Toby Keith onthult diagnose van maagkanker

Inhoudsopgave:

Toby Keith onthult diagnose van maagkanker
Toby Keith onthult diagnose van maagkanker
Anonim

Toby Keith heeft aangekondigd dat hij afgelopen herfst de diagnose maagkanker heeft gekregen. De countryzanger deed dit weekend de schokkende onthulling en liet fans weten dat hij de afgelopen zes maanden een behandeling voor de ziekte heeft ondergaan. De countryzanger heeft niet veel details onthuld over zijn huidige toestand of prognose, maar zei dat zijn vooruitgang "tot nu toe, zo goed" is en zei dat hij zijn fans "vroeger vroeger dan later" zou zien.

Toby Keith brengt zijn fans op de hoogte van zijn huidige gezondheidsproblemen

De 60-jarige Songwriters Hall of Famer onthulde zijn gezondheidsproblemen in een notitie op Instagram. De zanger vertelde fans dat hij eind vorig jaar de diagnose maagkanker kreeg en het grootste deel van de afgelopen 6 maanden onder behandeling was.

"Afgelopen herfst werd bij mij maagkanker vastgesteld", schreef de Should've Been a Cowboy-zanger in een bericht op sociale media. “Ik heb de afgelopen zes maanden chemo, bestraling en operaties ondergaan. Tot nu toe, zo goed. Ik heb tijd nodig om te ademen, te herstellen en te ontspannen.”

The Red Solo Cup crooner voegde toe: “Ik kijk ernaar uit om deze tijd met mijn familie door te brengen. Maar ik zal de fans eerder dan later zien. Ik kan niet wachten. -T.”

De countryzanger - die momenteel midden in een tournee zit om zijn 19e studioalbum te promoten - maakte geen melding van zijn prognose. Terwijl de Beer for My Horses-zanger optimistisch klonk in zijn bericht, lijkt zijn toestand ernstig genoeg om de annulering van ten minste enkele van zijn zomershows te rechtvaardigen, volgens The Oklahoman.

De zanger heeft in het verleden gezinnen met kanker geholpen

Keith is al lang een pleitbezorger voor gezinnen die te maken hebben met kankerdiagnoses. De countryster hielp bij de oprichting van Ally's House in 2004, een non-profitorganisatie die zich richt op het verlenen van hulp aan kinderen met de diagnose kanker en hun families.

Hij richtte later de Toby Keith Foundation op, die gratis huisvesting biedt aan kinderen in Oklahoma die worden behandeld voor kanker.

"Er is geen groter geschenk dan families sterk en samen te houden in een moeilijke tijd", staat in een verklaring op de website van zijn stichting. "Als we de stress van een gezin kunnen verlichten, een broer of zus kunnen aanmoedigen en een ziek kind kunnen troosten, dan zullen we een verschil maken in de strijd tegen kanker."

Aanbevolen: