Pharrell Williams en Jay Z's nieuwste 'Entrepreneur' wordt 'Song Of The Day' op Amazon Music

Pharrell Williams en Jay Z's nieuwste 'Entrepreneur' wordt 'Song Of The Day' op Amazon Music
Pharrell Williams en Jay Z's nieuwste 'Entrepreneur' wordt 'Song Of The Day' op Amazon Music
Anonim

Deze donderdag 20 augustus 2020 was de release van een gezamenlijk nummer van Pharrell Williams en Jay Z's nieuwste 'Entrepreneur' Becomes 'Song Of The Day' op Amazon Music en Jay-Z, Entrepreneur. Het nummer, dat is gebaseerd op Black ambitie, werd uitgebracht samen met een inspirerende muziekvideo op het moment dat de klok het nulde uur sloeg.

De hiphopsterren zijn verheugd over het nummer dat een miljoen keer is bekeken op YouTube en binnen 48 uur na de release Song of the Day wordt op Amazon Music. Williams ging meteen naar Twitter om te posten over het succes van het nummer.

De muziekvideo is absoluut fenomenaal en bevat informatie en casestudy's over hoe de wereld en haar beleid worden gemanipuleerd om het leven van gekleurde mensen moeilijk te maken. Het nummer eindigt op een nogal geruststellende toon, waarin wordt gezegd dat het spel te winnen is.

Voor de release sprak Williams over de uitdagingen waarmee een ondernemer in de VS wordt geconfronteerd en wat hem inspireerde om de track te maken. Hij zei: "Vooral als iemand van kleur zijn er veel systemische nadelen en doelgerichte blokkades. Hoe kun je een vuur aansteken, of zelfs de hoop van een sintel om vuur te maken, als je in het nadeel begint met betrekking tot gezondheidszorg, onderwijs en vertegenwoordiging?"

In de preview van het nummer dat donderdag werd uitgebracht, rapte Jay Z: "Black Twitter, what's that? Als Jack wordt betaald, jij ook? Support voor elke Gucci twee FUBU's." Williams volgde het zingen: "In deze positie zonder keuze / Het systeem zet jonge zwarte jongens opgesloten / Leidt af met witte ruis."

Pharell Williams' Entrepreneur gaat over de ambities, groei en het beroep in de zwarte gemeenschap in de VS
Pharell Williams' Entrepreneur gaat over de ambities, groei en het beroep in de zwarte gemeenschap in de VS

Geproduceerd door de Neptunes, Entrepreneur gaat over de ambities, groei en het beroep in de zwarte gemeenschap in de VS, met de video die de teksten ondersteunt door professionals in verschillende industrieën te tonen, zoals restaurant, technologie, enz.

"Als je succesvolle bijenkorfachtige gemeenschappen hebt waar je geld kunt laten circuleren binnen je gemeenschap, maakt dat een enorm verschil", zei Williams. "Ze zeggen steeds dat de American Dream gaat over het huis en de schutting, de vrouw en twee kinderen. Kom op, laten we eerlijk zijn. Het draait altijd om geld en een kans."

Entrepreneur werd uitgebracht naast The New American Revolution, een TIME-coverpakket waaraan Williams heeft gewerkt. Er zitten interviews met Angela Davis, Tyler, enz. in het pakket over de Black Lives Matter-beweging die plaatsvond in de zomer van 2020.

Het is geen verrassing dat Williams en Z werkten aan een lied over de ambities van gekleurde mensen, aangezien de eerste pas onlangs een toespraak had gehouden over het vieren van de dag waarop het einde van de Amerikaanse slavernij in 1865 werd gevierd, een staat vakantie in Virginia.

Entrepreneur is een nummer dat duidelijk weergeeft wat de zwarte gemeenschap doormaakt als ze aan iets voor zichzelf werken. Een must om te luisteren!

Aanbevolen: