Fans sturen liefde naar Miley Cyrus na aankondiging van pandemische gewortelde angst

Inhoudsopgave:

Fans sturen liefde naar Miley Cyrus na aankondiging van pandemische gewortelde angst
Fans sturen liefde naar Miley Cyrus na aankondiging van pandemische gewortelde angst
Anonim

Miley Cyrus is een bekende zelfverzekerde popster die al op het podium zingt sinds ze kon praten. De moed die het kostte om fans te laten weten hoe ze zich echt voelde, is inspirerend.

De COVID-19-pandemie heeft niet alleen fysiek, maar ook mentaal een enorme tol geëist van de wereld. De maanden van isolatie waren een veilige zone voor individuen die ze nog niet eerder hadden meegemaakt.

Angst voor het onbekende na quarantaine is een verwachte bijwerking… zelfs voor de meermaals bekroonde sensatie Miley Cyrus.

De zangeres had het allemaal kunnen opkroppen en er nooit over haar paniekaanval kunnen praten, maar wie zou dat helpen. Cyrus bewees aan haar fans dat ze gewoon een gewoon meisje is.

Op 17 september sprak Miley Cyrus haar fans toe op Summerfest over haar recente angstgevoelens. In plaats van te proberen de pijn te verbergen, onthulde ze het allemaal.

Miley Cyrus Get's Candid

"Het moment herinnerde ons eraan dat zelfs de meest zelfverzekerde popsterren te maken hebben met terugkeerangst, en dat we allemaal aardig - en eerlijk - moeten zijn voor onszelf en elkaar."

"Net als iedereen, ben ik de afgelopen anderhalf jaar opgesloten en geïsoleerd geweest en het is heel verbluffend om terug te zijn op een plek die vroeger als een tweede natuur aanvoelde. Op het podium staan voelde alsof ik thuis ben, en dat is niet meer zo omdat ik zoveel tijd thuis opgesloten heb doorgebracht. En dit is erg ingrijpend, "legde Cyrus uit.

Gevangen zijn in de gezondheidscrisis, vervolgde ze, "was verrassend en angstaanjagend, en eruit komen is ook een beetje angstaanjagend. Dus ik wilde gewoon eerlijk zijn over hoe ik me voel. Omdat ik denk door als ik daar eerlijk over ben, dan ben ik minder bang."

We zijn allemaal mensen en het wordt tijd dat we elkaar als zodanig gaan behandelen. Van buitenaf lijkt het misschien alsof beroemdheden mythische wezens zijn, maar ze zijn net als de rest van ons.

Miley Cyrus vervaagt de scheidslijn tussen beroemdheden en de onberoemde door op grote schaal te relateren.

Miley Cyrus is een icoon

Zomerfeest 2021.

SuMmErFeSt SwIpE! ?

Miley Cyrus liet zien hoe ze haar angstaanval kan omzetten in een les voor anderen.

Aanbevolen: