Waarom de relatie tussen Jenna Compono en Zach Nichols niet altijd gemakkelijk was

Inhoudsopgave:

Waarom de relatie tussen Jenna Compono en Zach Nichols niet altijd gemakkelijk was
Waarom de relatie tussen Jenna Compono en Zach Nichols niet altijd gemakkelijk was
Anonim

MTV's The Challenge is een realityshow die de mentale en fysieke capaciteiten van de deelnemers op de proef stelt. Maar zelfs met zijn intensiteit en strengheid slagen sommige deelnemers erin om de vonk van liefde tussen elkaar te ontsteken. Voor een vierentwintig jaar oude show is het niet verwonderlijk om het aantal romances te vinden dat is voortgekomen uit MTV's The Challenge. Terwijl sommige van deze op het scherm gevonden liefde is uitgegroeid tot een lang en gelukkig leven, moesten anderen hun eigen weg gaan.

Veteranen Jenna Compono en Zach Nichols waren een van de koppels die fans het meest verrasten. De relatie van het paar was zo tumultueus dat niemand een toekomst met hen samen zag. Van beschuldigingen van bedrog tot schaamteloos gebrek aan respect, hun relatie werd meerdere keren op de proef gesteld. Maar hoewel hun relatie niet altijd gemakkelijk was, voeren Jenna en Zach hun schip naar het gangpad.

9 Hoe de relatie tussen Jenna Compono en Zach Nichols begon

The Challenge-alums Jenna en Zach ontmoetten elkaar in 2014 toen ze allebei deelnamen aan MTV's The Challenge: Battle Of The Exes II. De twee maakten meteen contact en deelden hun eerste van meerdere kussen op de camera. Jenna en Zach gingen van flirten tot halsoverkop verliefd worden naarmate het seizoen vorderde. De publieke genegenheid tussen het duo was tot grote bewondering van andere deelnemers.

Deelnemer Sarah Rice vergeleek hun ontluikende relatie met poppenpersonages, Ken en Barbie.

8 Waarom deelnemers Jenna en Zach eerst uit elkaar gingen

Jenna en Zach begonnen een relatie nadat ze de competitie The Challenge: Battle Of The Exes II hadden verlaten. Na een jaar samen te zijn geweest, ging de relatie door de eerste test toen Jenna deelnam aan The Challenge: Rivals 3. Zach ging van het negeren van Jenna's telefoontjes naar de verkeerde naam toen hij uiteindelijk haar telefoontje opnam. In de aflevering Rivals 3 Reunion onthulde Jenna dat ze afscheid heeft genomen van Zach op grond van bedrog.

7 Het koppel gaf hun relatie nog een kans

Het lot wilde dat reality-tv-sterren Jenna en Zach meededen aan The Challenge: Invasion of Champions. Samen op het seizoen zijn bracht duidelijke spanning tussen de exen; Jenna onthulde dat de emoties terugkwamen bij het zien van haar ex, terwijl Zach beweerde dat hij zich nog steeds tot haar aangetrokken voelde. Het paar blust hun onhandigheid niet lang daarna en begint oude tijden opnieuw te beleven. Na de show gaven de twee hun liefde nog een kans en gingen uiteindelijk voor de tweede keer uit elkaar.

6 Jenna en Zach werden vriendelijke exen

Na hun tweede breuk kwamen Jenna Compono en Zach Nichols weer samen op de Champs Vs.serie sterren. Deze keer was deelname aan hetzelfde spel niet zo ongemakkelijk als bij de eerste breuk. Het paar gaf toe dat ze zich in een ruimte bevonden waar ze konden genieten van vriendschap buiten de wisselvallige aard van hun relatie. Zach bood emotionele en fysieke steun aan Jenna toen ze een blessure opliep tijdens de show. Helaas moest de drievoudig finaliste vanwege haar verwondingen naar huis worden gestuurd.

5 Toen Jenna Compono en Zach Nichols weer bij elkaar kwamen

De aan en uit tortelduifjes voegden zich bij weer een nieuwe reeks van The Challenge, maar deze keer waren Jenna en Zach geen exen meer. Het stel had hun relatie nog een kans gegeven na The Challenge: Champs Vs. Stars-serie, maar de opwinding om samen in het seizoen te zijn werd afgebroken toen Jenna vroeg in de show werd geëlimineerd. Het drama van het paar lag echter op de loer toen veteraan Amanda Zach betrapte op een dating-app nadat Jenna was geëlimineerd uit de Final Reckoning-serie.

4 Waarom Jenna Compono werd beschuldigd van bedrog

Het paar ging snel voorbij de dating-app-aflevering en werd sterker in hun relatie. Maar dat duurde niet lang meer, want hun relatie stond voor een andere hindernis. Jenna Compono was te zien in de serie The Challenge: Total Madness zonder Zach Nichols, en als déja vu begon hij haar telefoontjes te negeren. De Challenge-veteraan beschuldigde haar van vals spelen toen ze hem uiteindelijk te pakken kreeg. Zach was op dubieuze chats van jaren geleden gestuit en beval haar te kiezen tussen hem en de show.

3 Daag koppel Jenna Compono en Zach Nichols' verloving uit

In december 2019 stelde de reality-tv-ster, Zach Nichols, de grote vraag aan zijn muze, Jenna Compono, na vijf jaar af en toe daten. De Challenge-ster vroeg Jenna om de rest van haar leven met hem door te brengen in een aanzoek met een kerstthema. Tijdens de reünie-aflevering voor The Challenge: Total Madness was Zach niet verontschuldigend voor hoe hij het gevecht met Jenna in de show afhandelde. Het verloofde stel onthulde dat ze hun bruiloft voor 2021 hadden geregeld.

2 Trouwgegevens van Jenna Compono en Zach Nichols

Jenna en Zach wisselden geloften uit tijdens een mini-huwelijksceremonie in 2021. Het paar besloot een intieme ceremonie te houden nadat ze het evenement aanvankelijk hadden uitgesteld vanwege covid-19-beperkingen. De bruid liet doorschemeren dat er later misschien een grotere bruiloft zou zijn; Ze zei: "Hoewel we wensten dat we dit jaar onze grote bruiloft hadden kunnen houden, was het zeker gedenkwaardiger en intiemer, eerst vieren met onze naaste familie en later met alle anderen."

1 Challenge Couple Zach Nichols en Jenna Compono's Babies

Vorig jaar trad het Challenge-paar toe tot de competitie van The Challenge-sterren met kinderen sinds ze in de show verschenen. Jenna kondigde de geboorte van hun zoon aan in een bericht met de details van haar bevalling; ze schreef: "We zouden graag onze babyjongen Anthony Joseph Nichols voorstellen, geboren op 2 september 2021 om 20:52 uur." Dit jaar kondigde het paar aan dat ze nog een kind verwachten in een creatieve Instagram-post. Op de foto is hun zoon, Anthony, te zien met een bord waarop staat: "ALLEEN KIND VERVALT IN DECEMBER 2022."

Aanbevolen: