Is seizoen 3 van The Boys het kijken waard?

Inhoudsopgave:

Is seizoen 3 van The Boys het kijken waard?
Is seizoen 3 van The Boys het kijken waard?
Anonim

Als het gaat om gesprekken over superheldenfranchise, zijn de meeste mensen team Marvel of team DC. Dan zijn er die beide zijn. Dat gezegd hebbende, fans beginnen geweldige inhoud weg te halen van de grote twee, wat best verfrissend is. Invincible bleek een schokkende en heerlijke geanimeerde intrede in het genre te zijn, en The Boys was een fenomeen gedurende zijn tijd op tv.

Seizoen drie van de show stond klaar om het publiek te choqueren, en tot nu toe heeft het niet teleurgesteld. We hebben nog een aantal afleveringen te gaan, maar tot nu toe hebben fans veel te vertellen over wat ze hebben gezien.

Laten we horen wat de fans tot nu toe vinden van seizoen drie van The Boys.

'The Boys' is een van de beste shows op tv

Voor degenen die te maken hebben met superheldenmoeheid, is The Boys zo'n geweldige toevoeging aan het genre. In plaats van dingen op de Marvel- of DC-manier te doen, is deze show, die is gebaseerd op een legitiem geweldige stripreeks, erop gebrand een serie met een hoog octaangeh alte te leveren die helemaal geschikt is voor een volwassen publiek.

Met Jack Quaid, Antony Starr, Karl Urban en een heleboel andere uitzonderlijke sterren, hebben The Boys geweldig werk geleverd door de juiste mensen in de juiste rollen te krijgen. Natuurlijk zijn er anderen die goede dingen met deze personages hadden kunnen doen, maar het is onmogelijk om iemand anders in deze rollen voor te stellen, vooral de rol van Homelander.

Twee seizoenen lang heeft de show een meeslepend verhaal kunnen vertellen. Natuurlijk, het is over-the-top en soms totaal belachelijk, maar dat is nu eenmaal de aard van het genre. Gelukkig begrijpt deze show dit en is hij niet bang om gaten in het genre te prikken terwijl hij in donkere gebieden duikt die anderen volledig vermijden.

Seizoen drie heeft onlangs de eerste paar afleveringen uitgebracht, en het is veilig om te zeggen dat de show zijn pit niet heeft verloren.

Seizoen drie is al chaotisch geweest

Tot nu toe heeft Amazon alleen de eerste drie afleveringen van seizoen drie van The Boys uitgebracht. In die paar afleveringen zijn de dingen opgevoerd tot 100, tot grote vreugde van de meeste kijkers.

Hier zijn enkele snelle hits: Homelander is volledig losgeraakt van het verkrijgen van publieke goedkeuring nadat hij uithaalde in de lucht. Nu kijkt hij niet eens met zijn ogen naar de dreiging van de onthulling van de vliegtuigvideo. Hughie heeft de waarheid over Neuman en haar krachten leren kennen en vindt het nu goed om de dingen op Butcher's manier te doen. MM, die het leven achter zich liet, is nu weer in actie gesleurd dankzij een persoonlijke familieband met een Supe. Frenchie heeft te maken met geesten van weleer en Starlight heeft te maken met het feit dat Deep zich weer bij The Seven voegt.

Er zijn meer dingen aan de hand dan dit, wat alleen maar laat zien hoe wild de show is geworden. Dit is precies de reden waarom de meerderheid van de mensen blijft afstemmen op de serie en de serie blijft kijken, en daarom zullen ze elke aflevering als de druppel op vrijdag bekijken.

De wilde start van het seizoen was leuk, maar laten we wat fans horen en kijken wat ze eigenlijk zeggen over de eerste paar afleveringen van seizoen drie.

Wat fans zeggen

Dus, wat zeggen fans over seizoen drie van The Boys? Op Rotten Tomatoes heeft het seizoen 86% fans, wat een fantastische score is. Het laat zien dat de meerderheid ervan houdt, en dat anderen nog steeds wat kritiek hebben.

In een viersterrenrecensie vond een fan de manier waarop het seizoen begon.

"Dit seizoen van de jongens begint met meer shock en meer gore dan voorheen, en het is ook heel leuk om te zien. Het complexe plot dat The Boys heeft gebouwd, is boeiend als een op zichzelf staand maar bevordert ook zichzelf door op een neerbuigende manier naar de echte superheldenfilms te kijken om ze te laten zien hoe het echt moet, "schreven ze.

Een andere fan was lang niet zo onder de indruk en wees erop dat seizoen drie een beetje hypocriet was.

"The Boys wil dat je gelooft dat het een satire is van de moderne cultuur. Het probleem is dat het graag deelneemt aan hetzelfde wat het beweert te satiriseren. Koppel dit aan scènes van weinig waarde behalve shock met lui en voorspelbaar schrijven en je krijgt The Boys. De definitie van middelmatig. Waarom mensen over zichzelf vallen om deze show te prijzen, is verbijsterend, ervan uitgaande dat de lof oprecht is, "schreven ze.

Er zijn nog veel meer afleveringen over in seizoen drie, maar als we de fans moeten geloven, begint dit seizoen met een gloeiend hete start. Hopelijk kan de rest van het seizoen voldoen aan de hoge verwachtingen van de fans.

Aanbevolen: