Fans reageren op rapporten Little Mix zal hun split 'volgende maand' aankondigen na ruzie met Jesy Nelson

Fans reageren op rapporten Little Mix zal hun split 'volgende maand' aankondigen na ruzie met Jesy Nelson
Fans reageren op rapporten Little Mix zal hun split 'volgende maand' aankondigen na ruzie met Jesy Nelson
Anonim

Little Mix stopt ermee, volgens een nieuw rapport.

De meidengroep, die onlangs hun 10-jarig jubileum vierde, is naar verluidt van plan om het nieuws "volgende maand" aan de fans aan te kondigen, beweert The Sun.

En als fans zich afvragen waarom Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall en Perrie Edwards uit elkaar gaan, vertellen bronnen aan de publicatie dat het trio van plan is om een eigen solocarrière na te streven.

Fans zijn verbijsterd door het nieuws, nadat ze naar Twitter zijn gegaan om hun schok over het onbevestigde bericht te delen, hoewel het lijkt alsof de groep klaar is om uit elkaar te gaan.

Edwards en Pinnock zijn onlangs moeders geworden, terwijl de laatste al zou zijn begonnen met het werken aan muziekmateriaal buiten Little Mix, wat duidelijk aangeeft dat ze de komende maanden klaar is voor een solocarrière.

"Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg is bereikt", onthulde de insider.

“Er is een datum vastgesteld om de splitsing aan te kondigen. De komende tournee wordt een afscheid van hun fans.”

Little Mix werd in 2011 opgericht nadat alle drie de meisjes - inclusief voormalig lid Jesy Nelson - in een groep waren geplaatst voordat ze de Britse competitieserie gingen winnen.

In de loop der jaren heeft Little Mix eindeloze records gebroken en blijft het een van de best verkopende meidengroepen in het VK met hits als 'Sweet Melody', 'Black Magic' en 'Shout Out To My Ex'. waarvan wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Hun onlangs uitgebrachte single "Cut You Off" was blijkbaar gericht op het abrupte vertrek van Nelson in december 2020.

In het nummer zingt Thirlwall: "Ik weet dat je denkt dat je dat allemaal bent, het zal zo lief zijn als je terug kruipt, maar het is nu te laat."

Edwards vervolgt dan: Iemand vertelt me hoe, hoe zijn we hier gekomen? Vroeger was het zo goed. Niets duurt voor altijd, maar ik dacht echt dat we het konden.

“Ik weet dat er tranen zullen zijn, maar het is een gebroken hart waard. Als ik mijn energie niet kan beschermen, moet ik je afsnijden.'

Er wordt verder vermeld dat hoewel de band zeker een pauze plant - gedurende welke tijd ze hun solocarrières zullen lanceren - een mogelijke comeback langs de lijn nog niet is uitgesloten.

Maar om eerlijk te zijn, als een band eenmaal uit elkaar gaat om een solo-muziekcarrière na te streven, is het zeer zeldzaam om ze weer bij elkaar te zien komen.

Er staat een afscheidstournee gepland voor 2022.

Aanbevolen: