Amber Heard zag er onherkenbaar uit tijdens haar Californiacation-cameo

Inhoudsopgave:

Amber Heard zag er onherkenbaar uit tijdens haar Californiacation-cameo
Amber Heard zag er onherkenbaar uit tijdens haar Californiacation-cameo
Anonim

De afgelopen maanden waren nogal intens voor Amber Heard. Sinds april is ze verwikkeld in een veelbesproken rechtszaak met haar ex-man Johnny Depp. In een smaadzaak en tegenklacht tussen de twee filmsterren kwam het vonnis terug in het voordeel van Depp.

In de nasleep hiervan is de toekomst van Heards carrière in twijfel getrokken, waarbij fans blijven eisen dat ze wordt ontslagen uit Aquaman en andere projecten. Het is niet allemaal kommer en kwel geweest voor de 36-jarige, met Amy Schumer, Howard Stern en Julia Fox tot de minderheid van sterren die de actrice hebben verdedigd.

Hoewel de meeste publieke opinie Depp lijkt te beïnvloeden, heeft Heard ook een groep supporters haar kant laten kiezen, gebaseerd op het argument dat ze niets te winnen had bij het proces, en daarom alleen maar had kunnen vertellen de waarheid.

Wat de waarheid van de zaak ook is, het is moeilijk voor te stellen dat Heards professionele leven ongeschonden uit het hele debacle zal komen.

Te midden van al deze onzekerheid is een oude clip van haar uit Showtime's Californication opnieuw opgedoken, en ze ziet er totaal onherkenbaar uit.

Welke rol hoorde Amber spelen in 'Californication?'

Californication is een comedy-dramaserie die zeven seizoenen werd uitgezonden op Showtime, van augustus 2007 tot september 2014.

Volgens een samenvatting van het plot op IMDb ging de serie over 'Hank Moody, een zelfhaat, narcistische auteur [die] worstelt om een writer's block te overwinnen terwijl hij zijn occasionele drugsgebruik, alcoholisme en borderline-seksverslaving in evenwicht houdt, allemaal terwijl hij probeerde terug samen te komen met zijn vriendin en zijn tienerdochter op te voeden.'

De hoofdrol van Hank werd gespeeld door David Duchovny (The X-Files, Aquarius), terwijl zijn vriendin Karen Van Der Beek werd gespeeld door Natascha McElhone (The Truman Show, Designated Survivor). Andere hoofdrolspelers van Californication waren Madeleine Martin, Evan Handler, Madeline Zima en Pamela Adlon.

Amber Heard's cameo op de show kwam in de achtste aflevering van seizoen 1, getiteld California Son. De aflevering werd uitgezonden op 1 oktober 2007. Tegen die tijd was de actrice nog lang niet in de buurt van het soort roem of succes dat ze vandaag geniet.

In haar korte speelfilm beeldde Heard een actrice af – ook wel Amber genoemd – op de set van A Crazy Thing Called Love, flirtend met het personage van Duchovny.

Amber Heards carrière voor 'Californication'

In hetzelfde jaar dat Amber Heard haar korte cameo op Californication maakte, kreeg ze ook haar allereerste terugkerende rol in een tv-show: in het tienerdrama Hidden Palms van The CW verscheen ze acht afleveringen als een bekend personage als Greta Matthews.

Voor die tijd was de in Texas geboren actrice alleen te zien in enkelvoudige afleveringen van andere televisieseries, waaronder Jack & Bobby, The Mountain, The O. C., en criminele geesten.

Heard begon voor het eerst met acteren in 2004, toen ze te zien was in de sportdramafilm Friday Night Lights van Peter Berg. Ze speelde alleen een ondersteunende rol in de film, als een personage dat eenvoudig werd geïdentificeerd als Maria.

In 2005 was ze te zien in drie foto's: Side FX, Drop Dead Sexy en North Country. Ze speelde opnieuw in bijrollen in deze films, hoewel ze in de laatste film de jongere versie van het personage van Charlize Theron speelde.

Haar eerste hoofdrol was in de slasher-film All the Boys Love Mandy Lane in 2006. Twee jaar later verving ze Olivia Thirlby om samen met Seth Rogen en James Franco te schitteren in Pineapple Express.

Wat zeggen fans over de cameo van Amber Heard in 'Californication'?

Sinds de dagen van dat bescheiden begin heeft Amber Heard een geweldige carrière opgebouwd. Een groot aantal van haar films hebben het sensationeel goed gedaan aan de kassa, waaronder Aquaman, dat in 2018 de grens van $ 1 miljard overschreed.

Het is deze hoge standaard die ze heeft gesteld - evenals haar recente betovering in de krantenkoppen - waardoor fans opnieuw praten over haar oude cameo in Californication.

Op een YouTube-clip met een scène waarin ze speelde, realiseren een aantal fans zich nu pas dat ze in feite gehoord hebben dat ze al die jaren geleden voor het eerst hebben gekeken. 'Ik had geen idee dat zij het was toen ik dit jaren geleden voor het eerst zag', zegt een van hen, terwijl een ander zout toevoegt aan de verwonding: 'Kinda zegt gewoon hoe vergeetbaar ze is als actrice.'

Een andere online gebruiker die de video bekeek, leek zich meer zorgen te maken over het welzijn van het fictieve hoofdpersonage. ‘Run Hank Moody, RUN,’ schreven ze, verwijzend naar het karakter van Heard dat in het echte leven op haar leek.

Amber Heard zal in 2023 weer op het scherm verschijnen, wanneer ze haar rol als Mera in Aquaman and the Lost Kingdom herneemt.

Aanbevolen: