Jim en Pam's 'kantoor'-bruiloft had heel anders kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Jim en Pam's 'kantoor'-bruiloft had heel anders kunnen zijn
Jim en Pam's 'kantoor'-bruiloft had heel anders kunnen zijn
Anonim

Het is meer dan een decennium geleden dat een van de meest geliefde koppels op het scherm, Jim en Pam, trouwde. The Office paar wisselde geloften uit in seizoen zes van de show na veel ups en downs. Maar de makers van de show zeggen dat de plot meer was dan alleen dat.

Na een boothuwelijk bij de watervallen, wisselden Jim en Pam geloften uit in het bijzijn van hun personeel van Dunder Mifflin. Het huwelijk had echter bijna een heel ander einde en zou heel anders zijn.

Laten we eens kijken hoe deze ene bruiloft chaotischer had kunnen worden dan het al was.

Het alternatieve idee van de bruiloft van Jim en Pam

Fans vonden het geweldig hoe de relatie tussen Jim en Pam door de jaren heen groeide. En het blijkt dat zelfs John Krasinski met de makers van de show had gevochten om hun verhaallijn te redden. Hun bruiloft moest iconisch zijn, en dat was het ook!

In een interview met EW herinnerden de afleveringsregisseur Paul Feig, schrijver en uitvoerend producent Mindy Kaling en uitvoerend producent Greg Daniels zich hoe de aflevering aanvankelijk had moeten eindigen.

Het oorspronkelijke concept beeldde Pam's ex-verloofde, Roy Anderson, gespeeld door David Denman, af die haar huwelijk probeerde te verstoren, met Dwight Schrute, gespeeld door Rainn Wilson, die tussenbeide kwam in zijn plan.

"De hele aflevering spookte Roy rond en was ongelukkig dat ze gaan trouwen, dus als ze vragen of iemand een reden heeft waarom dit stel niet kan trouwen, rijdt hij de kerk binnen op een paard om Pam van haar voeten te vegen als een ridder in glanzend harnas en verklaart: 'Ik heb bezwaar.' En ze zegt: 'Wat ben je aan het doen? Nee, ik wil trouwen', "zei afleveringsregisseur Paul Feig.

"Ze stuurt hem weg, dus hij moet zijn paard de kerk uit rijden. Maar toen, in een absoluut krankzinnig iets, hadden ze dit gekke einde waar Dwight [Rainn Wilson] het paard krijgt en het naar binnen rijdt de watervallen."

Bovendien herinnerde de uitvoerend producent Greg Daniels zich: "Dwight is in het hotel en hij kijkt naar al deze foto's van dieren die over de watervallen gaan. […], Roy laat het paard in de steek en Dwight zet het samen en hij stapt op het paard en hij begint over de watervallen te gaan, op een paard te rijden, en dan realiseert hij zich dat het een verschrikkelijk idee is."

Waarom is het oorspronkelijke einde nooit gebeurd?

Daniels wilde dat dit krankzinnige complot deel uitmaakte van de aflevering. Maar toen de cast aan tafel zat te lezen, was hij de laatste die het verhaal verdedigde. "Het hele personeel en de acteurs schreeuwden tegen me: 'Verpest de bruiloft van Jim en Pam niet met een paard!'"

Hij voegde eraan toe: "We lazen het aan tafel", herinnert Daniels zich. "Er zat ontzettend veel komedie in het script, en ik denk dat we de komedie een beetje te veel hadden gestapeld en de vreugde te weinig hadden gestapeld, omdat er gewoon te veel slechte dingen gebeurden met arme Pam en Jim. En ze hadden nog steeds hun geweldige moment op de Maid of the Mist, maar alles wat openbaar was, was een soort ramp. En ik denk dat er een heel slim gevoel was van, weet je, iedereen - vooral cast - dat dat niet cool was. Zoals, 'Je moet ze meer vreugde geven.'"

"De emotionele balans in de aflevering was niet goed. En ook, ik denk dat de cast allemaal vrienden waren, en we hadden zoveel afleveringen gedaan van het soort familie dat het was - je deed het gewoon Ik wil niet zo negatief zijn en ze allemaal als problemen voor Pam en Jim spelen, toch? Dus dat was een beetje de boodschap na het lezen van de tafel, "onthulde Daniels.

Plan B: The Iconic Dunder Mifflin' Forever' Dance

Sinds het personeel besloot om Jim en Pam op hun trouwdag te ontfermen, werd er geen paard uitgenodigd voor de bruiloft. In plaats daarvan danste het hele personeel van Dunder Mifflin op het nummer 'Forever' van Chris Brown, geïnspireerd op een echte virale video!

"Die video was zo vrolijk en leuk. Dat was duidelijk de vrienden en familie van koppels, en we dachten dat het best grappig en misleidend zou zijn voor Michael (gespeeld door Steve Carell) om de collega's van het kantoor gelijk te stellen aan de geliefde naaste familie en vrienden van Jim en Pam en hetzelfde te doen ding, " legde Mindy Kaling uit.

"Maar toen we het pitchten, was het zo leuk om onze cast door het gangpad te zien lopen dat het eigenlijk net werd waar Jim en Pam het ook erg leuk vonden. Als ze de geheime bruiloft niet hadden gedaan, hadden ze naar beneden komen en dansen zou verschrikkelijk zijn geweest en het moment verpesten."

De hele dansscène was perfect gemixt met de scènes van Jim en Pam's eerste bruiloft op de boot. Feig zei: "Ik word nog steeds zo emotioneel om dat te zien omdat het zo mooi is", voegde hij eraan toe. "De manier waarop het heen en weer gaat tussen de twee."

De bruiloft was inderdaad erg emotioneel. Met of zonder het paard, de fans waren blij voor Jim en Pam en zijn dat nog steeds, zelfs meer dan tien jaar later!

Aanbevolen: