Hoe Mayim Bialik fans herinnert aan het televisiedebuut van Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Hoe Mayim Bialik fans herinnert aan het televisiedebuut van Jennifer Aniston
Hoe Mayim Bialik fans herinnert aan het televisiedebuut van Jennifer Aniston
Anonim

Wist je dat voordat Friends and Blossom, Jennifer Aniston en Mayim Bialik samen in een televisieserie speelden? En voordat Jennifer een begrip werd nadat ze de rol van Rachel Green had gekregen, was ze nog maar een jonge ster in een kortstondige show genaamd Molloy.

Hoewel de show uit het collectieve geheugen van televisiefans is verdwenen, kon Mayim het gewoon niet helpen om het weer in de gedachten van de fans te stoppen.

Hier zijn de details van hoe ze iedereen deed denken aan het televisiedebuut van Jennifer Aniston!

Mayim deelt terugblik op het televisiedebuut van Jennifer Aniston

Mayim Bialik, ster van The Big Bang Theory, tweette een throwback Thursday-foto die mogelijk elke andere oude foto overtrof om op Instagram en Twitter te komen. Waarom? Omdat het niet alleen Jennifer Aniston pre-Friends laat zien, maar ook Mayim in haar ongemakkelijke tijdperk.

In wezen bezit het alle kenmerken van een legendarische TBT.

Mayim schreef bij de hilarische foto: Ja, dit ben ik en Jennifer Aniston in mijn kinderkamer. We hebben samen een show gedaan voordat ik ‘Blossom’ deed. tbt !!!” Ze deelde de foto ook op haar Twitter-account en kreeg veel reacties en opmerkingen van fans.

Op de foto is Mayim gekleed in een zwarte coltrui, met een verenpony en een zwart-witte polkadot-hoofdband. Jennifer daarentegen is gekleed in een scharlaken trui met V-hals en zwarte bies en heeft haar lange bruine haar naar beneden met een opzij vallende pony.

Dit is niet de eerste keer dat Mayim een throwback-foto van hen plaatste. Ze deelde er zelfs een op Twitter in december 2013. Ze ondertitelde de post: "ok tbt … hier zijn ik en Jennifer aniston !! We werkten aan een FOX-serie genaamd "molloy" voor "blossom" en ze was zo lief!"

Op de foto omhelsde Mayim, vooral bekend als de schattige roodharige die speelde als een jonge Bette Midler in Beaches, een onbekende Jennifer Aniston. Destijds speelden de actrices mee in de kortstondige Fox-sitcom Molloy. Het glorieuze moment vond plaats vijf jaar voordat Jennifer beroemd werd vanwege haar rol in Friends.

In zekere zin was Mayim in staat om fans te herinneren aan Jennifers allereerste televisieoptreden. Molloy, waarin ook Kevin Scannell, Pamela Brull en Luke Edward van Turner & Hooch te zien waren, was Jens eerste tv-optreden; de sitcom duurde echter maar zeven afleveringen.

Deze serie bracht Jen en Mayim samen, waarin Mayim een pretentieuze 11-jarige speelde die met haar irritante oudere stiefzus Courtney (de rol van Jen) verhuist nadat haar vader hertrouwt.

Reacties van fans op de TBT-foto's van Jennifer en Mayim

Nadat Mayim de throwback-foto's op sociale media had geplaatst, stroomden fans toe om hun reacties te delen.

Een merkte op: "Je ziet er extatisch uit, ik zou waarschijnlijk hetzelfde zijn als Jennifer Aniston op mijn schoot zat."

Another schreef: "Dit is een geweldige foto! Ik reageer nooit op dit soort dingen, maar dit deed me glimlachen na een sh-dag, dus bedankt! Ik hield als kind van Blossom."

Jennifer Aniston en Mayim Bialik na Molloy

Zowel Jen als Mayim schitterden in populaire shows, hoewel er nog een paar Molloys waren voor Jen voordat Friends. Ze speelde als Jeannie Bueller in een televisieversie van Ferries Bueller's Day Off, die 13 afleveringen duurde.

Na Friends had de actrice veel op haar bord toen ze speelde in verschillende romcoms, waaronder Serendipity, de romantische komedie die later werd erkend als een vakantieklassieker.

Ze was toen te zien in de film Rumor Has It uit 2005 en speelde later in The Break-Up met Vince Vaughn, waaraan ze werkte rond de tijd dat ze haar veelbesproken scheiding van Brad Pitt doormaakte.

In de jaren die volgden, speelde ze in verschillende andere romcoms. Deze omvatten He's Just Not That Into You, The Bounty Hunter, Love Happens, The Switch, Just Go with It, Wanderlust en anderen.

Mayim, aan de andere kant, speelde in een tiener-sitcom Blossom, die in dezelfde maand in première ging als Molloy, en ging door naar The Big Bang Theory in 2010. Ze is het grootste deel van haar leven een professionele actrice geweest, toen ze haar carrière begon met het spelen van een personage genaamd Ellie in een aflevering van het fantasiedrama Beauty and the Beast in 1987.

Sindsdien heeft ze een verbazingwekkende reeks prestaties geleverd in zowel haar professionele als persoonlijke leven. Ze is niet alleen een getalenteerde actrice en een trotse moeder van twee kinderen, ze is ook een neurowetenschapper met een doctoraat. UCLA heeft een diploma in de discipline.

Wat betreft haar liefdesleven, de actrice had in 2013 een grote breuk met haar echtgenoot Michael Stone, na meer dan tien jaar huwelijk. Hoewel alle wonden tijd nodig hebben om te genezen, lijkt Mayim tegenwoordig niet zo erg om te dragen.

In feite doet Jennifer Aniston dat ook niet, zelfs als die throwback-foto van donderdag ervoor zorgde dat fans zich oud en verwilderd voelden.

Aanbevolen: