Jennifer Lopez-fans sluiten Ageist Troll af als nieuwe foto's met Ben Affleck Drop

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez-fans sluiten Ageist Troll af als nieuwe foto's met Ben Affleck Drop
Jennifer Lopez-fans sluiten Ageist Troll af als nieuwe foto's met Ben Affleck Drop
Anonim

Nieuwe foto's van Jennifer Lopez en Ben Affleck komen elke dag online en voeden fans met hun dosis Bennifer terwijl het powerkoppel hun romance uit de vroege jaren 2000 nieuw leven inblaast.

Na het verbazen van de aanwezigen op het Internationale Filmfestival van Venetië, zijn JLo en de met een Oscar bekroonde regisseur samen gespot. Toen close-upfoto's van het paar op sociale media begonnen te circuleren, probeerden enkele leeftijdsgekte trollen voor Lopez te komen, maar haar fans hadden het niet.

Jennifer Lopez-fans sluiten Ageist-trollen af

Het is een algemeen erkende waarheid dat het uiterlijk van de zangeres en actrice tijdloos is. Echter, één gebruiker op de roddelpagina van beroemdheden @deux.discussie was dapper genoeg om Lopez als oud te bestempelen, op 52-jarige leeftijd. En niet alleen dat, maar de opmerking bestendigt dubbele standaarden over ouder worden (spoiler alert: een volledig natuurlijk proces) voor mannen en vrouwen.

"Ben Affleck zal nooit bij een vrouw van in de vijftig blijven", luidt de opmerking.

Volgens deze persoon zou Affleck, die 49 is, dus technisch gezien bijna 50, niet uitgaan met een vrouw van zijn leeftijd. Laat dat bezinken.

"behalve dat ze er niet uitziet alsof ze in de vijftig is", antwoordde een Instagram-gebruiker.

"heeft hij je dat verteld?" vroeg iemand anders.

"en kan doen wat elke vrouw die jonger is dan zij kan doen. Ze heeft energie", schreef een andere fan van JLo.

En als die Hustlers-scène waar Lopez een paaldansroutine eet hier geen bewijs van is, dan weten we het ook niet meer.

Jennifer Lopez en Ben Affleck kozen dingen waar ze gebleven waren

Lopez en Affleck hebben de vonk van bijna twintig jaar geleden eerder dit jaar nieuw leven ingeblazen, na Lopez' breuk met honkbalspeler Alex Rodriguez.

Slechts een dag nadat het stel hun verloving aankondigde, werd Rodriguez ervan beschuldigd Lopez te hebben bedrogen. Voormalig Yankees-honkbalspeler Jose Canseco beweerde dat Rodriguez de Waiting for Tonight-zanger met zijn ex-vrouw bedroog in een reeks tweets. Lopez en Rodriguez gaven geen commentaar op de beschuldigingen, maar Canesco's ex-vrouw Jessica ontkende alle beweringen.

De relatie tussen Rodriguez en Lopez werd door de jaren heen bezoedeld door andere geruchten over vreemdgaan. Nadat JLo eerder dit jaar werd gespot zonder haar verlovingsring, werden de geruchten over het uiteenvallen hardnekkig. Het voormalige koppel kondigde aan dat ze uit elkaar gingen in een gezamenlijke verklaring aan The Today Show.

Aanbevolen: