Krijgt Ariana Grande gratis designerkleding ondanks haar nettowaarde van $ 200 miljoen?

Inhoudsopgave:

Krijgt Ariana Grande gratis designerkleding ondanks haar nettowaarde van $ 200 miljoen?
Krijgt Ariana Grande gratis designerkleding ondanks haar nettowaarde van $ 200 miljoen?
Anonim

Ariana Grande is ongetwijfeld een van de meest succesvolle vrouwen in Hollywood van vandaag. Ze is tenslotte een drievoudige bedreiging, met haar bewezen vermogen om te zingen, dansen en acteren.

Grande heeft tot nu toe al 12 Grammy-knikken en twee overwinningen. Om nog maar te zwijgen, ze kreeg ook veel lof voor haar vertolking van popster Riley Bina in de nieuwste Netflix-film Don't Look Up.

Grande is ook een behoorlijk mode-icoon geworden. Sterker nog, mensen kunnen nog steeds niet stoppen met praten over de Vera Wang-jurk die ze droeg naar het Met Gala van 2018 of de futuristische Atelier Versace-jurk die ze droeg naar de 2016 Billboard Music Awards.

Met haar geschatte nettowaarde van $ 180 miljoen (en dat telt) kan Grande het zich zeker veroorloven om zichzelf te kleden zoals ze wil.

Het lijkt er echter op dat deze popster/actrice soms gratis merkkleding krijgt.

Ariana Grande werd geboren als modester

Vanaf het allereerste begin kunnen mensen niet anders dan aandacht besteden aan de stijl van Grande. Dat is iets dat stylist Law Roach vanaf het begin wist.

"Ariana Grande is absoluut iconisch", vertelde hij aan Page Six. “De paardenstaart is iconisch. De A-lijn rokken zijn iconisch. De overknee laarzen zijn iconisch. Voor mij is het een formule om mee te spelen.”

Toen Grande opgroeide, bracht ze natuurlijk enkele veranderingen aan in haar stijl. "Ze evolueert naar een modemeisje en verandert", vertelde Roach in 2016 aan Teen Vogue. "Als meisjes vrouwen worden, veranderen hun ideologieën, en dat geldt ook voor hun stijl."

Dus toen de tijd aanbrak om de outfits van Grande uit te zoeken voor de 2019 Sweetener-wereldtournee van de zangeres, vertelde Roach aan People dat hij besloot om "haar authentieke blauwdruk te nemen en het fris en verheven te laten voelen."

Hoewel de stijl van Grande in de loop der jaren zeker is geëvolueerd, heeft de zangeres nog steeds haar liefde voor bepaalde modeklassiekers behouden, vooral die looks geïnspireerd op de Jennifer Garner rom-com 13 Going On 30.

Dit is waarom fans denken dat Ariana Grande gratis designerkleding krijgt

In het verleden bracht Grande een eerbetoon aan 13 Going On 30 door zich te kleden als Garner's Jenna Rink voor een scène in haar videoclip voor Thank U Next. Het blijkt echter dat de zanger nog niet klaar was met het eren van de film.

Vorig jaar maakte ze haar debuut op The Voice terwijl ze dezelfde iconische Versace-jurk droeg die Garner in de film had gedragen voor de dansreeks Thriller.

Donatella Versace heeft zelf bevestigd dat Grande dezelfde jurk uit de film droeg. "Mijn prachtige meid @arianagrande in Versace SS03 voor haar eerste The Voice liveshow!!!" schreef de ontwerper trots op Instagram.

En hoewel Grande de jurk gemakkelijk had kunnen kopen, is het waarschijnlijk dat Versace hem met plezier aan de zanger had geschonken. Ondertussen lijkt het er ook op dat Versace al lang van plan was om de jurk aan de zangeres te geven.

Grande's styliste, Mimi Cuttrell, had op Instagram onthuld dat haar look 'zes maanden in de maak' was.

Grande staat er ook om bekend aangepaste outfits te laten maken voor enkele van de meest spraakmakende verlovingen. Zo droeg de zangeres in februari 2020 de meest ongelooflijke grijze Giambattista Valli-tuillejurk naar de Grammy's.

Meer recentelijk wiegde ze ook een op maat gemaakte chocoladebruine korsetjurk van Vivienne Westwood tijdens de finale van The Voice. Hoewel het mogelijk is dat Grande voor haar outfits heeft betaald, is het ook mogelijk dat ontwerpers hun kleding gemakkelijk aan de zangeres gaven.

Grande is tenslotte ontegensprekelijk een van de beste sponsors waar iemand om kan vragen. Voor de goede orde, de zanger is benoemd tot merkambassadeur voor zowel Givenchy als Reebok.

Ariana Grande werd een paar jaar geleden ook het onderwerp van modecontroverses

Hoewel Grande meestal veel lof krijgt voor haar mode, lijkt het erop dat ze in het verleden ook anderen de verkeerde kant op heeft gewreven.

Het begon allemaal toen de zangeres zelf een klacht indiende tegen modemerk Forever 21 wegens vermeende reclame voor producten met een model dat 'opvallend veel lijkt' op Grande.

De rechtszaak onthulde ook dat Forever 21 in het verleden had geprobeerd een partnerschap met de zangeres aan te gaan, maar zoals haar advocaten uitlegden: De voorgestelde goedkeuringsovereenkomst kwam nooit tot wasdom omdat de bedragen die Forever 21 aanbood te betalen voor de het recht om de naam en beeltenis van mevrouw Grande te gebruiken waren onvoldoende voor een artiest van haar statuur.”

In plaats daarvan beweerde het juridische team van de zanger ook dat het merk "ten onrechte de goedkeuring van mevrouw Grande suggereerde door een op elkaar lijkend model in te huren en foto's van dat model te plaatsen in kleding en accessoires die lijken op kleding die wordt gedragen in de muziekvideo's van mevrouw Grande …"

Nieuws over de rechtszaak bracht Farrah Moan er ook toe de zangeres te beschuldigen van het "stelen" van haar uiterlijk van RuPaul's Drag Race All Stars.

“Ariana zou me een deel van die 10 miljoen moeten geven, aangezien haar team letterlijk een foto van mij naar de ontwerper heeft gestuurd en ze heeft betaald om mijn uiterlijk van as4 te kopiëren.(Eindelijk de ontwerper ontmoet en de thee verteld), 'postte de dragqueen op Twitter. "Ik denk dat stelen van queer artiesten voor winst prima is [sic]"

Tegelijkertijd heeft modewaakhond Diet Prada de zanger ook beschuldigd van 'toe-eigening van zwarte esthetiek'. Op Instagram plaatste het account het vermeende moodboard van Grande voor de Sweetener-wereldtournee en merkte op dat "72% van het vier pagina's tellende [sic] document zwarte vrouwen als referentie bevat."

Als reactie plaatste Roach op Instagram: "Dit moodboard is door mij (een zwarte [sic] man) voor haar gemaakt. Dus ben [ik] aan het stelen van mijn eigen cultuur???”

Aanbevolen: