The Forgotten Controversy 'Yellowstone'-acteur Kelly Reilly werd meegesleurd

Inhoudsopgave:

The Forgotten Controversy 'Yellowstone'-acteur Kelly Reilly werd meegesleurd
The Forgotten Controversy 'Yellowstone'-acteur Kelly Reilly werd meegesleurd
Anonim

Toen de show Yellowstone in 2018 in première ging, was de kans op succes groot. Yellowstone wordt immers uitgezonden op een groot televisienetwerk en noemt geen van de meest populaire streamingdiensten zoals Disney+ of Netflix naar huis. Gelukkig voor iedereen die betrokken is bij de producties van de show en al zijn fans, is Yellowstone een enorm succes gebleken.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat de hoofdrol in een populaire show een zegen is voor de carrière van elke acteur en dat is het geval geweest voor de mensen die de headliner zijn van Yellowstone. De hoofdrolspeler van de show, Kevin Costner, krijgt bijvoorbeeld een fortuin betaald om in Yellowstone te schitteren en zijn profiel is hoger dan in jaren. Maar alleen omdat een acteur geluk moet hebben om een rol in een hitshow te krijgen, wil nog niet zeggen dat iedereen die in Yellowstone schittert altijd geluk heeft gehad. Zo werd Yellowstone-acteur Kelly Reilly ooit meegesleurd in een vergeten controverse waarvoor ze op geen enkele manier verantwoordelijk was.

Wie is Kelly Reilly van Yellowstone?

Zoals Yellowstone-fans ongetwijfeld zullen kunnen bevestigen, is Kelly Reilly's optreden als Beth Dutton zo krachtig dat het moeilijk te overschatten is hoe ongelooflijk ze is in de show. Met dat in gedachten kan het voor sommige van Reilly's huidige fans moeilijk zijn om haar in een andere rol voor te stellen, aangezien ze haar Beth Dutton zo volledig belichaamt op het kleine scherm.

Natuurlijk, hoe gehecht sommige fans ook zijn aan Kelly Reilly's vertolking van Beth Dutton uit Yellowstone, ze heeft een lange filmografie die dateert van vóór de hoofdrol in de hitshow. Reilly's eerste rol dateert zelfs helemaal uit 1995 toen ze in een kleine rol in de tv-film Prime Suspect: Inner Circles verscheen.

Sinds het ongunstige begin van haar carrière kreeg Kelly Reilly rollen in shows als Black Box, True Detective en Britannia. Bovendien dook Reilly op in films als Eden Lake, Bastille Day en Eli onder andere.

Kelly Reilly werd meegesleurd in deze controverse

Vanaf het allereerste begin was het duidelijk dat de producers van Yellowstone en de mensen die aan de show werken niet bang zijn om een paar veren in de war te brengen. Eén castingbeslissing van Yellowstone leidde er immers toe dat de show door sommige acteurs werd geboycot, maar de producers van de show leken geen beat te missen. De acteur in kwestie blijft immers tot op de dag van vandaag de hoofdrol spelen in Yellowstone en hij speelt een sleutelrol in de show.

Naast mensen die boos zijn over een belangrijke castingbeslissing van Yellowstone, zijn sommige van de andere acteurs van de show ook verwikkeld in controverses. Luke Grimes werd bijvoorbeeld beschuldigd van homofobie nadat hij met True Blood was gestopt omdat zijn personage betrokken zou raken bij een man. Bovendien ging er ooit een gerucht dat Kevin Costner een affaire had met de vrouw van de geliefde honkbalspeler Cal Ripken Jr. Helaas voor Kelly Reilly was ze ook betrokken bij een grote controverse die de krantenkoppen over de hele wereld haalde.

In het jaar 2000 trouwde regisseur Guy Ritchie met popsuperster Madonna en in de jaren die volgden kregen ze samen een zoon genaamd Rocco. Helaas was het paar niet in staat om de zaken op de lange termijn te laten werken en in oktober 2008 vroeg Madonna onverzoenlijke scheidingen aan.

In dezelfde maand dat Madonna de scheiding aanvroeg, begon de productie van Guy Ritchie's Sherlock Holmes met in de hoofdrollen Robert Downey Jr., Jude Law en Rachel McAdams. Hoewel ze op geen enkele manier de hoofdster van Sherlock Holmes was, had Kelly Reilly nog steeds een opmerkelijke rol in de film als de liefdesbelang van Watson. Terwijl het landen van die rol in Sherlock Holmes een zegen was voor Reilly's carrière, leidde het ertoe dat ze meegesleurd werd in een tabloid-wervelwind.

Volgens een US Weekly-rapport uit 2008 begonnen Guy Ritchie en Kelly Reilly te daten terwijl ze samen Sherlock Holmes maakten. Gezien de timing van dat rapport gingen de roddelbladen uit van het vermoeden dat Ritchie en Reilly een affaire hadden tijdens zijn huwelijk met Madonna en dat de popster daarom de scheiding aanvroeg.

Gezien het feit dat Kelly Reilly's Yellowstone-personage keihard is, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat wanneer mensen wild werden van geruchten, haar reactie vasthoudend was. Ze sprak tenslotte met The Guardian over het gerucht in 2011 en Reilly ontkende de beschuldigingen van de affaire en onthulde dat ze de zaak voor de rechtbank had gedaagd.

"Dat was allemaal belachelijke onzin. Het was de eerste keer dat me zoiets was overkomen en ik kon er niet zo goed mee om. Ik heb een rechtszaak aangespannen! En ik won omdat het volledig verzonnen was." Reilly onthulde ook dat op het moment dat de geruchten wild werden, ze maar een dag met Guy Ritchie had gewerkt en dat ze amper met hem had gesproken. Ten slotte noemde ze de geruchten 'surrealistisch' en 'beschamend', terwijl ze onthulde dat de controverse kwetsend was voor de persoon met wie ze op dat moment aan het daten was.

Aanbevolen: