The Weird Way Zac Efron blies bijna zijn 'Hairspray'-auditie

Inhoudsopgave:

The Weird Way Zac Efron blies bijna zijn 'Hairspray'-auditie
The Weird Way Zac Efron blies bijna zijn 'Hairspray'-auditie
Anonim

Een doorbraakrol op Disney Channel krijgen kan een geweldige manier zijn voor een artiest om voorop te lopen en grote stappen te maken bij een groot publiek. Of het nu in een show is of een originele Disney Channel-film, het v alt niet te ontkennen dat deze felbegeerde rollen iemands carrière snel een boost kunnen geven.

Na beroemd te zijn geworden dankzij High School Musical, had Zac Efron een enorme kans om te profiteren van dit succes met Hairspray. Zijn auditie voor het project kostte hem echter bijna het optreden.

Laten we eens kijken naar wat er gebeurde tijdens de auditie van Efron's Hairspray.

Efron's Smiley Audition

Zac Efron Haarlak
Zac Efron Haarlak

Zac Efron is een grote ster sinds hij opblies in High School Musical, en het zou gek lijken dat iemand de acteur zou doorgeven voor een rol in een musical. Adam Shankman, de regisseur en choreograaf van Hairspray, gaf Efron echter in eerste instantie door om iemand anders te zoeken. Gelukkig zou de zus van Shankman hem een beetje verstand bijbrengen.

Volgens Shankman: Ik moet mijn zus (Jennifer Gibgot), die mijn productiepartner is (in Offspring Entertainment), crediteren met Zac, omdat ik het niet heb begrepen. Ze maakte van Freddie Prinze een ster en Channing Tatum een ster en ze lijkt te weten wie deze sterren van morgen zijn, ver voordat iemand anders dat weet. Ze schreeuwde tegen me toen ik Zac doorgaf.'

“Maar hij kwam binnen om auditie te doen, lief en gek, zoals hij is in High School Musical. Er gaat niets boven sexy Link Larkin. Ik zei tegen mijn zus, die zei: 'Je kunt hem maar beter net als Link maken, want ik zeg je nu meteen dat hij de grootste ster ter wereld wordt', vervolgde hij.

Dat klopt, Efron glimlachte veel te veel tijdens zijn auditie, wat hem bijna de kans kostte om in de film te spelen. Normaal gesproken zou een glimlach iemands auditie niet volledig laten ontsporen, maar de glimlach van Efron verpestte bijna alles. Uiteindelijk zou Shankman beseffen dat hij een fout zou maken.

“En toen kreeg ik het. Het was de grote Disney-glimlach! Zijn grote, brede glimlach was on-Link, het had niet het gevaar. Ik zei: 'Glimlach niet, trek je wenkbrauwen op. Doe Link met een rook in je stem, '” vervolgde hij.

Hij krijgt de rol en 'Hairspray' blaast op

Zac Efron Haarlak
Zac Efron Haarlak

Uiteindelijk zou Shankman Efron in de rol van Link casten en vanaf daar zou het echt van de grond komen. Ondanks de ervaring die Efron had in musicals, bleek het maken van Hairspray een enorme uitdaging voor de artiest.

Volgens Efron: We hadden drie maanden dansrepetities en toen waren we ineens klaar en zes takes later zouden we de dans nooit meer doen. Dat was het moeilijkste.”

Met het filmen in de tas, was het tijd om te kijken of Efron nog steeds de hete hand had in succesvolle muzikale projecten. Hairspray, uitgebracht in 2007, verdiende maar liefst $ 203 miljoen aan de kassa tijdens zijn theatrale run. Het was een enorm succes voor alle betrokkenen, en het moet geweldig hebben gevoeld voor Efron, die bijna een gouden kans miste dankzij veel te veel glimlachen tijdens zijn auditie.

Het jaar daarop zou Efron de hoofdrol spelen in High School Musical 3, wat opnieuw een enorm succes betekende voor de jonge artiest in het muziekgenre. Het was duidelijk dat hij zijn groove had gevonden, en zelfs nadat hij de tijd had genomen om andere rollen te spelen, zou hij in 2017 opnieuw muzikaal succes boeken met The Greatest Showman.

In de loop van de tijd heeft Efron hard gewerkt om uit het muzikale genre te stappen, en hij heeft een aantal unieke projecten op stapel staan die zijn fans zeker zullen interesseren.

Wat hij nu doet

Zac Efron Haarlak
Zac Efron Haarlak

Volgens IMDb zal Efron het de komende jaren ongelooflijk druk hebben. Het is logisch dat studio's met de bankabele ster willen werken, en zijn aankomende projecten laten zien dat hij een grote kans heeft om in een mum van tijd succes te vinden.

Na vorig jaar zijn stem aan Scoob te hebben geleend, heeft Efron zowel Gold als Save Ralph aan dek voor 2021. Gold is momenteel in postproductie, terwijl Save Ralph gewoon een short is waaraan Efron zijn stem zal lenen. Het jaar daarop zal Efron de hoofdrol spelen in Three Men and a Baby, een remake van de komische klassieker.

Als we vooruitkijken naar een paar van zijn andere projecten, is Efron momenteel verbonden aan The Greatest Beer Run Ever, Firestarter, King of the Jungle en Killing Zac Efron. De laatste wordt een televisieserie en moet nog in productie worden genomen.

Dankzij zijn succes in het verleden is Zac Efron klaar om de komende jaren bankier te worden. Het is maar goed dat Shankman voorbij Efrons smiley-auditie kon komen.

Aanbevolen: