Madonna-fans geschokt als ze de laatste momenten van Marilyn Monroe opvoert

Madonna-fans geschokt als ze de laatste momenten van Marilyn Monroe opvoert
Madonna-fans geschokt als ze de laatste momenten van Marilyn Monroe opvoert
Anonim

Madonna is zwaar bekritiseerd op sociale media voor het herscheppen van de sterfbedscène van Marilyn Monroe.

In het laatste coverinterview van V Magazine werd de 63-jarige Like A Virgin-zangeres gezien terwijl ze met haar gezicht naar beneden op een matras lag en haar achterste blootlegde.

In een ander shot konden pillen op recept worden gezien op een nachtkastje.

Hollywood-schermlegende Monroe werd in 1962 dood aangetroffen in haar huis in Brentwood, Californië. Er wordt gezegd dat ze de avond ervoor een overdosis sedativa had genomen. De Some Like It Hot-ster was net 36.

"Om een of andere morbide en griezelige reden besluit Madonna het sterfbed van Marilyn Monroe opnieuw te creëren", twitterde popcultuurexpert Mike Sington.

"Dat is zo buiten de orde en respectloos tegenover de dood van Marilyn Monroe… Wat nu? Misschien kleden van Elvis voor een sterfscène in de badkamer… Smh. Het is niet cool, " een reactie die online te lezen is.

"Wat een enorm gebrek aan respect voor het geheugen van MM! Een nieuw dieptepunt. Erg smakeloos, en zo gephotoshopt dat ze een stripfiguur kan worden genoemd, " viel een derde in.

Madonna werd eerder getrolld nadat ze sexy beelden deelde met haar 16,7 Instagram-volgers die sommigen aanstootgevend vonden.

De 63-jarige liet haar kruis zien terwijl ze op handen en voeten poseerde en haar zwarte slipje liet zien.

De moeder van zes droeg een kanten top met decolleté onder een groot mouwloos bontvest. Ze voegde stijl toe aan de look met een rood en zwart geruite minirok. Het culturele icoon droeg dij-hoge zwarte panty's die ze droeg met studs, strappy zwarte laarsjes. Haar haar was donker bij de wortels, maar werd geleidelijk lichter tot blond in een reeks lange vlechten.

Madonna geaccentueerd met een overvloed aan zilverkleurige kettingen met grote ster- en kruishangers. Om haar pols wiegde ze een stapel armbanden. De Evita-actrice nam verschillende suggestieve poses aan, waaronder een met haar benen gespreid terwijl ze haar tong uitstak en een duim omhoog hield.

Hoewel de zevenvoudig Grammy-winnaar meer dan 150.000 "likes" ontving, vonden sommige wrede commentatoren het "te veel" en beweerden zelfs dat ze misschien dementie had.

"Heeft ze dementie?" een louche commentator schreef brutaal online.

"Ik vroeg me dit af, ze doet me denken aan een vrouw waar ik om geef en die achteruit accelereert", beaamt een tweede.

"Er is iets mis met haar. Begrijpt ze dat we dit niet aantrekkelijk vinden," merkte een derde op.

Maar sommigen kwamen naar de verdediging van de "Like A Virgin"-zanger.

"Nee, ze heeft geen dementie - maar ze heeft wel bijna een miljard dollar", schreef een fan.

Aanbevolen: