Pete Davidson lacht Kanye West-bedreigingen uit

Inhoudsopgave:

Pete Davidson lacht Kanye West-bedreigingen uit
Pete Davidson lacht Kanye West-bedreigingen uit
Anonim

Kim Kardashians nieuwe vriend is misschien een komiek, maar het lijkt erop dat haar vervreemde echtgenoot Kanye West degene is die mensen aan het lachen maakt. Een onaangename Pete Davidson lachte naar verluidt de dreigementen weg die Ye maakte in een onlangs uitgebrachte diss-track, en noemde de hele zaak 'hilarisch'.

Pete Davidson haalde zijn schouders op over bedreigingen die Kanye West maakte in zijn nieuwe diss-track

In het nummer dat vorige week met The Game werd uitgebracht, rapt Kanye: "God heeft me van die crash gered, zodat ik Pete Davidsons kont kan verslaan."

De bedreigingen stoorden Pete niet al te veel, en hij vond het "totaal hilarisch" dat Ye hem noemde in de diss-track. “Niet alleen dat hij het allemaal hilarisch vindt. Hij vindt het geweldig', verwijzend naar de media-razernij rond zijn relatie met Kim.

Pete is naar verluidt gewend aan media-aandacht, maar met iemand als Kim zijn, brengt het naar een heel ander niveau, en de cabaretier vindt het "grappig" dat de pers "alles van hem ineens wil weten".

Terwijl Pete de grote weg neemt als het gaat om Kanye's bedreigingen, heeft hij extra beveiliging ingehuurd. Pete maakt zich geen zorgen dat Ye zijn dreigementen waarmaakt, maar hij begrijpt dat de rapper een "enorme schare fans" heeft die naar zijn liedjes luisteren en ernaar kunnen handelen.

Kanye West voedt de media-razernij en brengt onbedoeld Pete en Kim dichter bij elkaar

De diss-track was niet de enige keer dat The Louis Vuitton Don op Pete mikte. Vorige week beweerde hij in een interview dat Kim hem verhinderde het huis binnen te gaan dat ze deelt met hun vier kinderen omdat Pete in het huis was en ze geen confrontatie wilde.

Een bron dicht bij Kim en haar familie ontkent het: Pete moet nog worden voorgesteld aan Kim's kinderen, en het is algemeen bekend dat wanneer hij haar in LA bezoekt, hij in een hotel in Beverly Hills verblijft waar ze is geweest met hem gespot.'

Wat erger is voor Ye is dat hij naar verluidt de media-waanzin voedt, waardoor Kim en Pete dichter bij elkaar zijn gekomen. Iemand die dicht bij het stel stond, onthulde dat "Kim en Pete met elkaar kunnen praten over wat er aan de hand is", en dat ze het fijn vonden om elkaar te hebben om hun zorgen mee te delen.

Wat erger is voor Yeezy is dat hij ruzie had met Pete lang voordat hij in de buurt kwam van zijn vervreemde vrouw, die teruggaat tot zijn onstuimige toespraak op Saturday Night Live in 2018, waarin hij een MAGA-hoed droeg en tekeer ging over zijn steun van president Trump. De week daarop maakte Pete Ye belachelijk en bespotte hij zijn optreden.

Aanbevolen: