Amber Heard's beste films, gerangschikt op box office-inkomsten

Inhoudsopgave:

Amber Heard's beste films, gerangschikt op box office-inkomsten
Amber Heard's beste films, gerangschikt op box office-inkomsten
Anonim

Amber Heard bevindt zich op een zeer precair kruispunt van haar leven. Nadat ze de lasterzaak die haar ex-man Johnny Depp ongeveer twee weken geleden tegen haar had aangespannen verloor, begint het er voor de 36-jarige actrice nogal somber uit te zien.

Om te beginnen heeft ze veel haat ontvangen van het grote publiek vanwege een vermeend gebrek aan echtheid; hetzij door de duur van de zaak, of in de jaren dat ze een relatie had met Depp. Hoewel berichten dat ze vervolgens uit Aquaman 2 was ontslagen sindsdien in twijfel zijn getrokken, is er nog steeds veel onzekerheid over wat er qua carrière zal volgen voor de in Texas geboren ster.

Desalniettemin, als dit het einde zou zijn van haar reguliere carrière, kan ze nog steeds met trots terugkijken op een lange lijst van films waaraan ze heeft gewerkt - waarvan de meeste sensationele successen waren aan de kassa. We bekijken de negen best presterende films op die lijst.

9 Never Back Down (2008) - $ 39,3 miljoen

De eerste film op deze lijst is Never Back Down, een actie-dramafilm over vechtsporten van Jeff Wadlow over een tiener middelbare scholier die gedwongen wordt de wereld van ondergronds vechten in te gaan.

The Amber Heard portretteerde Baja Miller, de liefdesbelang van hoofdpersoon Jake Tyler (Sean Faris).

8 Drive Angry (2011) - $ 41 miljoen

In een van de eerste, zeer belangrijke rollen in de carrière van Amber Heard speelde ze samen met de doorgewinterde Nicolas Cage, zelf een titan van box office-inkomsten. Ze speelde Piper Lee in Cage's actie-horror Drive Angry, die - ondanks het binnenhalen van meer dan $ 40 miljoen uit de kaartverkoop, in feite geld verloor aan de kassa.

2011 was ook hetzelfde jaar waarin Heard met Johnny Depp begon te daten.

7 3 Days To Kill (2014) - $ 52,6 miljoen

3 Days to Kill is het verhaal van 'een stervende CIA-agent die probeert opnieuw contact te maken met zijn vervreemde dochter, [die] een experimenteel medicijn krijgt aangeboden dat zijn leven zou kunnen redden in ruil voor een laatste opdracht.'

Amber Heard speelde de rol van agent Vivi Delay in de film, een CIA-moordenaar. 3 Days to Kill werd geproduceerd met een budget van $ 28 miljoen, en het verdubbelde bijna die hoeveelheid aan box office-opbrengsten.

6 The Danish Girl (2015) - $ 67,5 miljoen

In 2015 trouwde Amber Heard na vier jaar daten met Johnny Depp. Ze maakte ook haar zesde meest winstgevende film aan de kassa: het biografische romantische drama getiteld The Danish Girl.

Met Heard als de Deense ballerina en actrice Ulla Poulsen, speelde Eddie Redmayne ook als Einar Wegener / Lili Elbe in de film.

5 Zombieland (2009) - $102,2 miljoen

Zombieland was de tweede film in de carrière van Amber Heard die erin slaagde de grens van $ 100 miljoen aan de kassa te doorbreken en dat cijfer nog een paar miljoen te overtreffen.

Haar rol in de film was slechts een ondersteunende rol, als een personage dat alleen bekend staat als 406: een zombie die werd gedood door hoofdpersonage Columbus (Woody Harrelson). Emma Stone en Abigail Breslin behoorden tot de andere sterren in Zombieland.

4 Pineapple Express (2008) - $102.4 miljoen

Een jaar voor het succes van Zombieland volbracht Amber Heard de unieke prestatie om in een film te spelen die voor het eerst wereldwijd meer dan $ 100 miljoen binnenbracht in bioscopen.

Ze werd controversieel binnengehaald om Olivia Thirlby te vervangen in de Seth Rogen-film Pineapple Express. Ze speelde een personage genaamd Angie Anderson. Het commerciële succes van de film werd versterkt door het feit dat de productie ervan slechts $26 miljoen kostte.

3 Magic Mike XXL (2015) - $123,6 miljoen

In september 2014 werd Amber Heard bevestigd naast Elizabeth Banks, Donald Glover en een paar anderen, terwijl de officiële cast en synopsis voor Magic Mike XXL werden aangekondigd voordat de opnames begonnen.

De film was een vervolg op de zeer succesvolle Magic Mike, die in 2012 $ 167 miljoen had verdiend aan de kassa met een budget van slechts $ 7 miljoen. Iron Horse Entertainment en RatPac-Dune Entertainment ploegden $ 15 miljoen binnen voor de vervolg, en werden dienovereenkomstig beloond met nog een mooie terugkeer.

2 Justice League (2017) - $658 miljoen

De twee beste inzendingen op deze lijst zijn niet in het minst verrassend. Ze hebben Amber Heard als Mera in het DC Extended Universe, bijna onmiskenbaar de grootste rol van haar carrière. Ze speelde het personage voor het eerst in Justice League in 2017, nadat ze meerdere andere potentiële kandidaten voor de rol had verslagen.

Het break-evenpunt voor Justice League was ongeveer $ 750 miljoen, een cijfer dat de film met bijna $ 100 miljoen miste. De recensies waren op zijn best ook gemengd, wat leidde tot de roep om de release van Zack Snyder's cut in 2021.

1 Aquaman (2018) - $ 1,1 miljard

In het jaar na de release van Justice League – en nadat Amber Heards scheiding van Johnny Depp rond was – bereikte ze het hoogtepunt van haar box office-nummers. Ze keerde terug als Mera in de door James-Wan geregisseerde Aquaman en werd geprezen voor haar optreden naast de uitstekende Jason Momoa.

Aquaman bracht meer dan $ 1 miljard binnen en werd de 24e meest winstgevende film aller tijden, en de hoogste in de carrière van Heard.

Aanbevolen: