Hoe The Boys Star Tomer Capone's auditie hem bijna arresteerde

Inhoudsopgave:

Hoe The Boys Star Tomer Capone's auditie hem bijna arresteerde
Hoe The Boys Star Tomer Capone's auditie hem bijna arresteerde
Anonim

Het auditieproces is iets waar alle artiesten doorheen moeten in Hollywood. Audities kunnen voor sommigen frustrerend zijn, een beetje angstaanjagend voor anderen en zelfs een beetje wild. Hoe het ook gaat, het uiteindelijke doel is om de tas vast te zetten.

The Boys is een show die erin slaagde de castingbeslissingen te nemen, en dit geldt vooral voor de beslissing om Tomer Capone als Frenchie te casten. Hij is perfect in de rol, maar door zijn auditie werd hij bijna gearresteerd.

Laten we horen wat de acteur te zeggen had over auditie voor The Boys !

'The Boys' is een geweldige show

Als je een fan bent van geweldige tv-shows, dan is de kans groot dat je hebt gezeten en op zijn minst een paar afleveringen van The Boys hebt gezien. Het zal niet ieders kopje thee zijn, maar weinigen zullen tegenspreken dat het een van de beste en meest opwindende aanbiedingen van dit moment is.

Gebaseerd op het stripboek met dezelfde naam, is de show sinds het debuut een doorslaand succes voor Amazon Prime Video. Het heeft het superheldengenre overgenomen en het op zijn kop gezet, en in plaats van te gaan voor veilige aanbiedingen zoals Marvel, heeft deze show de dingen op zijn eigen manier gedaan, iets waar fans dol op zijn geworden.

De eerste twee seizoenen van de show hadden een aantal prachtige verhalen, evenals karakterontwikkeling. Op dit moment zitten we midden in seizoen drie en het wordt nog beter voor de show. Dit belooft veel goeds voor toekomstige seizoenen, en je kunt maar beter geloven dat de show in de toekomst de lat hoger zal leggen.

De serie heeft veel geweldige dingen in de toekomst, inclusief de onberispelijke casting. Dit is vooral een ouder als je naar Tomer Capone kijkt in de rol van Frenchie.

Tomer Capone is briljant als Frenchie

Sinds hij in de show werd geïntroduceerd, is Frenchie een favoriet bij de fans. Hij zorgt voor veel komische noot, maar er zit ook een diepte in het personage waar mensen echt van houden.

Er waren waarschijnlijk een paar heel goede acteurs die voor de rol waren, maar Tomer Capone heeft zich jaren geleden van het peloton afgescheiden en sindsdien heeft hij briljant werk geleverd.

In een interview opende de acteur dat hij de rol kreeg en zijn best deed om in het personage te kruipen.

"Ik had zoiets van breng me de laarzen. Ik heb de laarzen nodig. Het kan me niets schelen. Ik wil de laarzen, heb mijn haar geschoren en ging naar de meest bizarre, funky … plaatsen die ik kon vinden om gewoon rond rare mensen hangen. Grappig genoeg, ik ging meteen op in, en ik was een van hen. Dat heeft me echt geholpen bij het vinden van Frenchie, "zei hij.

De acteur was briljant in de show en zijn voorbereiding heeft hem duidelijk goed gediend. Dat gezegd hebbende, toen hij zijn auditietape aan het maken was, kwam hij onverwachte problemen tegen.

Zijn auditieverhaal

Dus, wat is er met Tomer Capone gebeurd waardoor hij bijna werd gearresteerd? Ter voorbereiding op zijn auditie gebruikte hij een neppistool in de achtertuin van zijn vriend in Tel Aviv. Toen ging het mis.

"En de scène was dat Frenchie ruzie had met Butcher [gespeeld door Karl Urban] over Translucent. Dus nam ik mijn acteergeweer - rubber, neppistool - en ging naar het huis van mijn vriend. Ze was zo vriendelijk om te filmen ik in haar achtertuin in Tel Aviv. En we deden deze gekke scene… van undercover politie met hun insignes [komt] haar tuin binnen met echte geweren op ons gericht, zoals: 'Gooi het geweer neer',' zei hij.

Zoals je je kunt voorstellen, was dit waarschijnlijk een extreem intens moment voor de acteur. Het ene moment bereidt hij zich voor op een rol in een tv-show, en het volgende moment heeft hij geweren op zich gericht.

"Gelukkig werd mijn hoofd er niet afgeschoten", zei hij.

Hoewel het geen gemakkelijke situatie was om door te komen, heeft zijn auditie hem uiteindelijk geholpen om de rol van Frenchie in de show veilig te stellen. Hierdoor speelt hij nu de hoofdrol in een van de meest populaire shows op televisie en speelt hij bovendien een van de beste personages van de show.

Seizoen drie van The Boys komt momenteel op Amazon Prime Video, dus zorg ervoor dat je het eens bekijkt en geniet van de waanzin!

Aanbevolen: