Charlize Theron was bijna verlamd tijdens het filmen van Aeon Flux

Inhoudsopgave:

Charlize Theron was bijna verlamd tijdens het filmen van Aeon Flux
Charlize Theron was bijna verlamd tijdens het filmen van Aeon Flux
Anonim

Werken aan een film is zwaar werk, en als er stunts bij betrokken zijn, wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat er geen blessures optreden. Helaas gebeuren er blessures op de set. Sommige sterren hebben gebroken botten, andere hebben hun ribben gebroken en sommigen hebben op tragische wijze blijvende verwondingen opgelopen.

Charlize Theron is geen onbekende in stuntwerk, aangezien ze speelde in een groot aantal actiefilms. Toen ze jaren geleden een ambitieus project op zich nam, was ze bijna verlamd dankzij wat stuntwerk dat ze op de set deed.

Het is een eye-opening verhaal over, en we hebben alle details hieronder.

Charlize Theron is een powerhouse-actrice

Aangezien ze een van de grootste actrices is die er is, kennen de meeste mensen Charlize Theron. Ze was vele jaren geleden in staat om door te breken in de filmwereld en sindsdien is ze overladen met lof voor haar uitvoeringen.

Theron werd ontdekt onder de meest bizarre omstandigheden, maar dit hielp de weg vrijmaken voor haar succesvolle carrière.

De actrice had in wezen een kernsmelting bij de bank, en ze had wat hulp nodig.

"Er kwam een man langs om haar te helpen en gaf haar daarna zijn kaart. De man was John Crosby, die acteurs John Hurt en Rene Russo vertegenwoordigde. Theron had een manager en een veelbelovende carrière", schrijft CheatSheet.

Toen ze eenmaal actief was in Hollywood, zou ze te zien zijn in vroege hits zoals The Devil's Advocate, voordat ze een Academy Award won voor haar optreden in Monster.

Door de jaren heen heeft Theron het allemaal gedaan, en ze heeft een voorliefde getoond om te gedijen in actiefilms.

Tijdens de jaren 2000 nam de actrice een project aan met veel potentieel, en het was er een die haar in gevaar bracht.

Ze speelde in 'Aeon Flux'

In 2005 speelde Charlize Theron in Aeon Flux, een sci-fi-film die was gebaseerd op een razend populaire animatieshow. Mensen wisten niet goed wat ze konden verwachten van een live-action-adaptatie, maar de studio hoopte dat het publiek het zou gaan bekijken zodra het uitkwam.

Helaas werd de film niet warm onthaald door critici, die nogal kritisch waren over de film. De film heeft een 9% op Rotten Tomatoes, wat verschrikkelijk is. Het had een veel hogere waardering bij het publiek, maar zelfs dan is 39% geen goede look.

Niet alleen vonden mensen de film niet leuk, maar ze gingen ook niet naar buiten om hem te zien. De film had een matte uitstraling aan de kassa, wat het bashen dat het van critici wegnam nog erger maakte.

Jaren nadat de film als een enorme teleurstelling neerkwam, opende Charlize Theron zich over een incident op de set dat haar bijna beroofde van haar vermogen om te lopen.

Ze was bijna verlamd

In 2017 vertelde de actrice over de blessure die zich op de set voordeed en gaf ze enig inzicht in hoe ernstig het was.

"Wat er op Aeon Flux gebeurde, was een zeer ongelukkig ongeluk, en het was zeer ernstig. Ik was een centimeter verwijderd van een volledige verlamming voor de rest van mijn leven. Ik werd er zeker wakker van: 'Oké, je moet voorbereid zijn.' Het was niemands schuld, maar het was gewoon een bizar ongeluk waarbij ik op mijn nek belandde, "zei ze.

De blessure was nog maar het begin en Theron zou een lange weg naar herstel hebben.

"Ik heb acht jaar pijnbehandeling gehad, waarbij ik maar niet van de spasmen en de zenuwbeschadiging af kon komen. Vier jaar geleden kreeg ik uiteindelijk een (nek)fusie en het was het beste wat ik ooit gedaan. Nu functioneert mijn lichaam weer perfect, en ik wilde dat natuurlijk niet verpesten, " vervolgde ze.

Ongelooflijk, Theron zou zich niet laten leiden door blessures uit het verleden haar toekomstige werk. Voor films als Atomic Blonde zat ze weer in het zadel en voerde ze veel van haar eigen stunts uit en deed ze alles wat in haar vermogen lag om een krachtig verhaal te vertellen.

Theron werd gevraagd naar de beruchte vechtscène van die film, en hoeveel ervan haar eigenlijk was en geen stuntdubbel.

"Nou, je wilt het nooit verpesten voor de bioscoopbezoeker, maar ik denk ook dat je de eer moet geven waar de eer toekomt. Ik doe 95% van alles alleen, inclusief enkele grote watervallen. Ik had een ongelooflijk team dat me twee maanden lang op die scène voorbereidde, en er gebeurde niets, wat duidelijk wordt wanneer je je voorbereidt, je blessures vermijdt, "onthulde ze.

Charlize Theron was bijna verlamd tijdens het maken van Aeon Flux, maar ze blijft vandaag nog steeds veel stunts uitvoeren.

Aanbevolen: