Madonna deelt nieuwe foto die rondhangt met deze medelegende

Madonna deelt nieuwe foto die rondhangt met deze medelegende
Madonna deelt nieuwe foto die rondhangt met deze medelegende
Anonim

Madonna is een legende, dus dat betekent natuurlijk dat ze omgaat met andere legendes.

De "Express Yourself"-zangeres deelde vrijdag een foto op haar Instagram-verhaal terwijl ze rondhing met Sir Paul McCartney. De context, locatie en het doel van hun ontmoeting is niet bekend. Het is echter alleen maar passend dat de Queen of Pop zou rondhangen met de ex-Beatle, aangezien haar platenverkoop in de marge van zijn voormalige band ligt.

Madonna is goed bezig sinds haar nieuwe verzamelalbum, "Finally Enough Love: 50 Number Ones", vorige maand werd uitgebracht. Het remixalbum is een verzameling van alle 50 nummer één's die Madonna in de Billboard Dance Chart ontving. Madonna's 50e nummer één, voor het nummer "I Don't Search I Find", brak een record. Dat record is de meeste nummer één inzendingen van een artiest op een Billboard-hitlijst.

Het album zelf kwam binnen op nummer acht in de Billboard 200 albums-hitlijst. Dit was weer een historische prestatie. Met deze vermelding in de hitparade werd Madonna de eerste vrouwelijke artiest die sinds de jaren tachtig in elk decennium top 10 albums heeft. Ze is de tiende overall die dit bereikt.

De andere mannelijke acts zijn AC/DC, Def Leppard, Metallica, Ozzy Osbourne, Robert Plant, Prince, Bruce Springsteen James Taylor en Madonna's nieuwe vriend Paul McCartney.

Madonna sprak onlangs met Honey Dijon voor V Magazine, wiens remix van haar meest recente dansnummer één op het album staat.

"Het samenstellen van dit project was als een trip down memory lane", zei Madonna over het proces van het album. "Het was een louterende, emotionele ervaring en bracht zoveel herinneringen naar boven. Ik realiseerde me hoe hard ik heb gewerkt en wat een avontuurlijk muzikaal leven ik heb geleid! Het belangrijkste was dat ik besefte hoe betekenisvol dansmuziek altijd is geweest voor mij."

Madonna sprak ook over de verschillende veranderingen in de muziekproductie. Dit is iets waarvan we zeker weten dat McCartney dit in de loop der jaren ook heeft opgemerkt.

"Het is zo anders dan het begin van de jaren '80 tot nu toe," zei ze. "De muziek uit de jaren '80 heeft een naïviteit en een eenvoud waar ik van hou en die ik mis, maar dan hebben we deze nieuwe geweldige technologie binnen handbereik en kunnen we synths laten klinken als een stem, en een stem klinkt als een percussionist instrument of violen. Het is gemakkelijker om snel te creëren!"

Misschien hebben McCartney en Madonna deze veranderingen ook besproken. Het zou absoluut geweldig zijn als ze ooit zouden nemen wat ze hebben geleerd en zouden samenwerken aan een nummer!

Aanbevolen: