Waar was de cast van Brooklyn 99 voor de show?

Inhoudsopgave:

Waar was de cast van Brooklyn 99 voor de show?
Waar was de cast van Brooklyn 99 voor de show?
Anonim

Sommige castleden liepen de set van Brooklyn 99 op met geslaagde Hollywood-cv's, terwijl het voor anderen hun eerste moment in de zon was. Chelsea Peretti en de ster van de show Andy Samberg hadden al naam gemaakt als komedieschrijvers en acteurs, maar hoe zit het met de rest van de cast?

Wie waren Hitchcock en Scully voordat ze Hitchcock en Scully waren? Waar anders heeft het publiek Amy Santiago en Raymond Holt gezien? En weten mensen dat Charles Boyle lid was van een inmiddels iconische komediegroep uit de gouden eeuw van MTV? Nou, nu zullen ze dat doen.

9 Andy Samberg

Er hoeft hier niet veel te worden gezegd, want iedereen weet wie Andy Samberg was voordat hij Det was. Jake Per alta. Samberg was oorspronkelijk een online komiek met zijn muzikale komedietrio The Lonely Island, maar uiteindelijk waren de drie zo populair dat ze werden ingehuurd als schrijvers voor Saturday Night Live, waar Samberg ook een prominente artiest werd. Voordat hij bij de 99 was, was hij beroemd "On A BOAT!"

8 Stephanie Beatriz

Beatriz speelde de intimiderende badass Rosa Diaz. In werkelijkheid komt Beatriz heel lief en zachtaardig over in haar interviews, wat maar weer laat zien hoe goed ze is als actrice. Beatriz ontwikkelde zich langzaam als acteur voordat ze de rol van Rosa kreeg. Ze had bijrollen in shows als The Closer en Southland, en in 2013 verscheen ze voor het eerst als Sonia, AKA Gloria's zus, in de populaire ABC-sitcom Modern Family. 2013 was ook het jaar waarin Brooklyn 99 in première ging en haar carrière omhoogschoot. Ze regisseert nu televisie en heeft rollen gekregen in verschillende andere shows en films, waaronder Lin Manuel Miranda's In The Heights en Disney / Pixar's Encanto.

7 Melissa Fumero

Fumero speelde de neurotische Amy Santiago in de show, maar daarvoor speelde ze een soap-personage dat haar pech had. Fumero kreeg haar start in Hollywood als Adriana Cramer in de show One Life To Live en zou het personage later opnieuw opnemen voor een andere soap, All My Children. Daarna ging ze verder met comedy-acteren, te beginnen met delen in Demetri Martin's kortstondige Comedy Central-show Important Things met Demetri Martin in 2009. Ze deed een paar eenmalige rollen voor shows zoals Gossip Girl en CSI: NY tot haar doorbraak met Brooklyn 99 in 2013.

6 Joe Lo Truglio

Lo Truglio heeft een zeer uitgebreid comedy-cv waar niet genoeg over gepraat wordt. Voor Brooklyn 99 zat hij in Reno 911. Voor Reno 911 was hij de enge man in de film Superbad. Voor Superbad was hij lid van The State. The State was een cult-klassieke sketchcomedy-serie die in het begin van de jaren negentig op MTV werd uitgezonden en het begon de carrière van veel nu legendarische comedians, van wie de meesten shows als Reno 911 gingen doen. Andere leden van The State waren Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Ken Marino, Michael Ian Black, Michael Show alter en Kerry Kenney-Silver.

5 Chelsea Peretti

Peretti werkte zowel als schrijver als als acteur en was een aantal jaren bevriend met Andy Samberg voordat ze in de show belandde. De twee groeiden samen op en gingen naar dezelfde middelbare en middelbare school. Peretti had rollen in shows als Kroll Show, Louie en Tosh. O en werkte als verhaalredacteur voor Parks and Recreation voordat hij de secretaresse Gina Linetti met een scherpe tong werd.

4 Andre Brauger

Braugher had de meeste ervaring met het spelen van een agent voordat hij in de show kwam. Zijn eerste ronde waarin hij een man in uniform speelde, was voor een andere NBC-show, Homicide: Life on the Street, die in de jaren negentig 6 seizoenen werd uitgezonden. Hij speelde ook in een kortstondige sitcom met Ray Romano, Men of A Certain Age, die tot 2011 werd uitgezonden op het kabelnetwerk TNT. Twee jaar later werd hij kapitein Raymond Holt. Hij speelde ook in verschillende films, waaronder het epos Glory uit de burgeroorlog, waarmee Denzel Washington zijn eerste Oscar won, en een van de vele flop-films van Fantastic Four.

3 Dirk Blocker

De man die Hitchcock speelde, kreeg vóór Brooklyn 99 verschillende kleine rollen in televisie en film. Hoewel hij niet beroemd was tot de actiekomedieserie, was hij een werkende acteur met een respectabel cv. Nadat hij op 16-jarige leeftijd begon met acteren, kreeg hij veel gastrollen op televisie voor shows als E. R., The X-Files, Beverly Hills 90210, Night Court, Murder She Wrote en talloze anderen. Hij is ook te zien in klassieke films als Poltergeist en Short Cuts. Leuk weetje over Dirk Blocker, hij schreef in 2017 een roman voor jonge volwassenen genaamd Meester en de kleine monnik.

2 Joel McKinnon Miller

Maar Hitchcock zou natuurlijk niets zijn zonder de andere helft van zijn halfslachtige duo, Det. Scully. Scully wordt gespeeld door Joel McKinnon Miller. Miller had verschillende gastrollen in tal van tv-shows, variërend van sitcoms als Dharma en Greg tot sci-fi-klassiekers als The X-Files. Maar zijn meest iconische rol naast Det. Scully was Don Embry in het HBO-hitdrama Big Love.

1 Terry Crews

Voordat Terry Crews een acteur was, had Crews een knipperlichtcarrière bij de NFL, hij had korte periodes bij de Los Angeles Rams, The Green Bay Packers, The San Diego Chargers, The Washington Redskins en de Philadelphia Eagles. Hij stopte met sporten in 1997 en verhuisde naar Los Angeles om te acteren. Na een niet genoemde rol in Training Day begon zijn bekendheid te groeien na zijn rol in Ice Cube's komedie Friday After Next. Daarna deed hij een handvol andere tv-programma's en films, enkele van de meest bekende zijn Everybody Hates Chris, Idiocracy, The Expendables, The Longest Yard, White Chicks, The Boondocks en zoveel anderen. Ondanks dat hij de grote en intimiderende man is die hij is, heeft Crews een zachte kant. Hij vulde zijn NFL-salaris aan door portretten van zijn teamgenoten te schilderen, hij werkte als illustrator, hij is een feministe en heeft een modeontwerpbedrijf.

Aanbevolen: