk vindt of niet. Maar raad eens waar hij blij mee is en hij zal het op zijn manier doen, of je hem nu leuk vindt of niet,' zei Tristan terwijl Kim verder luisterde.

Hij voegde eraan toe: "Je gaat deze reis rijden zoals je wilt en of mensen zullen met je zijn of tegen je, maar als je sterft, ga je tenminste dood terwijl je het doet Dat is mijn mentaliteit en zij moet het ook begrijpen, gewoon doen."

"Maar ik denk dat het is wat voor haar en jou werkt. Ik bedoel, eerlijk gezegd vind ik gewoon dat je met haar moet praten. Dat je haar gewoon moet vertellen dat je haar proces niet wilt overhaasten. Maar als je haar gewoon zou uitleggen dat je niet zo geheim wilt zijn omdat ze zich zo schaamt - dat maakt je verdrietig en dat geeft je een gevoel, "zei Kim.

"We zullen zien wat er gebeurt", zei Tristan, waaraan Kim toevoegde: "Houd me op de hoogte."

"Ik zal, ik zal. Je weet dat ik zal, "zei Tristan.

Na het zien van de clip waren veel fans boos dat Kim Tristan zelfs de tijd van de dag gaf.

"Ik wou dat mijn zus mijn vreemdgaande vriend zou troosten! Wat is ze aan het doen?" zei een fan.

"Het is je eigen zus! Kim, ik begrijp dat hij de vader van je nicht is. Maar hij moet hierover praten met zijn jongens en zijn moeder. Niet de bloedzuster van zijn vriendin! Je had hem geen seconde van cameratijd, " een seconde toegevoegd.

"Kim had hier buiten moeten blijven en haar tong naar hem moeten blijven uitsteken achter zijn rug om bij familiefeesten," viel een derde in.

Aanbevolen: