Britney Spears op wrede wijze getrolld na aankondiging van nieuwe fictieroman

Britney Spears op wrede wijze getrolld na aankondiging van nieuwe fictieroman
Britney Spears op wrede wijze getrolld na aankondiging van nieuwe fictieroman
Anonim

Britney Spears is onterecht bekritiseerd nadat ze had bevestigd dat ze een nieuw boek aan het schrijven is.

De popster, 39, deelde de verhaallijn van haar nieuwe fictieroman in een lange Instagram-post op vrijdag, waarin ze een sage schetste over een ziel die gevangen zit tussen werelden.

Spears legde uit: "Ik ben een boek aan het schrijven over een meisje⁣ dat werd vermoord, maar haar geest komt vast te zitten in het ongewisse vanwege trauma en pijn en ze weet niet hoe ze moet oversteken naar de wereld die ze gebruikt om weet !!!!'"

"Na drie jaar vast te zitten in het ongewisse, is ze een geest die gedijt van haar spiegelbeeld in haar spiegel voor het bestaan!!!! Ze heeft niemand die ze kan vertrouwen, maar er gebeurt iets en ze bedenkt hoe ze moet steek over naar de wereld waar haar familie is!!!!"

"Als ze uit het ongewisse komt, moet ze een beslissing nemen… dezelfde mensen begroeten die haar hebben vermoord of een heel nieuw leven creëren!!!!"

"Ze heeft haar spiegel niet langer nodig … ze vond een portaal door constant bepaalde gebeden te citeren die haar het inzicht en de gave geven om niet meer bang te zijn en uit het ongewisse te komen … maar wat ik aan de VERBEELDING zal overlaten is wat dat doet ze als ze oversteekt …… behalve dat ze haar naam opnieuw leert schrijven!"

Het nieuwe boek van The Stronger-zangeres komt te midden van het bericht dat haar vader Jamie Spears zal worden afgezet vanwege beweringen dat hij haar financiën verkeerd heeft beheerd en haar heeft bespioneerd, wat werd onthuld door DailyMail.com.

Intussen heeft Britney enige ervaring met fictie.

Zij en moeder Lynne schreven samen de roman A Mother's Gift voor jongvolwassenen, uitgebracht in 2001.

Het boek, losjes gebaseerd op Spears' eigen leven, volgt de 14-jarige Holly Faye Lovell die haar stadje in Mississippi verlaat voor de grote stad, na het winnen van een prestigieuze muziekbeurs.

Sommige schimmige commentatoren op sociale media konden het niet helpen, maar Britney te trollen voor het schrijven van een nieuwe roman.

"Ze moet vooruitkijken, doorgaan met haar leven met haar twee zonen en niet gefixeerd blijven op het verleden", schreef iemand online.

"Huh? Dit is zo willekeurig. Je bent niet vermoord Britney… je bent een levende, jetsetting, overdreven verwende mens. Er zijn ZO veel minder bevoorrechte mensen die erin slagen om niet elk uur van de dag over zichzelf te praten dag. Krijg een perspectief, " een tweede toegevoegd.

Maar sommige Britney-fans kwamen haar te hulp.

"Ik heb medelijden met haar, er was niets veranderd sinds ze beroemd werd, elk laatste klein ding dat ze doet is nit pick en eye rolls en oooo ze is onstabiel. Kijk, ze is een boek aan het schrijven.. Het wordt geen Pulitzer winnaar maar god, relax gewoon lol, " lees een commentaar.

Aanbevolen: