Jason en Chrishell maken hun relatie openbaar over de verkoop van zonsondergang seizoen 5 in première

Inhoudsopgave:

Jason en Chrishell maken hun relatie openbaar over de verkoop van zonsondergang seizoen 5 in première
Jason en Chrishell maken hun relatie openbaar over de verkoop van zonsondergang seizoen 5 in première
Anonim

LA's populairste makelaardij is terug en beter dan ooit voor Netflix' 5e seizoen van Selling Sunset. Fans zijn vastgebonden en klaar voor het dreigende drama, maar de eerste onthulling van het seizoen kan de meest schokkende blijken te zijn.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 1: 'Game Changer'

Jason en Chrishell onthullen hun relatiestatus

Seizoen 5 begint in Mykonos, Griekenland, waar Mary en haar man Romain, Brett en zijn vriendin Tina, en Jason en Chrishell aankomen, klaar voor een week vol feest. Zoals Chrishell aan de camera's onthult: "Jason en ik werden beste vrienden, daarna werden we meer dan vrienden." Dat klopt, Jason en Chrishell verkopen het nieuwste item van Sunset. Terwijl Chrishell met Mary praat over haar zenuwen om naar de beurs te gaan, praten de dames op kantoor over het nieuws.

Chrishell en Jason verkopen zonsondergang seizoen 5
Chrishell en Jason verkopen zonsondergang seizoen 5

Terug in LA op het kantoor van de Oppenheim Group, zijn Emma, Davina, Maya en Heather het erover eens dat de hervonden liefde "raar maar opwindend" is. Maya en Davina hebben kennis genomen van Jasons laatste relaties die eindigden in een gebrek aan toewijding van zijn kant. Maya en Davina uiten hun aarzeling, hoewel ze hopen dat Chrishell Jasons manieren zal veranderen. Emma en Heather zijn van het kamp dat de twee uiteindelijk zullen trouwen. "Sommige vrouwen zijn tijdelijke aanduidingen en sommige zijn game changers," zegt Heather, "zij is zijn game changer."

Christine ontmoet haar vastgoedsoulmate

Terwijl ze naar een vermelding op Mulholland Drive trekt, is Christine opgelucht dat ze haar collega's niet hoeft te ontmoeten, voor wie ze "doodsbang is om te spreken." Terwijl ze zichzelf voorstelt aan de andere agenten in de kamer, ontmoet Christine de inwoner van Londen, Chelsea, bij het zwembad. Chelsea is bekend met de Oppenheim Group en vertelt Christine dat Jason haar nu echtgenoot zijn eerste huis heeft verkocht.

Het paar hecht zich vervolgens aan hun overeenkomsten, zowel met jonge kinderen als met echtgenoten die niet de moeite nemen om de modieuze energie van hun vrouw te evenaren. Als Christine vraagt of Chelsea bij een bureau werkt, hoort ze dat Chelsea momenteel voor zichzelf werkt. Ze trekt een wenkbrauw op voor Christine, die Chelsea een 'frisse wind' noemt. De twee besluiten hun ontmoeting door vanaf het balkon van de lijst te zwaaien naar de "boeren" onder hen.

Emma bereidt zich voor op een verbouwingsproject

Vanessa gaat naar een ijssalon voor een leuke date met haar Engelse fotograaf-vriend Nick, van 10 maanden. Ze onthult dat het stel elkaar online ontmoette en drie maanden met elkaar sprak voordat ze elkaar in Mexico ontmoetten en verliefd werden.

De twee bespreken dat Nick de komende weken terug moet naar de EU voor werk, en Vanessa's drukke schema waardoor ze niet met hem kan reizen. Ondanks hun problemen op de lange afstand, lijkt het paar meer dan tevreden met hun huidige relatiestatus.

Vanessa en vriend Nick verkopen zonsondergang
Vanessa en vriend Nick verkopen zonsondergang

Terwijl Vanessa worstelt met het feit dat ze apart moet zijn van haar schoonheid, begint Emma aan een project om $ 8,95 miljoen mee naar huis te nemen naar maar liefst $ 12 miljoen. Ze schakelt talentmanager Jamie in om te helpen investeren in het onroerend goed en biedt haar suggesties voor verbouwing, waaronder het creëren van een overloopzwembad, de keuken op afstand houden en vanuit de hoofdbadkamer van vloer tot plafond uitzicht op LA bieden. Opgewonden over het vooruitzicht, vraagt Jamie een opgetogen Emma om een schatting te maken.

Relatiestrijd ontstaat in Mykonos

Amanza komt laat op het feest en komt opdagen voor het verjaardagsfeestje dat Jason voor Mary en Chrishell in Griekenland hield. Amanza is onlangs op de hoogte gebracht van het nieuws van Jason en Chrishell en zegent het paar, maar blijft voorzichtig, in de hoop dat Chrishell de gewoontes van Jason om harten te breken kan veranderen. De volgende ochtend gaan Romain, Amanza, Jason, Brett en Tina naar een cabana om wat te drinken en te loungen.

Brett en Tina verkopen zonsondergang
Brett en Tina verkopen zonsondergang

Romain onthult dat hij en Mary de avond ervoor ruzie hadden gekregen. Hij zegt dat het paar weinig tijd samen heeft gehad en ondanks Mary's protest en de wens dat ze de avond alleen zouden doorbrengen, besloot Romain om met de groep te feesten. Amanza en Jason luisteren naar zijn scrupules en troosten hem met Amanza, zodat geen enkele relatie perfect is. Nou, behalve die van Jason en Chrishell, maakt ze grapjes.

Verrassend beledigd staat Brett op en hekelt het drietal voor het bespreken van Jasons "perfecte" relatie terwijl hij en Tina naast hen zitten. Terwijl Brett overgaat in een vlaag van de drie 'respectloos' te noemen, proberen Jason en Romain hem te kalmeren. Amanza staat versteld van het concurrentievermogen van Jason en Brett, zelfs als het gaat om relaties.

Amanza Smith van Sunset poses verkopen
Amanza Smith van Sunset poses verkopen

Terwijl de groep zwijgt over een humeurige Brett, hebben Chrishell en Mary een middag voor zichzelf waar Mary details deelt over haar ruzie met Romain. Haar angst is dat hun gebrek aan tijd alleen kan betekenen dat hun relatie niet verloopt zoals ze zou willen. De twee bespreken vervolgens wat de andere meisjes zouden kunnen denken van haar relatie met Jason en kruisen hun vingers voor een minimale impact.

Mary en Romain verkopen zonsondergang
Mary en Romain verkopen zonsondergang

Samen op Maya's aanbieding hebben Christine en een 5 maanden zwangere Maya hun eigen chat over de relatie. Maya spreekt haar bezorgdheid uit over het risico van het daten van je baas. Op haar typische manier schampert Christine: "Ik vroeg me af waarom ik een tijdje geen aanbiedingen kreeg, en toen dacht ik, oh ja, want ik ben mijn baas niet aan het neuken."

Christine en Maya verkopen zonsondergang
Christine en Maya verkopen zonsondergang

Helaas voor Chrishell, het lijkt erop dat het nieuws niet lichtvaardig moet worden opgevat. Als ze 's ochtends teruggaan naar LA, zijn fans benieuwd hoe Chrishell en Jason op kantoor zullen worden ontvangen. Stem af op Netflix om erachter te komen wat er daarna gebeurt.

Aanbevolen: