Wat heeft Angela Kinsey gedaan sinds 'The Office'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Angela Kinsey gedaan sinds 'The Office'?
Wat heeft Angela Kinsey gedaan sinds 'The Office'?
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er veel verschillende sitcom-personages geweest die behoorlijk cartoonachtig waren. Gedenkwaardige personages zoals Screech Powers, Kimmy Gibbler en Steve Urkel waren bijvoorbeeld allemaal extreem bizar. Natuurlijk waren al die personages ook behoorlijk populair, maar dat komt omdat ze allemaal passen bij de toon van de shows waar ze deel van uitmaakten.

Hoewel The Office soms behoorlijk dom kon zijn, was een van de grootste sterke punten van de show hoe geloofwaardig het nog steeds was. Als gevolg hiervan zou het een groot probleem zijn geweest als een van de hoofdpersonen van de show zo cartoonachtig was dat ze de aantrekkingskracht van de serie zouden wegnemen. Aanvankelijk leek het heel goed mogelijk dat Angela Martin te streng en bazig zou zijn om bij de andere personages van The Office te passen. Gelukkig werd het personage veel genuanceerder en was het gemakkelijk om overuren te maken.

Angela Kinsey Rode Loper
Angela Kinsey Rode Loper

Een van de belangrijkste redenen waarom Angela Martin een geliefd personage werd, is natuurlijk dat de schrijvers van de show haar veel momenten gaven waarin kijkers konden investeren. Bovendien is Angela Kinsey zo'n getalenteerde acteur die in staat was om maak het personage streng aan de oppervlakte en doordrenkt haar tegelijkertijd met wat warmte onder de oppervlakte. Helaas, hoewel haar fans weten hoe geweldig ze is, zijn velen van hen het spoor kwijtgeraakt van wat Angela Kinsey heeft uitgespookt sinds het einde van The Office.

Angela's persoonlijke leven

Bijna vijf jaar voordat The Office op televisie debuteerde, trouwde Angela Kinsey met Warren Lieberstein. Voor fans van The Office zal die achternaam waarschijnlijk een belletje doen rinkelen sinds Warrens broer Paul Toby Flenderson speelde en aan de show werkte als schrijver en showrunner. Voordat The Office in 2013 eindigde, kregen Kinsey en Warren Lieberstein in 2008 samen een dochter, scheidden ze in 2009 en scheidden ze in 2010.

Angela Kinsey en Joshua Snyder
Angela Kinsey en Joshua Snyder

Hoewel het altijd triest is als een relatie niet standhoudt, bevrijdde Angela Kinsey's eerste huwelijk dat eindigde haar de vrijheid om haar huidige echtgenoot te vinden, een acteur en bakker genaamd Joshua Snyder. Aangezien Snyder twee zonen heeft uit een eerdere relatie, betekent dit dat hij en hij en Kinsey drie kinderen hebben die ze samen opvoeden. Natuurlijk kan het opvoeden van kinderen voor iedereen een hele uitdaging zijn, maar van buitenaf lijkt het erop dat Snyder en Kinsey erg gelukkig zijn samen.

Een liefde voor eten

Tegenwoordig lijkt het vaak alsof de overgrote meerderheid van beroemdheden zichzelf op de een of andere manier als fijnproevers beschouwt. Er zijn bijvoorbeeld verschillende sterren geweest die aan de wereld hebben onthuld dat ze verrassend veel talent in de keuken hebben.

Hoewel Angela Kinsey heel graag zegt dat ze geen meester is in de culinaire kunsten, heeft dat haar er niet van weerhouden om een behoorlijk bedrag te verdienen met haar liefde voor eten. Kinsey en haar man Joshua Snyder lanceerden bijvoorbeeld bakingwithjoshandange.com in 2020. Op die website plaatst het paar hun favoriete recepten en een hele reeks verschillende video's, waaronder clips van Angela en Josh die eten maken met haar voormalige Office-mede- sterren. Kinsey en haar man verkopen ook merchandise op hun website.

Angela Kinsey en Rainn Wilson
Angela Kinsey en Rainn Wilson

In de afgelopen jaren heeft Angela Kinsey zich ook aangesloten bij de cast van een aantal shows die draaien om koken. Kinsey is bijvoorbeeld een panellid in een show genaamd Deliciousness waarin zij, Tiffani Thiessen, Kel Mitchell en Timothy DeLaGhetto grappen maken over op voedsel gebaseerde video's van internet. Bovendien werd Kinsey ingehuurd om een originele Disney+ kookwedstrijdshow te hosten, genaamd Be Our Chef.

De massa blijven entertainen

In de jaren sinds het einde van The Office, is Angela Kinsey consequent blijven werken als acteur, afgezien van de tijd dat Hollywood werd gesloten vanwege de COVID-19-pandemie natuurlijk. Kinsey was bijvoorbeeld te zien in films als Slash, Half Magic en Tall Girl. Meer in het bijzonder is Kinsey verschenen in een hele reeks populaire series, waaronder New Girl, Hot in Clevland, The Real O'Neals en Fresh Off the Boat.

Sinds The Office klaar is met filmen, is het duidelijk gebleven dat de sterren van de show nog steeds veel genegenheid voor elkaar hebben. De meeste voormalige sterren van de show posten immers routinematig foto's van zichzelf die samen rondhangen. Desondanks lijkt het er zeker op dat Jenna Fischer en Angela Kinsey een band hebben die echt iets speciaals is. Om die reden is het gewoon fantastisch dat Kinsey en Fischer besloten om samen een podcast te maken genaamd The Office Ladies. Het is niet verwonderlijk dat het zo hartverwarmend is om de twee hosts van de podcast te horen communiceren terwijl ze afleveringen van The Office samenvatten, en daarom is hun podcast een enorme hit.

Aanbevolen: