Wat is er gebeurd met Kylie Jenner's voormalige BFF Pia Mia?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Kylie Jenner's voormalige BFF Pia Mia?
Wat is er gebeurd met Kylie Jenner's voormalige BFF Pia Mia?
Anonim

Kylie Jenner heeft door de jaren heen een reeks BFF's gehad. Er is de nu vervreemde Jordyn Woods, ex-persoonlijke assistent Victoria Villaroel, visagist Ariel Tejada, goede vriend Harry Hudson en haar huidige belangrijkste bestie Stassie Karanikolaou. Maar voordat ze haar imperium en pre-lip fillers opbouwde, had Kylie Pia Mia Perez, beter bekend als Pia Mia. In 2013 introduceerde de 16-jarige Kylie de 17-jarige Pia aan haar fans via Snapchat en Instagram. Ze hadden een typische tienervriendschap, minus de glamour en camera's.

Ze kregen voor het eerst een band op een slaapfeestje waar Kylie Pia blijkbaar had gevraagd 'haar in slaap te zingen'. Pia, destijds een aspirant-zangeres, zei dat ze Kylie altijd in slaap zou zingen tijdens logeerpartijtjes. Ze zei dat het "leuk was om in de buurt te zijn" van de Keeping Up With the Kardashian-ster omdat ze haar aanmoedigde om te zingen. Maar het paar leek in 2017 uit elkaar te zijn gedreven - een enorm jaar voor de reality-tv-ster wiens merk, Kylie Cosmetics, als een gek van de grond kwam. Fans vroegen zich af wat er met Pia Mia, haar 'sidekick', gebeurde.

Waarom hield Kylie Jenner op met Pia Mia om te gaan?

In 2017, voordat ze officieel van elkaars sociale media-accounts verdwenen, hadden Kylie en Pia naar verluidt ruzie nadat de hit uit 2015 van laatstgenoemde, Do It Again met Chris Brown en de toenmalige vriend van de make-upmagnaat Tyga, de hitlijsten bereikte. De twee werden echter opnieuw gespot, waarschijnlijk voor de laatste keer. Op een gegeven moment, tijdens Pia's vroege opkomst als zangeres, waren er ook geruchten dat ze de 'andere vrouw' van Kanye West was.

De nu 24-jarige ontkende de beweringen. De Kardashian-Jenner-clan hield zich ook nooit bezig met de kwestie. Wests toenmalige vrouw Kim Kardashian filmde zelfs Pia terwijl ze Drake's Passionfruit zong aan de familietafel met de oprichter van Yeezy en Drake zelf. Kylie heeft ook nooit een ruzie tussen haar en Pia bevestigd. Het lijkt alsof de twee uit elkaar zijn gegroeid. De eerste ging door met het jongleren met meerdere zakelijke ondernemingen en het moederschap, terwijl de laatste zich concentreerde op het maken van naam door middel van muziek.

Waar is Pia Mia nu?

De in Guam geboren zangeres domineerde ook 2017 - ze bracht haar EP, The Gift 2, uit en verliet Interscope Records en Wolfpack entertainment, daarbij verwijzend naar het gebrek aan creatieve vrijheid onder de labels. Later dat jaar richtte ze haar eigen platenlabel Cherry Pie records op. Ook maakte ze in 2019 haar acteerdebuut in de film After. Ze zong het themalied, Bitter Love. Ze bracht dat jaar meer singles uit onder haar onafhankelijke label.

In september 2020 trad Pia toe tot OnlyFans. Nu is ze zelf een influencer en is ze de achtste verdienste in de app voor contentabonnementen en verdient ze $ 2.22 miljoen per maand voor het plaatsen van lingerie-selfies en andere 'provocerende afbeeldingen'. In hetzelfde jaar tekende ze ook een platencontract bij Electric Fell Entertainment en Republic Records. Ze verliet het jaar daarop na het uitbrengen van een paar singles, waaronder een samenwerking met dancehall-artiest Sean Paul.

Pia werd in december 2020 gezellig samen met de 26-jarige honkbalspeler van de New York Yankees, Tyler Wade. Ze hadden een leuke picknickdate in een park in Los Angeles en droegen gecoördineerde Nike-outfits. Er zijn geen nieuwe updates over hun relatie. Maar Pia is er altijd in geslaagd om haar datingleven uit de media te houden. In 2014 had ze een relatie met muziekproducent Nic Nac of Nicholas Balding. Het was een rustige affaire die duurde tot 2016.

Hoe is de relatie tussen Kylie Jenner en Pia Mia vandaag?

De zangeres heeft herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat zij en Kylie nog steeds op goede voet staan. In 2019 zei ze dat hun vriendschap niet is veranderd, ondanks dat ze de afgelopen jaren niet in het openbaar zijn gezien."Nou, ik herinner me altijd, weet je, Kylie zei dat ze altijd moeder wilde worden en dat ze echt het gevoel had dat dit was wat ze moest doen in het leven," zei Pia. "Dus, ik heb het gevoel dat het echt niet is veranderd. Kylie is zo moederend en ze is gewoon zo'n lief, liefdevol persoon in het algemeen en ik denk gewoon dat het nu gewoon meer is, misschien."

Pia woonde ook Stormi's extravagante eerste verjaardag bij. "Stormi is zo schattig. Ik zag haar voor haar eerste verjaardag en ze deden de hele carnaval Astro storm. Het was geweldig. Ze is het liefste ooit," gutste ze. "Ik heb haar een beetje - ik ga altijd slapen met een sterrenprojector. Als ik in slaap val, verlicht het mijn kamer en lijkt het alsof er sterren zijn en dus heb ik haar hetzelfde gegeven. Omdat ik dacht dat ze het leuk zou vinden om ook met de sterren in slaap te vallen." Hoe tijd vliegt. Pia is veranderd in een coole tante terwijl Kylie mogelijk een tweede kind verwelkomt.

Aanbevolen: