Dit is wat fans op Twitter zeggen over Miley Cyrus die de mul uitvindt

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans op Twitter zeggen over Miley Cyrus die de mul uitvindt
Dit is wat fans op Twitter zeggen over Miley Cyrus die de mul uitvindt
Anonim

Nog maar 28, Miley Cyrus blijft zichzelf opnieuw uitvinden. Haar tijd op 'Hannah Montana' voelt als eeuwen geleden, gezien de manier waarop haar carrière en uiterlijk sindsdien zijn veranderd.

Wat we zonder twijfel weten, is dat Cyrus niet bang is om een risico te nemen als het op haar uiterlijk aankomt. Heck, tegenwoordig schudt ze de mul. Geloof het of niet, Cyrus had de trend jaren eerder voorspeld, lang geleden in 2008. Ze vertelde de interviewer dat de looks een terugkeer zouden maken.

"Weet je wat, het is een soort van, zoals, weer naar binnen gaan! Alsof het gespannen en stekelig is, het is eigenlijk best cool. Ik denk dat het echt begint terug te komen."

Miley geeft haar moeder de eer voor de look, aangezien het haar moeder was die haar haar knipte, en dat is eigenlijk de enige stijl die ze weet te knippen.

"We hebben ons allemaal moeten aanpassen, veel dingen sloten ons af, waardoor we niet onze soort standaardroutines konden doen, waarvan een van hen een knipbeurt voor me zou krijgen."

"En dus bood mijn moeder aan, je kent mijn pony, ik had al een pony en ze werden lang. En ze zei: 'Nou, ik kan je haar knippen, maar ik weet maar één kapsel, en Ik doe dit al sinds 1992 voor je vader en voor je broers.' En het enige dat mijn moeder kan doen is een harder, dus ik had één optie, en die had ik nodig."

Fans praten via Twitter over de look en volgens fans was het Cyrus die de look weer op de kaart zette.

Mullet Starter

Fans praten via Twitter en volgens de meesten was het Cyrus die de look terug op de kaart zette, toen niemand anders bereid was om het eens te proberen.

Sommige fans denken er zelfs aan om het uiterlijk van Cyrus nieuw leven in te blazen.

Fans zijn duidelijk dol op de look en het zou een enorme trend kunnen worden voor de rest van 2021. Gek om te denken dat Miley meer dan tien jaar geleden voorspelde dat de look in stijl zou terugkeren.

Misschien had zelfs zij niet kunnen voorspellen dat zijzelf de trend zou beginnen.

Wat je er ook van vindt, de look heeft behoorlijk wat indruk gemaakt en volgens Twitter ten goede.

Aanbevolen: