Hailey Bieber onthult hoe ze over Miley Cyrus denkt in recente Instagram-post

Inhoudsopgave:

Hailey Bieber onthult hoe ze over Miley Cyrus denkt in recente Instagram-post
Hailey Bieber onthult hoe ze over Miley Cyrus denkt in recente Instagram-post
Anonim

Als het gaat om het maken van nieuwe muziek, verlaten sommige zangers de studio gewoon nooit. Miley Cyrus heeft zojuist haar nieuwe single Midnight Sky uitgebracht en de track staat nu al bovenaan de billboard-hitlijsten. Hoewel er nog geen woord is over de vraag of fans nog een album van Cyrus kunnen verwachten, zijn we er vrij zeker van dat het binnenkort onderweg is. De fans zijn misschien gehyped over de nieuwe muziek van Cyrus, maar dat zijn haar beroemde vrienden zoals Hailey Bieber ook.

Hailey Bieber gaf Miley Cyrus een shout-out

Hailey Bieber en Miley Cyrus zijn op dit moment twee van de grootste sterren van Hollywood, elk met enorme volgers op sociale media. De jonge Hollywood-sterren kwamen voor het eerst samen op Cyrus' Brightly Minded Instagram-serie, waar ze over alles praatten, van beautyhacks tot seksualiteit en religie. De twee hebben zelfs gereageerd op elkaars berichten op sociale media. Nadat Miley Cyrus het succes van haar nieuwe nummer Midnight Sky aankondigde, toonde Hailey Bieber haar meisje wat liefde.

Cyrus heeft onlangs gepost dat Midnight Sky veel aandacht krijgt via radiostations, zelfs tot het punt waarop het "de grootste radio-toevoegingsweek van haar CARRIRE heeft". Dat is een grote prestatie voor de voormalige Bright Minded Instagram-host. Bovendien presteert de track goed in alle popmuziek. Afgaande op de video, de kleurrijke esthetiek en de eerlijke songwriting van Cyrus, is het niet moeilijk te begrijpen waarom het nummer de radiogolven overneemt.

Als reactie op haar succes ging Hailey Bieber naar de opmerkingen om haar steun voor de Slide Away-zangeres te tonen. In plaats van een simpele felicitatie aan te bieden, eerde het model de zanger in plaats daarvan met een enorme titel, door te schrijven: "We only Stan Legends."

Op het einde welverdiend

Hoewel Hailey Bieber het kunstenaarschap van Miley Cyrus hoog in het vaandel heeft staan, hadden de fans niets dan lof voor de artiest. Veel fans konden de kracht van het muzikale succes van Cyrus niet ontkennen, en merkten op dat haar grote overwinning welverdiend was. Een fan citeerde zelfs haar vorige nummer, verwijzend naar het doorzettingsvermogen van Miley Cyrus tijdens haar muziekcarrière. "Terug waar het begon met het maken van nieuwe muziek, zei je, kan niet stoppen, zal niet stoppen", schreef de fan. Cyrus deelde zelfs reacties van fans op haar nieuwe muziekvideo voor Midnight Sky, waar sommigen haar zelfs een 'legende' en 'iconisch' noemden. De fans hebben gesproken en ze zijn het volledig eens met Hailey Bieber.

Aanbevolen: