Drake verrast fans met nieuw album 'Honestly, Nevermind

Inhoudsopgave:

Drake verrast fans met nieuw album 'Honestly, Nevermind
Drake verrast fans met nieuw album 'Honestly, Nevermind
Anonim

Drake trapt Summer '22 af door een pagina rechtstreeks uit Beyonce's playbook te halen - fans verblindend met een nieuw album. De Canadese emcee verraste fans nadat hij via Instagram aankondigde dat zijn zevende plaat - Eerlijk gezegd, Nevermind - om middernacht zou vallen. Nog schokkender is het album zelf - dat doet denken aan Drizzy's eerdere hits als Passionfruit en One Dance - met OVO's stem onderstreept door een melodieuze dreun van op house geïnspireerde beats.

Drake heeft fans net getrakteerd op een nieuw album

De Champagne Papi veroorzaakte eerder dit jaar geruchten over een nieuw album nadat hij en Carnage foto's begonnen te delen op sociale media, schijnbaar werkend aan nieuwe muziek in Drizzy's geboorteplaats Toronto.

De baas van OVO leverde gisteravond eindelijk die geruchten af en deelde de albumhoezen voor het project met het bijschrift: "7e studioalbum" HONESTLY, NEVERMIND "uit om middernacht."

Eerlijk gezegd dient Nevermind als de opvolger van het album van de rapper uit 2021, Certified Lover Boy, dat debuteerde aan de top van de Billboard 200. Drizzy's benadering van zijn zevende plaat is een opmerkelijke afwijking van zijn zesde. Hoewel CLB misschien in 2021 is gevallen, plaagde de zanger van God's Plan het album voor het eerst in 2019 - jaren voordat het op streamingdiensten kwam.

Drake Dabbles In House

Verdwenen zijn de opgevulde tracks van Certified Lover Boy, met grote namen als Jay-Z, Travis Scott, Lil Baby en Young Thung. 21 Savage is de enige uitzondering en rapt samen met Drizzy op het laatste nummer van het album.

Het album begint met een korte etherische intro voordat het wordt gelanceerd in een continue dreun van house-geïnspireerde beats met Falling Back - de eerste single van het album - die moeiteloos overgaat in Texts Go Green, waarin de rapper zijn ziel blootlegt terwijl hij klaagt over weer een mislukte romance (zoals traditie met Drizzy).

Verrassend genoeg staan er maar twee rapnummers op het album, Jimmy Cooks en Sticky, een welkome toevoeging voor leden van Team Drizzy die op zoek zijn naar een geluid dat meer lijkt op hits als God's Plan en Nice For What.

Volgens Rolling Stone zijn de op de dansvloer geïnspireerde beats van Eerlijk, Nevermind het werk van de uitvoerende productie door de bekroonde DJ/producer Black Coffee.

Drizzy kondigde ook een nieuwe radioshow aan, Table For One, die gisteravond debuteerde op Sirius XM Radio.

Aanbevolen: