Wie is Sara James? Details over Simon Cowell's AGT seizoen 17 Golden Buzzer

Inhoudsopgave:

Wie is Sara James? Details over Simon Cowell's AGT seizoen 17 Golden Buzzer
Wie is Sara James? Details over Simon Cowell's AGT seizoen 17 Golden Buzzer
Anonim

America's Got Talent is een reality-wedstrijdshow die al zeventien seizoenen wordt uitgezonden. Met het debuut van de eerste aflevering in 2006, is deze televisieserie een favoriet onder het publiek geworden. Deze show toont mensen met allerlei gaven, van zang tot komedie tot magie en alles daartussenin. Met zulke vermakelijke talenten is het alleen maar een kers op de taart dat de juryleden en gastheer ook plezier bieden, met Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum en Howie Mandel in de jury en Terry Crews als gastheer.

Op 31 mei van dit jaar bracht AGT de eerste aflevering van zijn zeventiende seizoen uit. Dit was de eerste auditieronde en verrassend genoeg zagen fans al een rechter de gouden zoemer gebruiken. Nadat de jonge zangeres Sara James haar lied had gezongen, gaven alle juryleden haar een staande ovatie, en zittend, besloot hij dat ze deze speciale prijs waardig was die haar rechtstreeks naar de live-rondes stuurde. Dit is wat we weten over de eerste gouden zoemer van het seizoen, Sara James.

8 Sara James is een tiener uit Polen

Toen Sara James America's Got Talent uitprobeerde en onvermijdelijk de Gouden Zoemer ontving, was ze nog maar dertien jaar oud. Sindsdien is ze veertien geworden en viert ze begin juni haar verjaardag. Deze jonge zangeres komt uit een klein stadje in Polen en bezoekt alleen de Verenigde Staten voor de eerste keer om deze realityshow uit te proberen.

7 Waarom Sara James uitprobeerde voor America's Got Talent

Sara James deelde met de juryleden terwijl ze op het podium stond dat ze een fan van de show was. Ze vertelde hen: Toen ik klein was, keek ik altijd naar de video's op YouTube van de show, en ik was daar zo verbaasd over… Ze zeggen dat in Amerika alles uitkomt, dat dromen zullen uitkomen. Dus ik controleer of dat waar is.” Als haar auditie iets heeft laten zien, is het dat haar dromen zeker uitkomen.

6 Was Sara James beroemd voor AGT?

Sara James is al verliefd op muziek sinds ze een klein meisje was. Toen ze opgroeide, moedigde haar ouders haar droom om te zingen aan, en ze heeft al wat van haar eigen muziek uitgebracht. Ze heeft meerdere singles beschikbaar op Spotify die vorig jaar tot en met dit jaar zijn toegevoegd, haar meest recente getiteld "My Wave", die op 1 juni werd uitgebracht.

5 Sara James staat op het platform van zelfliefde

Hoewel het voor zo'n jong meisje gemakkelijk zou kunnen zijn om verstrikt te raken in de 'idealen' van roem en populariteit, heeft Sara James gekozen voor zelfliefde. Hoewel het mogelijk is om in de val te lopen van wat de samenleving dicteert wat mensen moeten doen en eruit zien, werkt ze samen met Puma en deelt ze de overtuiging dat er schoonheid schuilt in ieders uniekheid.

4 Verschillende bedrijven werken samen met Sara James

Door haar volgers op Instagram en TikTok werd Sara James al vóór America's Got Talent gezien als een populaire figuur. Toen ze nog in Polen was, werd ze door verschillende bedrijven, waaronder Spotify, Puma en L. O. L Brand, benaderd om ambassadeur te worden. Sara heeft partnerschappen met veel van deze merken geaccepteerd, en er zullen er zeker nog meer volgen nu ze erkend wordt in Amerika.

3 America's Got Talent was niet de eerste zangwedstrijd van Sara James

Voordat ze een tiener was, op slechts twaalf jaar oud, deed Sara James mee aan de Poolse realitywedstrijd The Voice Kids. Dit was de eerste keer dat ze meedeed aan een zangwedstrijd die op televisie werd uitgezonden, en ze deed het zo goed dat ze doorging tot het einde. Sara James behaalde de eerste plaatstitel, wat bewijst dat ze zelfs als jong meisje het in zich heeft om groot te worden.

2 Sara James deed eerder mee op een wereldwijd podium

Sara James oefende haar muzikale vaardigheden van zingen en piano spelen vanaf de vroege leeftijd van zes. Omdat ze uit een muzikaal gezin komt, was het geen verrassing dat ze werd aangemoedigd om groots te gaan in het najagen van haar dromen. In 2021 deed ze mee aan een wereldwijde competitie die plaatsvindt in Europa genaamd Junior Eurovisie Songfestival en won de tweede plaats van alle deelnemers.

1 Wie inspireert Sara James?

Hoewel het hebben van muzikale ouders haar zangcarrière zeker heeft geholpen en een sfeer van acceptatie in deze geschenken heeft bevorderd, vertelde Sara James dat haar echte inspiratie in zingen afkomstig is van krachtige vrouwelijke artiesten. Sommigen van hen noemde ze Whitney Houston, Rihanna en Beyonce Deze vrouwencarrières hielpen haar om haar best te doen elke keer dat ze naar de stadium.

Aanbevolen: