Miley Cyrus tackelt die 'Turkey Butt'-meme met nieuwe brutale foto's

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus tackelt die 'Turkey Butt'-meme met nieuwe brutale foto's
Miley Cyrus tackelt die 'Turkey Butt'-meme met nieuwe brutale foto's
Anonim

Herinner je je Miley Cyrus'-kont op de MTV VMA's van 2013? Dat doet ze.

De voormalige Hannah Montana ging viraal nadat ze Robin Thicke twerkte in een outfit die haar troeven liet zien op een manier die de wereld ze nog niet eerder had gezien. Sommige nudekleurige slips en onflatteuze hoeken inspireerden mensen om Miley's buit te vergelijken met een geplukte 'kalkoenkont'. Oef.

Dit is wat de zangeres daarover te zeggen heeft:

Ze werkte het op IG

In Miley's IG Stories plaatste ze vandaag deze foto van zichzelf terwijl ze brutaal naar de camera zwaait, bedekt met stickers met betrekking tot kalkoen en 'kippenkont'. Het bevatte ook de tekst "Y'all scarred me w that turkey butt st."

Haar nieuwste hoofdfeedpost laat de artiest zien die rondsluipt in diezelfde zwarte outfit (blijkbaar om de aandacht te vestigen op haar aanstaande Summerfest-optreden):

'Het was gewoon heel erg kwetsend'

Miley's bericht over de "turkey butt" meme-tracks met opmerkingen die ze eerder heeft gemaakt. Voor een diepgaande blik op hoe "met littekens" ze is na het meme-incident, kijk naar dit gesprek dat ze had met Demi Lovato in maart 2020:

"Ik had mijn schattige kleine naaktbodysuit aan en iedereen begon me te vergelijken met een kalkoen en een kalkoen in mijn outfit te stoppen, want ik was zo mager en zo pasteus", legt Miley uit aan Demi ongeveer halverwege de Instagram Live hieronder gepost. "Ik voelde me zo slecht over mezelf dat ik al twee jaar geen bikini meer droeg."

Ze legde verder uit hoe ernstig de impact van een meme kan zijn.

"Memes kunnen zo leuk zijn, maar ze kunnen ook zo kwetsend zijn, want een meme kan grappig zijn, maar als het over jou gaat, is het gewoon zo niet grappig", zei ze tegen Demi."Ik was waarschijnlijk 21 en ik begon mezelf een beetje te begrijpen als een onafhankelijk persoon en het was gewoon heel erg kwetsend om zo voor mijn lichaam te worden beschaamd."

Het veranderde het 'doel' van haar leven

Als Miley's recente posts en projecten meer sociale rechtvaardigheid lijken dan voorheen, dan is dat geen toeval. Het hele 'kalkoenkont'-gedoe is misschien verantwoordelijk voor de Miley die we nu kennen.

Ze vertelde Demi voor het eerst dat de problemen met zelfvertrouwen die ze ontwikkelde na dat incident, echt haar identiteitsgevoel aantasten.

"Ik had het gevoel dat het hebben van deze persoonlijkheid van het meest zelfverzekerde meisje op de planeet eigenlijk een soort van fraude was, omdat ik van binnen zo onzeker was … toen ik droeg als mijn kleine maillots en zo, had ik zoiets fg vier panty's omdat ik zo onzeker was."

Gelukkig heeft ze het allemaal omgezet in motivatie.

"Dat was zo'n wake-up call voor mij omdat ik mijn platform voor een groter doel wilde gebruiken, toen begon ik Happy Hippie," vervolgde Miley in die IG Live."Ik had gewoon iets groters nodig dan deze industrie, omdat ik me er zo slecht door voelde over mezelf."

Aanbevolen: