Miley Cyrus' Hannah Montana-shirt blijft sociale media opblazen

Miley Cyrus' Hannah Montana-shirt blijft sociale media opblazen
Miley Cyrus' Hannah Montana-shirt blijft sociale media opblazen
Anonim

Zangeres en actrice Miley Cyrus trad op tijdens Summerfest in onvergetelijke outfits, waaronder een Hannah Montana-t-shirt. Sinds het concert hebben sociale media hun liefde voor het shirt en de Disney Channel-show getoond, en hebben ze links gedeeld voor gebruikers die het t-shirt willen kopen.

Twitter blijft verwijzen naar zowel Cyrus als Hannah Montana, het personage dat de muziekcarrière van Cyrus hielp lanceren. Een gebruiker twitterde later: "Mooi t-shirt @MileyCyrus of is het Hannah Montana."

Fans hebben zich ook uitgesproken over het shirt op haar Instagram na het plaatsen van foto's en video's van haar optredens. Velen hebben "Hannah Montana Forever" opgemerkt, waarbij één gebruiker zelfs zei: "Hannah Montana leeft en ademt, zoals ze zou moeten!!"

Hannah Montana was een populaire show rond Miley Stewart, die zowel een normaal leven als het leven van een popster leidde. Ook met Emily Osment, Mitchell Musso en Billy Ray Cyrus in de hoofdrollen, liep de show van 2006-2011 op Disney Channel. De show leidde ook tot een concertfilm Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert en speelfilm Hannah Montana: The Movie.

De show eindigde na Cyrus' wens om door te gaan naar meer volwassen rollen. Haar eerste volwassen rol kwam in de film LOL uit 2012 en een jaar later bracht ze haar album Bangerz uit.

The "Can't Be Tamed zette een show neer vol klassieke hits zoals "The Climb" en "7 Things", tot covers van hits van Blondie en Janis Joplin. Ze trad ook op met Mike WiLL Made-It "23" met Wiz Khalifa, die ook met haar op Lollapalooza verscheen.

Het is niet bekend of ze zich aan deze setlist zal houden voor haar aankomende festivaloptredens. De setlist van Summerfest en Lollapalooza is echter bijna precies hetzelfde. Er is ook geen woord over andere artiesten die met haar kunnen optreden.

Vanaf deze publicatie heeft de ster nog niet gesproken over een achtste studioalbum in de nabije toekomst. Ze is echter van plan om meer muziekfestivals te headlinen, waaronder Austin City Limits dit najaar en het Music Midtown Festival van dit weekend. Helaas is haar Plastic Hearts-concerttour uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie, wat heeft geleid tot verschillende festivaluitvoeringen.

Music van Cyrus en Hannah Montana is beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Disney's Hannah Montana, Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert en Hannah Montana: The Movie zijn allemaal te bekijken op Disney+.

Aanbevolen: