Waarom Kourtney Kardashian niet blij is met Hulu's Editors

Inhoudsopgave:

Waarom Kourtney Kardashian niet blij is met Hulu's Editors
Waarom Kourtney Kardashian niet blij is met Hulu's Editors
Anonim

De nieuwe Hulu-serie van The Kardashians, The Kardashians, heeft fans meegenomen achter de schermen van het snelle leven van de koninklijke familie van Hollywood. Hoewel de familie nooit verlegen is geweest om hun leven te delen met het tv-publiek, zijn er verschillende explosieve onthullingen over de nieuwe show geweest, die hebben gewerkt om miljoenen nieuwe fans aan zich te binden.

Kourtney Kardashian's verhaallijnen behoren tot de meest spraakmakende, aangezien ze draaien om haar nieuwe relatie met Travis Barker. Het eerste seizoen heeft de romantische verloving van het paar laten zien, een headline-maker omdat de twee getrouwd waren terwijl de show werd uitgezonden.

In de negende aflevering van de show brak Kourtney echter de vierde muur om open te zijn over haar teleurstelling over de montage van de show, en hoe het haar leven uitbeeldt op een manier die niet overeenkomt met de werkelijkheid. Lees verder om erachter te komen waarom Kourtney niet blij is met de redactie van The Kardashians.

Wat zijn de belangrijkste punten van Kourtney Kardashian over de Kardashians?

In het eerste seizoen van The Kardashians, dat in 2022 werd uitgezonden, heeft elke zus haar eigen verhaallijn.

Terwijl Kim begon met haar weg naar Saturday Night Live en een ander potentieel sekstape-schandaal, draaide Kourtney's voornamelijk om haar relatie met Travis Barker en het effect ervan op haar ex Scott Disick, die ook de vader is van haar drie kinderen, Mason, Penelope en Reign.

Scott, die ook in de show schittert, wordt getoond in vertrouwen in andere leden van Kourtney's familie, zoals Khloé Kardashian, over het ongemakkelijk voelen met hoe Kourtney verder is gegaan. Scotts reactie op Kourtneys verloving was ook een groot deel van Kourtneys complot.

Waarom Kourtney niet blij is met de show

Hoewel de reacties op de show misschien oprecht zijn, gelooft Kourtney Kardashian dat de verhaallijnen speciaal zijn bewerkt om een bepaald beeld te schetsen dat niet noodzakelijkerwijs overeenkomt met het echte leven.

In de show vertelde Kourtney aan haar vriend Steph Shepherd dat het drama met Scott niet zo groot is als het lijkt voor de kijkers, wat neerkomt op manipulatieve montage namens de makers van de show.

"[Travis en ik] filmen en hebben de beste tijd ooit, en dan hebben we naar de montages gekeken, en het was zo vervelend omdat ze ons meesleuren in dit Scott-drama," zei Kourtney tegen Steph in de show.

Als uitvoerend producent van de show, bevindt Kourtney zich in een positie om enige controle te hebben over hoe haar verhaal wordt verteld, en ze is van mening dat de show meer zou moeten doen om haar relatie met Travis af te schilderen als de positieve situatie die het is, in plaats van het constant te overschaduwen met negativiteit rondom Scott.

“Tijdens het filmen van onze show zijn we allemaal uitvoerende producenten, dus we krijgen delen van de show te zien en maken aantekeningen over de afleveringen en zorgen ervoor dat onze verhalen worden verteld,” zei ze. "Ik ben op een van de beste plaatsen waar ik ooit in mijn leven ben geweest, en het is tijd voor onze show om bij te praten."

In het bijzonder was Kourtney overstuur door de manier waarop haar verloving met Travis werd afgehandeld, aangezien Scotts reactie en de manier waarop haar familie erop reageerde, eruitzag alsof het de hele nacht verpestte, terwijl het eigenlijk maar een kleine gebeurtenis was.

In de aflevering beschuldigde Kendall Jenner Kourtney ervan geen rekening te houden met Scotts gevoelens met betrekking tot haar nieuwe relatie met Travis.

"Ik wou dat ze dat eruit zouden halen en in de volgende aflevering zouden plaatsen, en ons ons respect zouden schenken en ons ons moment zouden gunnen", zei Kourtney tegen Steph. “Ik heb zoiets van: ‘Waarom wordt het sprookje niet verteld? Zoals, hoe kan dit negatief worden opgevat?'”

Kourtney deelde de meeste van haar gedachten met Steph, maar ze opende ook in haar masterinterview.

Ze legde uit dat de montage van de show "dit oude verhaal mogelijk maakt en iets koopt dat niet echt bestaat", en voegde eraan toe: "Het zou een krachtige aflevering moeten zijn over hoe ik uit giftige relaties kom en dit echt heb sprookjesachtige liefdesverhaal dat is mijn realiteit.”

Hoe denkt Scott over de situatie met Kourtney?

Meerdere bronnen hebben gemeld dat Scott het moeilijk heeft gehad met Kourtney die verder ging en uiteindelijk met Travis Barker trouwde. Hij miste het Italiaanse huwelijk van het stel en volgens een bron die via Cosmopolitan met Entertainment Tonight sprak, "heeft hij veel spijt over hoe hij Kourtney heeft behandeld tijdens hun relatie."

"Hij heeft gemengde gevoelens omdat hij van Kourtney houdt, maar hij weet ook dat ze heel gelukkig is", bevestigt de bron.

Ondanks berichten dat hij geprobeerd heeft Kourtney terug te krijgen, lijkt Scott zelf ook zijn relatie met Kourtney te hebben beëindigd. Hij werd voor het eerst gespot met zijn huidige vriendin, model Rebecca Donaldson, in april 2022, toen de twee op een date gingen voordat ze samen de première van The Kardashians bijwoonden op 7 april.

Aanbevolen: