Is SKIMS zo succesvol geweest als Kim Kardashian had gehoopt (en wat is het bedrijf vandaag waard)?

Inhoudsopgave:

Is SKIMS zo succesvol geweest als Kim Kardashian had gehoopt (en wat is het bedrijf vandaag waard)?
Is SKIMS zo succesvol geweest als Kim Kardashian had gehoopt (en wat is het bedrijf vandaag waard)?
Anonim

Sinds ze beroemd werd, is Kim Kardashian een van de populairste beroemdheden ter wereld geworden. Nadat ze in de schijnwerpers stond sinds de geliefde show Keeping Up With The Kardashians werd uitgezonden, is Kim doorgegaan met het ontwikkelen van verschillende bronnen van inkomstenstromen om haar vermogen op te waarderen.

Kris Jenner, ook wel liefkozend bekend als de 'Momanager' van de kinderen, neemt een deel van de bedrijven van haar kinderen in ruil voor haar management en het ontsluiten van verdere kansen voor het gezin. Ze rekent haar dochters 10% aan voor elke deal die ze maken.

Kris heeft naar verluidt een belang van 51% in het merk Kylie Cosmetics en verdient naar schatting $ 4.5 miljoen via Kim in slechts een jaar tijd, door zowel deals als haar bedrijven, volgens WSJ. Bovendien maakt Kim's Instagram-bereik van 307 miljoen volgers het haar ongelooflijk gemakkelijk om haar merken online te promoten, ondanks dat ze soms kritiek krijgt.

Wat is het vermogen van Kim Kardashian?

Volgens Celebrity Net Worth bedraagt het vermogen van Kim Kardashian $ 1,4 miljard, wat neerkomt op een geschatte $ 80 miljoen per jaar. Dus, hoe heeft een van de meest geliefde Kardashian-zussen zo'n groot fortuin verdiend? Laten we het uitzoeken.

Eerst is het voor de hand liggende antwoord - via het populaire tv-programma Keeping Up With The Kardashians, dat eind jaren 2000 voor het eerst werd uitgezonden. Naarmate de show in populariteit groeide, namen ook de inkomsten van het gezin toe. Kim verdient naar verluidt tot $ 4,5 miljoen dollar per seizoen van de show, wat vergelijkbaar is met de rest van haar zussen.

De rest van haar vermogen komt uit verschillende bronnen, waaronder gesponsorde berichten, merkdeals, haar geur en haar verschillende zakelijke ondernemingen - een make-uplijn en haar SKIMS shapewear-merk.

Welke andere merken concurreren met de SKIMS van Kim Kardashian?

De belangrijkste concurrenten van Kim's shapewear-merk, SKIMS, zijn, als we kijken naar maandelijkse websitebezoeken, honeylove.com met 2 miljoen maandelijkse views; spanx.com met 1,6 miljoen maandelijkse views; en shopcuup.com met ongeveer een half miljoen views per maand.

Alle drie de merken zijn merken voor shapewear die in dezelfde branche concurreren als SKIMS en die ondergoed en loungewear voor vrouwen verkopen.

Hoeveel andere merken bezit Kim?

Kim Kardashian is momenteel actief eigenaar van drie hoofdmerken, waaronder haar geurlijn, haar KKW-schoonheidslijn en haar shapewear-merk SKIMS. Haar ongelooflijk succesvolle schoonheids- en geurmerken hebben haar sindsdien een fortuin opgeleverd, met een waarde van in totaal $ 1 miljard US dollar.

Haar zeer populaire geurlijn heeft een totaal van 49 parfums verzameld sinds de lancering vijf jaar geleden in 2017.

Is SKIMS zo succesvol geweest als Kim Kardashian had gehoopt?

Kim Kardashian's shapewear- en loungewear-merk, SKIMS, werd gelanceerd in 2019. Ondanks de aanvankelijke terugslag vanwege culturele toe-eigening van de oorspronkelijke naam van haar shapewear-merk, paste Kim zich snel aan en overwon snel de hindernis, verontschuldigde zich bij fans en degenen die ze heeft beledigd.

Het merk biedt shapewear in verschillende vormen, waaronder loungewear, ondergoed en shapewear voor vrouwen in elke vorm en maat, waarbij het merk aangeeft dat het ernaar streeft 'oplossingen voor iedereen te bieden'.

Na een eerste hapering in de weg, lijkt het merk van succes naar succes te springen, met een duizelingwekkende groei. De verkoop was zelfs zo overweldigend na de eerste lancering dat het merk snel moest aanvullen om een hoop teleurgestelde fans te voorkomen.

Het merk is gespot op onder meer Jennifer Lopez, die via haar Instagram in SKIMS modelleerde. Dit komt echter niet als een verrassing, aangezien het paar naar verluidt al jaren vrienden is. Andere beroemdheden, waaronder haar zussen Kendall en Kylie, hebben het shapewear-merk ook online gedragen. Andere bekende namen die aan de lijst kunnen worden toegevoegd, zijn Ashley Graham en Sofia Richie.

Haar grote aanhang op sociale media heeft zeker bijgedragen aan het succes van het merk. Kim heeft meer dan 307 miljoen volgers binnen handbereik - allemaal potentiële klanten voor haar shapewear-lijn. Ze promoot het merk vaak via haar Instagram-platform en laat zowel fans als klanten zien wat ze kunnen verwachten en wat ze te bieden hebben.

Haar zwangerschapslijn stond in 2020 echter kort in de vuurlinie van fans, slechts een jaar na de lancering, waarbij velen beweerden dat zwangere vrouwen hun zwangere lichaam niet hoefden te 'vormen' of 'afslanken'. Kim reageerde snel op de reactie door te stellen dat het doel van de zwangerschapslijn was om het vrouwenlichaam te ondersteunen, in plaats van het af te slanken of vorm te geven.

Ondanks hier en daar wat controverses, is het zeker veilig om te zeggen dat het merk sinds de lancering van SKIMS ongelooflijk succesvol is geweest. Vorig jaar, in 2021, steeg de omzet met 90% tot naar schatting $ 275 miljoen. De schattingen zijn net zo rooskleurig voor 2022, met een verwachte verkoop van ongeveer $ 400 miljoen US dollar.

Aanbevolen: