Waarom fans denken dat Adam Sandler's nieuwe film 'Hustle' hem zijn eerste Oscar ooit kan opleveren

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Adam Sandler's nieuwe film 'Hustle' hem zijn eerste Oscar ooit kan opleveren
Waarom fans denken dat Adam Sandler's nieuwe film 'Hustle' hem zijn eerste Oscar ooit kan opleveren
Anonim

Adam Sandler staat bekend als een van Hollywood's beste acteurs, vooral op het gebied van comedy en romcom. Zijn avontuur in de wereld van drama verraste zijn fans, vooral toen ze ontdekten dat hij de hoofdrol speelde in een NBA-film als Hustle. Met zijn decennialange aanwezigheid in de Hollywood-entertainmentindustrie en meerdere onderscheidingen in verschillende prestigieuze organisaties, vragen fans zich af waarom hij nog steeds geen Oscar heeft gewonnen. Ze denken dat Hustle de sleutel zou kunnen zijn om zijn eerste Oscar te krijgen.

Vinden NBA-fans Hustle een goede film? Wat vinden filmcritici van Adam Sandler's optreden in Hustle? Gaat Adam Sandler zich nu meer richten op dramafilms? Blijf lezen om erachter te komen …

Waarom heeft Adam Sandler geen Oscar gewonnen?

Adam Sandler wordt door veel Hollywood-recensenten al als een acteerveteraan beschouwd, maar zelfs hij ontkomt er niet aan om deel uit te maken van ondermaatse films. Maar zijn onvolmaakte acteercarrière doet er niet toe, aangezien zijn uitzonderlijke talent om een personage voor een camera te portretteren hem tot een van de beste komische acteurs tot nu toe heeft gemaakt.

Adam Sandler die nog steeds geen Oscar ontvangt, is misschien meer een Oscar-probleem dan Adams persoonlijke gebrek als acteur. In vergelijking met dramatische films is het vanwege verschillende factoren moeilijker om een komische film te beoordelen: ten eerste ontvangt niet iedereen grappen op dezelfde manier. Sommige kijkers vinden het misschien hilarisch, terwijl anderen sommige grappen aanstootgevend vinden, waardoor het voor filmrecensenten moeilijk is om te ontcijferen hoe effectief de komische film is.

Vanwege de zeldzaamheid in het vinden van komische films die 'waardig' worden geacht om genomineerd te worden voor de Oscars, zijn veel van zijn volgers boos dat hun favoriete komedies niet de erkenning krijgen die ze denken dat het verdient. Fans hebben geklaagd dat de Academie op zijn minst een andere categorie zou moeten maken om komedies toe te kennen of sommige delen van hun criteria voor het nomineren van uitstekende films zou moeten wijzigen, zodat meer komediefilms zouden passen. Klachten over genrevooroordelen bij de Oscars bestaan al lang, maar tot nu toe heeft de organisatie er weinig aan gedaan.

Is The Adam Sandler Movie Hustle gebaseerd op een waargebeurd verhaal?

Veel fans denken dat de film Hustle van Adam Sandler een waargebeurd verhaal is, omdat de gebeurtenissen in het leven van basketballer Bo Cruz, gespeeld door Juancho Hernangomez, echt aanvoelen. Hoewel het natuurlijk aanvoelt, is Hustle puur fictief. Met dank aan het uitstekende scenario van Will Fetters en Taylor Materne, geregisseerd door Jeremiah Zagar, zou het drama niet zo echt lijken zonder hun bijdragen.

Wat echter niet-fictief is aan het verhaal, is het bestaan van de Philadelphia 76ers in de NBA. De film wierp zelfs Tobias Harris, een legitieme 76ers basketbalatleet, in Hustle. De film beviel ook basketbalfans, vooral de Sixers, aangezien Hustle's plot draaide om de franchise.

Wat vinden NBA-spelers van Hustle?

Adam Sandler werkte graag met NBA-sterren, vooral met Juancho Hernangome, zijn co-lead in de film. Nu getekend bij de Boston Celtics, dringen fans er bij Juancho op aan om een carrière in Hollywood na te streven, omdat ze zagen hoe effectief een acteur was in de film.

Ondanks het fictieve verhaal dat het is, prijzen voormalige NBA-sterren zoals Seth Curry Adam Sandler vanwege de realistische weergave van de strijd van een basketbalatleet. De regisseurs deden er goed aan om echte NBA-atleten op te nemen om de rol van basketbalspelers in de film te vervullen om de bewegingen natuurlijk te maken.

Het opnemen van echte NBA-spelers droeg ook bij aan de hype, waardoor Hustle meteen een hit werd. Aangezien de spelers verschillende schermtijden in de films kregen, was het voor NBA-fans spannend om te zien hoe hun favorieten een extra uitdaging aangingen, en het zal voor fans niet verwonderlijk zijn als Hustle verschillende prijzen en erkenningen ontvangt van gevestigde entertainmentinstanties.

Adam Sandler kreeg goede recensies voor zijn dramatische acteerwerk

Hoewel acteren in een dramafilm niet nieuw was voor Adam Sandler, was het toch ongebruikelijk voor zijn fans om te zien dat hij niet expres grappen of grappige gebaren maakte voor het publiek.

Maar zijn dramatische onderneming in Hustle kreeg verrassend genoeg zoveel lof en goede recensies dat fans denken dat het ertoe zou kunnen leiden dat hij genomineerd wordt voor een Oscar. Met een 89% rating op Rotten Tomatoes, is het acteerwerk van Adam Sandler een punt om te erkennen voor de goede recensies van de film.

Vanwege Adams geweldige acteerprestatie denken zijn fans dat hij een Oscar-nominatie kan krijgen vanwege drie dingen: Ten eerste v alt de film Hustle onder de categorie drama, het genre dat het vaakst wordt gekozen wanneer de Academie zijn keuze maakt genomineerden. Ten tweede ontving Adam Sandler overwegend positieve recensies voor zijn acteerrol, waaruit zijn veelzijdigheid in verschillende genres bleek. En ten derde, Hustle is een feelgood-dramafilm die het publiek effectief laat voelen hoe realistisch het acteerwerk is, ondanks dat het fictie is.

Aanbevolen: