Jennifer Aniston onthult bijpassende tatoeage met haar BFF Andrea Bendewald

Jennifer Aniston onthult bijpassende tatoeage met haar BFF Andrea Bendewald
Jennifer Aniston onthult bijpassende tatoeage met haar BFF Andrea Bendewald
Anonim

The Morning Show-ster Jennifer Aniston heeft fans en volgers een intieme blik gegeven op haar hechte vriendschap met Plotseling Susan-actrice Andrea Bendewald.

Naar aanleiding van haar verjaardag naar haar Instagram-verhalen om hulde te brengen aan haar beste vriend van meer dan 37 jaar, deelde Aniston een reeks foto's van het dynamische duo met de tekst: "Gelukkige verjaardag aan mijn eeuwige zus van nog een meneer @andrebendewald. 37 jaar en nog meer, en het beste moet nog komen".

The Friends-ster deelde vervolgens een foto bij haar verhaal die eerder op 11 februari door Bendewald was geplaatst ter ere van Aniston's verjaardag. De foto laat zien dat het paar bijpassende "11 11"-tatoeages heeft aan de binnenkant van hun polsen.

Afbeelding
Afbeelding

We zijn erin geslaagd een hint te krijgen over de betekenis van de tatoeage uit Bendewalds oorspronkelijke bericht. Op de 52e verjaardag van Aniston deelde haar bestie een reeks foto's met de tekst: "Gelukkige verjaardag Jen! ???Je bent de beste, mooiste, getalenteerde, hartelijke, vriendelijke en GRAPPIGE vrouw ter wereld!". Bendewalds bijschrift gaat verder met: "Kan niet wachten om het te vieren en meer magische wensen te doen! 11:11✨?✨".

Het is duidelijk dat 11 11 een schat aan sentimentele waarde heeft voor het paar, en wordt waarschijnlijk geassocieerd met het doen van een wens om 11:11 en het laten uitkomen.

Aniston en Bendewald zijn momenteel costars in de hitshow The Morning Show. Bendewald is ook te zien geweest in een aflevering van de hitserie Friends, waarin ze een controversiële shopper speelt die Monica's droomtrouwjurk probeert te stelen.

Aanbevolen: