AJ McLean en Britney Spears hadden een ongemakkelijke uitwisseling de laatste keer dat ze elkaar ontmoetten

Inhoudsopgave:

AJ McLean en Britney Spears hadden een ongemakkelijke uitwisseling de laatste keer dat ze elkaar ontmoetten
AJ McLean en Britney Spears hadden een ongemakkelijke uitwisseling de laatste keer dat ze elkaar ontmoetten
Anonim

De wereld van de popmuziek is veel dank verschuldigd aan de artiesten van weleer die de weg hebben gebaand. Twee van die artiesten zijn toevallig de Backstreet Boys en Britney Spears, die beiden domineerden tijdens hun topjaren. Deze artiesten verkochten miljoenen albums, hadden iconische momenten en maakten plaats voor de muziek waar we vandaag van genieten.

The Backstreet Boys en Spears gaan ver terug, maar de dingen zijn door de jaren heen veranderd. Dit was duidelijk toen AJ McLean en Spears een interactie hadden die om de verkeerde redenen gedenkwaardig was.

Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

AJ McLean maakt deel uit van de iconische Backstreet Boys

In de jaren negentig werd de kunst van de boyband geperfectioneerd toen een groot aantal van hen doorbrak in de mainstream voor wereldwijde overheersing. Er waren verschillende opmerkelijke groepen die zich losmaakten van het peloton, en tot op de dag van vandaag is geen enkele boyband in de geschiedenis zo succesvol geweest als de Backstreet Boys uit Orlando, Florida.

Met AJ McLean, Nick Carter, Brian Littrell, Howie D en Kevin Richardson waren de Backstreet Boys een krachtpatser in hun bloei. Ze hadden strakke harmonieën, pakkende liedjes en een beeld dat velen probeerden te repliceren.

Tijdens hun topjaren samen verkocht de groep miljoenen en miljoenen albums en domineerden ze regelmatig de Billboard-hitlijsten. Niet alleen hun muziek was indrukwekkend, maar ook hun liveshows. De jongens stonden bekend om het wegblazen van menigten met hun werk op het podium, iets wat ze tot op de dag van vandaag nog steeds laten gebeuren.

Hoewel ze niet zo groot zijn als ze ooit waren, verkoopt de groep nog steeds enorme zalen. Op dit moment zijn ze niets minder dan poplegendes.

In dezelfde tijd dat de Backstreet Boys de boyband domineerden, hadden ze een poppeer die de hele industrie overnam.

Ze waren popsupersterren naast Britney Spears

Tot op de dag van vandaag zijn er niet veel popsterren die in de buurt komen van dezelfde hoogten als Britney Spears. Tenzij je er echt was, is het echt moeilijk om een idee te krijgen van hoe groot Britney Spears in haar bloei was.

De voormalige Mickey Mouse Club-ster kwam op het toneel en nam de industrie volledig over. Ja, mensen hielden van de boybands van die tijd, maar Spears had geen crew nodig om een topartiest te worden; ze deed het helemaal alleen en ze werd een van de meest iconische popartiesten in de geschiedenis.

Net zoals de Backstreet Boys en vele andere leeftijdsgenoten uit die tijd, is Spears geen muzikale krachtpatser zoals ze ooit was. Dat verandert echter weinig aan het feit dat ze een icoon is en iemand die de weg vrijmaakte voor de popacts die we vandaag hebben.

Je kunt je voorstellen dat leden van de Backstreet Boys Spears een jaar geleden goed hebben leren kennen, maar vorig jaar had een van de leden van de groep een ongemakkelijke uitwisseling met zijn oude vriend.

Spears en McLean hadden een ongemakkelijke uitwisseling

Afgelopen zomer vertelde McLean over zijn steun aan Britney tijdens haar controverse over haar conservatorium. In een interview vertelde hij hoe hij Spears tegen het lijf liep, die in niets leek op de persoon die hij ooit kende.

McLean zei: "Er is een geweldige cupcakewinkel waar ze doorheen gaat, waar ik naar toe ga. De laatste keer dat ik haar zag, brak mijn hart. De laatste keer dat ik haar zag, was ze met een heer. Ik' Ik ging ervan uit dat het de beveiliging was of misschien een chauffeur. Ging naar binnen, ze was daar, ze keek me recht aan en ik dacht: "Hé, het is AJ." Ze wist gewoon niet wie daar was. Het kostte haar een minuut."

Het duurde even, maar uiteindelijk kon Spears haar oude vriend herkennen.

"En toen realiseerde ze zich dat ik het was, en we omhelsden elkaar en we praatten even, maar ik kon gewoon zien dat zij het niet was. Ik kijk niet naar de persoon die ik kende van jaren en jaren geleden."

Het is duidelijk dat de Backstreet Boys-ster verrast was door hoeveel Spears door de jaren heen was veranderd. Natuurlijk leerde hij, net als alle anderen, hoe het conservatorium voor haar was geweest en hoe het haar dagelijks leven teisterde.

Gelukkig lijken de dingen te keren voor Spears. Misschien krijgen fans van pop uit de jaren 2000 de kans om Spears opnieuw te zien optreden, en het zou vooral cool zijn als ze zou kunnen werken met de Backstreet Boys of een andere grote jongensband.

Aanbevolen: