Keanu Reeves’ favoriete filmrol kwam nergens in de buurt van Matrix Money aan de kassa

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves’ favoriete filmrol kwam nergens in de buurt van Matrix Money aan de kassa
Keanu Reeves’ favoriete filmrol kwam nergens in de buurt van Matrix Money aan de kassa
Anonim

Als je een filmfan bent, kunnen we garanderen dat je door de jaren heen een aantal Keanu Reeves-films hebt bekeken en ervan hebt genoten. Reeves speelde in grote hitfilms, werkte met de grootste namen in Hollywood en heeft onderweg unieke vriendschappen gevormd. Hoe beroemd en succesvol hij ook is geworden, Reeves is altijd bescheiden gebleven, een kwaliteit die hem net zo vertederend maakt als iedereen in Hollywood.

De acteur heeft een aantal gedenkwaardige personages gespeeld, en hoewel hij misschien dingen van ze allemaal leuk vindt, kan er maar één als zijn favoriet worden beschouwd.

Laten we horen wat Reeves te zeggen had over zijn favoriete personage!

Keanu Reeves is een enorme ster

Keanu Reeves, die in de jaren tachtig doorbrak als een succes met acteren, is geen onbekende in het vinden van succes op het grote scherm. De man gedijt goed in verschillende genres, en hoewel hij nooit een acteur van het type Marlon Brando is geweest, speelt Reeves zijn rol tot in de perfectie op een consistente basis.

Vroege hits zoals Bill & Ted en Parenthood hielpen Reeves een begrip te worden, maar enorme hits in de jaren '90 zoals Point Break, Speed, A Walk in the Clouds en The Devil's Advocate zorgden allemaal voor een boost in zijn voorraad.

Het decennium werd afgesloten met The Matrix, waardoor Reeves het gezicht werd van een kolossale franchise. Hij zou dan nog veel meer hits toevoegen naarmate de jaren vorderden.

Reeves was niet tevreden met een enkele franchise en deed dit opnieuw toen hij speelde in John Wick. Die franchise was een verademing voor de acteur en het actiegenre als geheel, en fans kijken er altijd naar uit om de franchise een triomfantelijke terugkeer naar het grote scherm te zien maken.

Nu Reeves het allemaal heeft gedaan, doet hij de afgelopen jaren iets dat maar weinigen zagen aankomen: terugkeren naar zijn rollen van jaren terug.

Reeves keerde onlangs terug naar enkele iconische rollen

Als je op Keanu Reeves hebt gelet, weet je heel goed dat hij in de put aan het tappen is. De John Wick-sequels waren een uitgemaakte zaak, maar Reeves heeft een personage afgestoft dat maar weinigen van hem verwachtten.

In 2020 nam Reeves bijvoorbeeld deel aan Bill & Ted Face the Music, een trilogiefilm die de serie Reeves en Alex Winter, die in de jaren negentig begon, afsloot. Het werd uitgebracht tijdens het hoogtepunt van de pandemie, maar de film genereerde positieve recensies, waardoor het meer dan $ 30 miljoen aan VOD-transacties opleverde.

Het jaar daarop keerde Reeves opnieuw terug naar een oud personage, maar deze keer keerde hij terug naar de Matrix-franchise en speelde hij Neo. Die vierde franchisefilm, Resurrections, kreeg niet hetzelfde soort lof als Bill & Ted, en het eindigde ondermaats aan de kassa.

Over het algemeen heeft Reeves veel iconische personages gespeeld, en het is niet te zeggen welke hij opnieuw zou kunnen spelen op het grote scherm. Als de acteur het echter naar zijn zin had, zou hij waarschijnlijk nog een keer zijn favoriete personage aller tijden spelen.

Zijn favoriete rol is John Constantine

Dus, welke voormalige rol is de favoriet van Keanu Reeves? In wat voor velen een verrassing zal zijn, is Reeves' favoriete rol John Constantine, een personage dat hij in de jaren 2000 in Constantine speelde.

"Ik heb altijd al John Constantine weer willen spelen. Ik hou ook gewoon van die wereld, en ik hou van dat personage. Ik vond het geweldig om een personage te spelen en in die wereld te spelen," zei Reeves in een interview.

Hoewel hij een drastisch andere kijk gaf dan wat mensen in de strips gewend waren, genoten veel mensen van wat Keanu met het personage deed. Het is duidelijk dat Reeves ervan hield om Constantine te spelen, en hoewel de film geen enorme wereldwijde hit was, roepen mensen al jaren om een vervolg.

In 2020 opende regisseur Francis Lawrence zich over het maken van het vervolg.

"We hebben het er onlangs over gehad. Het is ons altijd bijgebleven omdat we allemaal van de film houden, en vooral als we ons realiseren dat er een echte cult-aanhang is voor deze film, zou het leuk zijn om te maken. Keanu, Akiva, en ik heb er echt over gesproken, "zei Lawrence.

Vanaf nu is er geen officieel woord over een tweede Constantine-film, maar je kunt maar beter geloven dat mensen gehyped zullen worden als het project ooit wordt aangekondigd. We zijn er zeker van dat Keanu enthousiast zou zijn om weer in het zadel te kruipen en zijn favoriete personage tot nu toe opnieuw te portretteren.

Aanbevolen: