Britney Spears slams biopic-scripts die ze ontvangt . In een Brits accent

Inhoudsopgave:

Britney Spears slams biopic-scripts die ze ontvangt . In een Brits accent
Britney Spears slams biopic-scripts die ze ontvangt . In een Brits accent
Anonim

British Britney Spears is terug en ze richt zich op de biopic-scripts die ze de laatste tijd heeft ontvangen.

De popprinses heeft een film op haar Instagram gepubliceerd waarin ze de voorstellen van een film over haar leven die ze heeft ontvangen lijkt te verwerpen.

Ze sprak ook over Madonna's aankomende biopic -- alles met een bijna onberispelijk Brits accent dat haar volgers volledig heeft gewonnen.

Britney Spears zegt dat het 'puzzel' is om scripts over haar leven te ontvangen

"Het is echt een raadsel voor mij dat al deze mensen me al deze scripts van mijn eigen leven beginnen te sturen, maar geen van deze scripts is zelfs waar", zegt Spears in de video.

"Moet ik de rol van mijn eigen leven spelen?" vraagt ze dan.

De zangeres van …Baby One More Time vertelt vervolgens over Madonna, die momenteel samen met de met een Oscar bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody aan haar eigen 'visuele autobiografie' werkt. In een interview met Jimmy Fallon begin oktober bevestigde Madonna het nieuws van een film over haar leven.

"Een heleboel mensen hebben geprobeerd films over mij te schrijven, maar het zijn altijd mannen [walgelijk gegrom]", vertelde Madonna aan Fallon.

"[Universal] stuurde me dit script omdat ze mijn zegen wilden en ik las het en het was de meest afschuwelijke, oppervlakkige onzin die ik ooit heb gelezen," voegde ze eraan toe.

Ze weigerde ook de naam bekend te maken van de regisseur die de regie had.

"Hij is een totale vrouwenhater," zei ze net.

Spears had het interview bekeken en de twee situaties vergeleken.

"Ze zei dat mensen haar scripts over haar leven sturen en de scripts zijn niet eens waar. Wat denken ze?!" Vroeg Spears.

"Ik ben 39, Madonna is 60. Ik ben niet dood. Wat denken ze?!" vroeg ze ook.

Britney Spears bekritiseerde de vele documentaires over haar

Dit was niet de eerste keer dat Spears alle aandacht heeft besteed die ze de afgelopen jaren heeft gekregen.

Eerder dit jaar bekritiseerde de zangeres de verschillende documentaires die zijn gemaakt tijdens haar 13 jaar durende conservatorium, waaronder de door de New York Times geproduceerde Framing Britney Spears, een van de eerste werken die de aandacht vestigden op haar zaak.

“Zoveel documentaires over mij dit jaar met de kijk van andere mensen op mijn leven … wat kan ik zeggen … ik ben diep gevleid !!!! Deze documentaires zijn zo hypocriet … ze bekritiseren de media en doen vervolgens hetzelfde”, schreef Spears in mei van dit jaar.

“Verdomme … ik ken jullie niet, maar ik vind het geweldig om jullie eraan te herinneren dat hoewel ik behoorlijk moeilijke tijden in mijn leven heb gehad … ik nog meer geweldige tijden in mijn leven heb gehad en helaas mijn vrienden … Ik denk dat de wereld meer geïnteresseerd is in het negatieve,” voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: