Dit is Jennifer Aniston's beste herinnering aan het filmen van 'Friends

Inhoudsopgave:

Dit is Jennifer Aniston's beste herinnering aan het filmen van 'Friends
Dit is Jennifer Aniston's beste herinnering aan het filmen van 'Friends
Anonim

Hoewel Jennifer Aniston een ongelooflijke filmcarrière heeft gehad met naast Rachel veel grote rollen, vinden fans het geweldig dat ze Rachel Green speelde in de populaire sitcom Friends.

Het is waar dat fans soms denken dat Rachel egoïstisch was, maar er zal altijd over het liefdesverhaal van Ross en Rachel worden gesproken. Als ze erover nadenkt om Friends voor 10 seizoenen te filmen, heeft Jennifer Aniston één herinnering die ze heel erg koestert. Laten we eens kijken.

Het beste geheugen

Jennifer Aniston is een enorme filmster geworden die de hele tijd in het nieuws is, meest recentelijk vanwege haar opmerkingen over vrienden die het COVID-19-vaccin niet zullen krijgen.

Natuurlijk wordt Jennifer Aniston vaak geïnterviewd over Friends en fans zijn altijd enthousiast om te horen wat ze te zeggen heeft.

Wat is een van haar beste herinneringen aan de sitcom? Jennifer Aniston heeft goede herinneringen aan de eerste tafellezing.

Volgens Us Weekly werden Aniston en Lisa Kudrow geïnterviewd voor de Actors On Actors-uitgave van Variety, en het was heel lief om ze te horen praten over de populaire sitcom. Aniston zei: "Je droeg een passende Phoebe Buffay [outfit] - zoals een wit linnen hippieshirt, en je had een stel schelpen en kettingen om. En je had je haar opgestoken in twee kleine clips, en je had deze kleine blonde sliertjes. Zo, zo, zo mooi! En Courteney [Cox] had een roze baby-T-shirt aan met een witte rand.”

Dit is echt leuk voor fans om over te horen, vooral omdat Kudrow en Cox outfits droegen die nu erg jaren 90 en retro klinken.

Met in de hoofdrol 'Vrienden'

In 2019 verscheen Aniston bij de Patron of the Artists Awards van de SAG-AFTRA Foundation, en Cox en Kudrow vertelden hoe ze supergoede vrienden waren. Aniston won een Artist Inspiration Award voor haar liefdadigheidswerk. In haar toespraak vertelde Aniston wat het spelen van Rachel voor haar betekende.

Aniston zei: "Vrienden waren bliksem in een fles. Ja, dat was het. En ik bedoel, ik bedoel niet de beoordelingen. Ik bedoel, het was een zeer zeldzame omgeving waar er echt geen concurrentie onder elkaar was, geen ego's. Eh, we waren slechts zes relatief onbekende acteurs die samen leerden op het werk en onze gelukkige sterren bedankten voor het deel uitmaken van dit raketschip op een show. En het kon ons niet schelen wie de beste regel kreeg. Hoewel Matt [hew] Perry stal meestal alle goede regels, maar dat deed er niet toe."

Jennifer Aniston werd geïnterviewd door Collider en legde uit dat toen ze werd aangenomen om Rachel te spelen, de show Friends Like Us heette. Ze zei dat ze in een tv-show zat die waarschijnlijk niet zou worden opgepikt, en toen had ze haar auditie voor Rachel. Aniston zei: "Ik deed audities voor de tweede positie, zoals ze dat noemen. Ik las het script en had nog nooit zo'n reactie op een show gehad. Het waren mijn tijdgenoten, het was in New York City, het was grappig, het was interessant en ik had nog nooit zoiets gelezen."

Ze legde uit dat het tv-programma waar ze naar keek wel werd opgepikt, maar natuurlijk speelde ze uiteindelijk Rachel, en de rest is geschiedenis. Aniston zei: "Ik heb 10 jaar de beste opleiding ter wereld gehad", wat leuk is om te horen, omdat fans vinden dat ze helemaal gemaakt is om dit personage te spelen.

Het is ongelooflijk om te bedenken dat als Jennifer Aniston in de andere sitcom was gebleven, wie Rachel zou hebben gespeeld en hoe Friends eruit zou hebben gezien.

Favoriete 'Friends'-aflevering

Elke fan heeft zijn eigen Friends-aflevering die het meest betekent of hem gewoon hysterisch laat lachen elke keer dat hij er zelfs maar aan denkt. Deze zijn zo persoonlijk, hoewel er zeker afleveringen zijn die iedereen leuk vindt. Het is leuk om te weten wat de favoriete aflevering van Jennifer Aniston is.

Volgens Us Weekly heeft Jennifer Aniston gesproken over een aflevering die ze leuk vindt: "The One With The Prom Video" uit seizoen 2. Ze vond het leuk om flashbacks van Monica op de middelbare school te zien, en ze noemde ook het kapsel van Ross en Rachel voordat ze een neuscorrectie kreeg.

In 2020 legde Jennifer Aniston aan Variety uit dat zij en Courteney Cox bleven lachen om de bloopers van de show, die zo herkenbaar is. Ze zei dat ze "iets wilden vinden om naar te verwijzen, een oud Friends-ding" en vonden tonnen online bloopers. Ze grapte dat ze "als twee nerds" waren omdat ze naar hen bleven kijken en lachen.

Het is geweldig dat Cox en Aniston zo hecht zijn gebleven en dat hun vriendschap al die tijd heeft standgehouden. Het maakt het kijken naar oude afleveringen van Friends nog beter.

Aanbevolen: