Wat Julie Andrews denkt over het maken van Princess Diaries 3

Inhoudsopgave:

Wat Julie Andrews denkt over het maken van Princess Diaries 3
Wat Julie Andrews denkt over het maken van Princess Diaries 3
Anonim

Dame Julie Andrews heeft een van 's werelds meest benijdenswaardige carrières in de entertainmentindustrie gehad, met in de hoofdrol verschillende iconische rollen gedurende haar meer dan 60 jaar in het bedrijf. Fans zijn dol op haar vanwege haar engelachtige zangstem en kalmerende aanwezigheid op het podium en op het scherm, en ze merken op dat ze de magische kracht heeft om iedereen op te vrolijken door gewoon zichzelf te zijn.

Ze won in 2001 een nieuwe generatie jonge fans toen ze in The Princess Diaries schitterde als koningin Clarisse Renaldi, de grootmoeder van hoofdpersoon Mia (gespeeld door Anne Hathaway), die aan het begin van de serie ontdekt dat ze een prinses is. film.

Hoewel niet helemaal het grootste kassucces van Hathaway, is The Princess Diaries een geliefde favoriet bij fans. Meer dan 20 jaar na de release vragen fans zich nog steeds af of er een derde film komt als onderdeel van de franchise.

Wilt Julie Andrews haar rol in Princess Diaries 3 opnieuw opnemen?

Fans van The Princess Diaries waren opgetogen toen het vervolg op de film, The Princess Diaries 2: Royal Engagement, in 2004 werd uitgebracht. Een derde film is echter nooit officieel aangekondigd.

Toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid om haar rol als koningin Clarisse in een derde film opnieuw op te nemen, onthulde de 86-jarige Andrews dat de kans "geweldig zou zijn", maar ze heeft een paar bedenkingen. Namelijk dat ze nu te oud is om de beroemde grootmoeder en koningin van Genovia te portretteren.

"Ik weet het niet, ik denk dat ik degene ben - ze is er waarschijnlijk nog steeds in orde voor, maar ik ben er misschien een beetje te oud een oma voor, ik weet het niet," zei Andrews in een rode loper interview met Entertainment Tonight. “Het hangt ervan af wat het verhaal is, en als ze iets kunnen bedenken, zou dat geweldig zijn. Maar zo niet, dan zullen er andere dingen zijn.”

In 2020 legde de gerespecteerde actrice uit dat ze graag in een derde film zou spelen om opnieuw met Anne Hathaway te kunnen werken.

"Er is lang over gesproken, maar er is niets op mijn bureau of iets dergelijks geweest", zei ze (via Elle). Ik weet niet zeker of het de juiste timing is, maar ik denk dat het heerlijk zou zijn om weer met Annie samen te werken, en ik ben er zeker van dat ik er klaar voor ben. Ik denk dat we moeten wachten - als er een script binnenkomt, laten we wachten op dat.”

Andrews merkte op dat helaas de oorspronkelijke regisseur Gary Marshall sindsdien is overleden, wat de dynamiek van het beeld kan veranderen: "Natuurlijk zouden we niet de geweldige Gary Marshall hebben die de regisseur was. Hij is geslaagd. En hij was echt de moeren en bouten van dit alles."

Hoe oud was Julie Andrews toen ze in Mary Poppins zat?

Lang voordat ze speelde als koningin Clarisse, speelde Julie Andrews in een andere Disney-film die haar positie als ster op het scherm bevestigde: Mary Poppins, de verfilming van het boek van P. L. Travers vertelt het verhaal van een magische oppas die een huishouden in chaos helpt.

Ze werd voor het eerst benaderd om Mary Poppins te spelen door Disney toen ze zwanger was van haar eerste kind. Nadat ze in 1962 bevallen was van dochter Emma W alton, begon ze te werken aan Mary Poppins, dat in 1964 werd uitgebracht toen Andrews 29 jaar oud was.

Op dat moment was ze een echte theaterster en had ze gehoopt te worden gecast in de verfilming van My Fair Lady, die uiteindelijk naar Audrey Hepburn ging.

Toen, in 1965, speelde Andrews als Maria von Trapp in The Sound of Music, de meest winstgevende film van het jaar. Met deze iconische projecten onder haar riem verscheen Andrews in veel meer films en toneelproducties. Onder hen, Ster! in 1968, The Return of the Pink Panther in 1975, Little Miss Marker in 1980, Our Sons in 1980.

Meer recentelijk verscheen ze in de Netflix-serie Bridgerton als de verteller Lady Whistledown.

Is Princess Diaries 3 al in productie?

Zowel Julie Andrews als Anne Hathaway hebben in de loop der jaren hun interesse getoond om hun rol opnieuw te spelen voor een derde Princess Diaries-film. In 2019 deed Hathaway een suggestie die fans enthousiast maakte: dat er al een script in de maak was.

“Er is een script voor de derde film”, onthulde ze op Watch What Happens Live.

"Ik wil het doen. Julie [Andrews] wil het doen. Debra Martin Chase, onze producer, wil het doen. We willen allemaal echt dat het gebeurt. het tenzij het perfect is, omdat we er net zoveel van houden als jullie ervan. Het is net zo belangrijk voor ons als voor jou. En we willen niets leveren totdat het klaar is, maar we werken eraan.”

Er is ook onthuld dat Chris Pine en Mandy Moore, die rollen hadden in de eerste en tweede afleveringen, mogelijk niet terug zouden komen voor de derde film.

Heather Matarazzo, die prinses Mia's beste vriendin Lilly Moscovitz speelde, onthulde ook dat ze graag zou terugkeren om haar rol opnieuw te spelen: "Als Annie en Julie down zijn, natuurlijk."

Aanbevolen: