Elon Musk steunt Kanye West als president in 2020

Elon Musk steunt Kanye West als president in 2020
Elon Musk steunt Kanye West als president in 2020
Anonim

Kanye West heeft onlangs aangekondigd dat hij zich kandidaat zal stellen voor het presidentschap bij de komende verkiezingen van 2020. In de tweet schreef hij: “We moeten nu de belofte van Amerika waarmaken door op God te vertrouwen, onze visie te verenigen en onze toekomst op te bouwen. Ik ben kandidaat voor president van de Verenigde Staten! 2020VISIE.”

Elon Musk tweette als reactie: "Je hebt mijn volledige steun!"

Musk heeft in het verleden zijn bewondering voor Kanye getoond. Een andere tweet gepost door @PPathole onthulde een fragment uit een Time-artikel uit 2015 met de mening van Musk over West. Musk reageerde op de tweet door simpelweg te zeggen: "Yup."

Bovendien lijken Kanye en Musk goede vrienden te zijn. Op 1 juli plaatste Kanye een foto waarop ze samen in het huis van Musk rondhangen.

Kanye's plotselinge aankondiging was een schok voor iedereen, maar het was niet bepaald een verrassing. Volgens een artikel gepubliceerd door NBC News, is dit de derde keer dat West zijn wens uitspreekt om president te worden.

Bij de MTV Video Music Awards 2015 kondigde hij aan: "Ik heb besloten in 2020 me kandidaat te stellen voor het presidentschap." Mensen namen hem niet serieus en zijn verklaring werd na de verklaring niet veel meer dan een internetmeme.

In 2019 kondigde Kanye aan dat hij in 2024 zou deelnemen aan het Fast Company's Innovation Festival. Hij voegde eraan toe dat hij overweegt de naam Christian Genius Billionaire Kanye West te gebruiken. Het publiek lachte.

"Waar lachen jullie om?" hij zei. "Als ik me kandidaat zou stellen voor het presidentschap in 2024, zouden we zoveel banen hebben gecreëerd die ik niet ga uitvoeren, ik ga lopen."

De hiphopartiest is bekritiseerd vanwege zijn politieke opvattingen. Zijn vriendschap met Donald Trump zorgde voor een negatief beeld van de kunstenaar onder zwarte Amerikanen. De twee bespraken dat West kandidaat was voor het presidentschap. Trump zei dat Kanye "heel goed" een toekomstige presidentskandidaat zou kunnen zijn.

GERELATEERD: Kanye West's steun aan Trump heeft zijn reputatie in de hiphopgemeenschap aangetast

Kanye suggereerde dat hij op Trump zou stemmen in het mei 2020-nummer van GQ.

“Ik ga deze keer zeker stemmen. En we weten op wie ik stem', zei hij. "En ik ga niet te horen krijgen van de mensen om mij heen en de mensen die hun agenda hebben dat mijn carrière voorbij zal zijn. Want raad eens: ik ben er nog!"

Het is misschien te laat voor West om deel te nemen aan de race. Als hij president wil worden, moet hij dat als onafhankelijke doen. Volgens ABC News kunnen kiezers in Indiana, Maine, New Mexico, New York, North Carolina en Texas hun stem niet uitbrengen voor de hiphopartiest. De deadline voor indienen is verstreken en u kunt niet op West stemmen. Tenzij je hem wilt schrijven.

Aanbevolen: