Beyonce doneert $ 6 miljoen, zegt dat zwarte Amerikanen meer risico lopen

Inhoudsopgave:

Beyonce doneert $ 6 miljoen, zegt dat zwarte Amerikanen meer risico lopen
Beyonce doneert $ 6 miljoen, zegt dat zwarte Amerikanen meer risico lopen
Anonim

Beyoncé treedt in de voetsporen van andere A-listers door enorme bedragen te doneren aan de hulpverlening aan het coronavirus.

Volgens InStyle doneert de ster $ 6 miljoen aan pandemische inspanningen via de BeyGOOD Foundation.

Ze werkt ook samen met het Start Small-fonds van Twitter-oprichter Jack Dorsey. Het geld zal worden vrijgegeven aan verschillende organisaties.

Ondersteuning van Afro-Amerikanen

“In onze grote steden bestaat een onevenredig groot aantal werknemers uit Afro-Amerikanen in deze onmisbare beroepen, en ze zullen geestelijke gezondheidsondersteuning en persoonlijke welzijnszorg nodig hebben, inclusief testen en medische diensten, voedselvoorziening en voedselbezorging, beide tijdens en na de crisis”, zegt de BeyGOOD Foundation in een verklaring.

Beyoncé's waarschuwing en woorden van hoop

Vorige week, tijdens het One World Together at Home-evenement, sprak Beyoncé over het alarmerende aantal sterfgevallen onder zwarte mensen in Amerika.

Volgens de zanger toonde een recent rapport in Houston, Texas aan dat van de coronavirusgerelateerde sterfgevallen in de stad 57 procent van de ernstigste gevallen Afro-Amerikaans was.

"Zwarte Amerikanen behoren onevenredig tot deze essentiële onderdelen van de beroepsbevolking die niet de luxe hebben om vanuit huis te werken", zei ze in haar toespraak, zoals gerapporteerd door Metro. “En Afro-Amerikaanse gemeenschappen in het algemeen zijn zwaar getroffen door deze crisis. Degenen met reeds bestaande aandoeningen lopen een nog groter risico.”

Ze sloot haar bericht op een positievere noot af:

“Ik weet dat het heel moeilijk is, maar wees geduldig, blijf aangemoedigd, blijf geloven, blijf positief en blijf bidden voor onze helden. Welterusten en God zegene je.'

Aanbevolen: