Matt Damon is verantwoordelijk voor Anne Hathaway die weer dierlijke producten eet

Inhoudsopgave:

Matt Damon is verantwoordelijk voor Anne Hathaway die weer dierlijke producten eet
Matt Damon is verantwoordelijk voor Anne Hathaway die weer dierlijke producten eet
Anonim

Veganist worden is niet gemakkelijk, en we hebben een paar celebs zien falen. Miley Cyrus komt meteen voor de geest, terwijl Jessica Alba ook heel open was over haar mislukte reis naar veganisme.

Ondanks haar successen aan de kassa, gedijt Anne Hathaway niet altijd goed en in feite, toen het erop aankwam om veganist te worden, faalde de actrice bij een aantal verschillende gelegenheden. Een van die mislukkingen was Matt Damon.

Laten we eens kijken naar wat er gebeurde.

Anne Hathaway is verre van de enige celeb die stopt met vegan zijn

Anne Hathaway is niet de enige die een veganistisch dieet opgeeft. Beroemdheden doen dit ook vrij vaak, er is een lange lijst met mensen als Miley Cyrus.

Volgens de popster moest ze dingen veranderen voor haar hersengezondheid: Ik was heel lang veganist en ik moest vis en omega's in mijn leven introduceren omdat mijn hersenen dat niet waren goed functioneert.”

“Nu ben ik zoveel scherper dan ik was en ik denk dat ik op een gegeven moment behoorlijk ondervoed was. Ik herinner me dat ik naar Glastonbury [muziekfestival] ging en dat was een show waar ik van hield - ik hield van mijn optreden - maar ik liep op leeg."

Liam Hemsworth voelde hetzelfde als Miley en beweerde dat de nieuwe levensstijl de eerste twee jaar werkte, maar later kreeg de acteur erg weinig energie. "Maar vorig jaar februari voelde ik me erg laag en lusteloos en voelde ik me over het algemeen niet goed", zei hij. "En toen kreeg ik een niersteen."

Andere opmerkelijke namen volgens Vegan Food And Living zijn Simon Cowell, Mike Tyson, Channing Tatum, Kristen Bell, Carrie Underwood en een paar anderen.

Anne Hathaway ging volledig veganistisch-modus voor WeCrashed

Als Anne Hathaway aan een project werkt, geeft ze alles. Tot op zekere hoogte gebruikt de actrice een beetje method acting, maar het is niet extreem aangezien ze thuis voor kinderen moet zorgen.

"Dat doe ik eigenlijk wel, maar ik heb kinderen", reageerde Hathaway. "Laat het me uitleggen. Mijn kinderen houden van me en ik weet zeker dat ze op een bepaald niveau geven om wat ik doe, maar ze willen ook gewoon hun moeder, dus."

Voor het project WeCrashed besloot Anne extra hard te gaan, niet alleen voor de veganistische manier van leven, maar daarnaast begon ze ook yoga te beoefenen. Het was een grote verandering in haar levensstijl.

"Dus ik was een rauwe veganist, en ik deed dat ding waarbij je denkt: 'Dit is het'", vertelde Hathaway aan Colbert. "Ik zit zo diep in mijn karakter, ik heb zoiets van, ik denk dat ik nu een veganist ben. Ik denk dat dit het is. Ik heb het eerder gedaan, ik weet dat ik het eerder heb gedaan, en ik weet dat het nooit vastzit, maar ik denk dat dit de tijd is dat ik het doe.'"

Uiteindelijk waren er een paar mensen die het gevoel hadden dat haar dieet niet zou blijven plakken en op een avond was dat precies wat er zou gebeuren.

Anne Hathaway wendde zich tot zalm na een avondje uit met Matt Damon

Tijdens het fotograferen naast Matt Damon gingen de twee een hapje eten. Het was op dat moment dat het veganistische dieet niet langer een ding was. Anne besloot net als de rest mee te gaan met de stroom en dat betekende vis eten. Anne had geen spijt van haar keuze, want ze genoot meteen van een golf van energie.

“Dus toen was ik de enige meid en ik ben de veganist en iedereen gaat gewoon met de stroom mee. Dus ik vroeg … 'Is je vis lokaal?' "herinnerde ze zich. "En ze zeiden: 'Zie je die fjord?' Dus ik had een stuk zalm en mijn brein voelde als een computer die opnieuw opstart."

Hathaway verklaarde naast Stephen Colbert ook dat haar man zich er de hele tijd goed van bewust was dat het geen permanente overstap zou zijn.

"Mijn man, die - we zijn al 14 jaar samen en hij kent me zo goed - en hij zei gewoon: 'Oh, geweldig'", vertelde Hathaway aan Colbert. "En toen drie weken later, toen ik dacht: 'Ik heb een hamburger nodig', zei hij: 'Oké.'"

Ze is tenminste eerlijk!

Aanbevolen: