Bridgerton seizoen 3 heeft al fans die roddelen als Lady Whistledown

Inhoudsopgave:

Bridgerton seizoen 3 heeft al fans die roddelen als Lady Whistledown
Bridgerton seizoen 3 heeft al fans die roddelen als Lady Whistledown
Anonim

Bridgerton is snel een Netflix favoriet geworden onder het publiek. Het eerste seizoen ging in première in 2020 met de Bridgerton-familie van acht kinderen en hun moeder, een liefde die met veel beproevingen en zelfontdekking te maken had. Deze serie speelt zich af tijdens het Regency-tijdperk in Engeland en is gebaseerd op de romans van Julia Quinn.

Het tweede seizoen kwam eindelijk uit in de lente van dit jaar, met de nadruk op de eerstgeborene en zijn onderneming om een vrouw te vinden. Fans werden geïnvesteerd in zijn liefdesverhaal en zijn nu opgewonden om te zien hoe zijn leven zich afspeelt na de bruiloft. Het derde liefdesverhaal in de romans concentreert zich op Benedict en de dame voor wie hij v alt, maar de producenten hebben besloten om de verhalen te verplaatsen en in plaats daarvan Colin Bridgerton en zijn achtervolging van Penelope Featherington in de schijnwerpers te zetten. Dit is wat fans zeggen over het komende seizoen.

8 Fans zijn enthousiast om Anthony en Kate weer samen te zien

Seizoen twee van Bridgerton was zo'n schot in de roos en kreeg nog meer populariteit door de romantiek van de oudste zoon Anthony Bridgerton en de onverwachte zus van Diamond, Kate Sharma. Het paar had een komische trope van vijanden voor geliefden, en hun relatie was een favoriet onder fans. Mensen wachten ongeduldig op meer schermtijd van het gelukkige paar.

7 Colin Bridgerton mag dan de hoofdrol spelen, maar mensen hopen dat Anthony een verhaallijn krijgt

Naast meer inhoud rond de burggraaf en zijn burggravin, hopen mensen dat Anthony in seizoen drie zijn eigen verhaallijn zal blijven krijgen. De focus ligt misschien op Colin Bridgerton, maar mensen willen zien hoe Anthony als echtgenoot zal zijn. Fans zagen vorig seizoen een beetje Hertogin Daphne als moeder en mensen zouden ook graag een doorlopende verhaallijn zien voor de oudste zoon.

6 Zal Regé-Jean Page terugkeren als de hertog?

Na het succes van seizoen één verliet Rege-Jean Page Bridgerton in de verwachting dat zijn carrière van de grond zou komen. Dat is niet helemaal gebeurd, dus er doen geruchten de ronde dat hij zich waarschijnlijk weer bij de cast voor seizoen drie zal voegen. Hoewel het nog niet is bevestigd, zijn fans dolblij met het idee dat hij weer op onze Netflix-schermen zal verschijnen, dit keer als echtgenoot en vader.

5 Doelgroepen willen meer schermtijd voor broers en zussen van Bridgerton

De aantrekkingskracht van deze serie zijn niet alleen de romances, maar ook de herkenbare, hartverwarmende en gekke momenten tussen de broers en zussen. Of het nu de broers zijn die met elkaar overleggen, Eloise en Benedict een sigaret roken, of misschien dat de jongere broers en zussen eindelijk meer tijd samen hebben, het publiek wil graag zien wat voor grappen de broers en zussen deze keer zullen doen.

4 Sommige fans zijn ongerust over de aanstaande Bridgerton-romantiek

Onlangs hebben Nicola Coughlan en Luke Newton bekendgemaakt dat Colin en Penelope de hoofdpersonen van het derde seizoen zullen zijn. Fans van de show hebben hier gemengde gevoelens over, variërend van verliefd op het uitgangspunt tot het willen overslaan. Sommige mensen vinden Penelope vervelend en Colin de minst interessante Bridgerton, wat leidt tot een romance die waarschijnlijk vol zalige momenten zal zijn.

3 Anderen hebben hoge verwachtingen van het nieuwste Bridgerton-paar

Andere fans zijn echter enthousiast om te zien hoe een romance tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton eruit zal zien. Vooral voor degenen die de romans eerder hebben gelezen, is er goede hoop dat de regisseur de beste liefdesscènes uit de boeken zal verbinden, zoals een mooie balkonaankondiging en misschien een serenade, aangezien we Colin al hebben zien zingen.

2 De oudste broers en zussen van Bridgerton zullen hopelijk liefde vinden tegen het einde van het seizoen

Er is veel hoop voor dit komende seizoen, voor het liefdesverhaal van Colin en Penelope, dat Kate een eigen verhaal zou krijgen, en dat Benedict (die in het derde seizoen zou spelen) in de finale op zijn minst kennis te maken met zijn liefdesbelang. Fans hopen dat het einde van seizoen drie het romantische verhaal van Benedict perfect zal opzetten, zodat de oudste drie bij hun wedstrijden zijn.

1 Het verhaal van Benedict Bridgerton dit seizoen is een tweesnijdend zwaard

Met de wisseling van de tijdlijnen van Benedict en Colin hebben fans gemengde reacties gehad. Velen zijn boos dat zijn verhaal werd afgewezen en uitgesteld voor nog een seizoen. Anderen zijn verheugd om meer van Benedictus te zien als een vrijgezel, die zijn enige en vrolijke zelf blijft terwijl zijn jongere broer verliefd wordt. Hoe dan ook, fans hopen gewoon dat hij genoeg schermtijd krijgt.

Aanbevolen: