Kitchen Nightmares' beste restauranttransformaties, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Kitchen Nightmares' beste restauranttransformaties, gerangschikt
Kitchen Nightmares' beste restauranttransformaties, gerangschikt
Anonim

Kitchen Nightmares stond bekend om het feit dat ze afschuwelijk gerunde keukens in vorm brachten, waarbij ze vaak alles, van het personeel tot het menu, herzien. Veel mensen hoorden bij de show van Gordon Ramsay, of het nu was omdat hun eten walgelijk was of omdat het restaurant smerig was, en het enige dat het kon oplossen was een bezoek van de beroemde chef-kok. Fans stemden af, niet alleen om de transformaties te zien, maar om te zien hoe vaak Gordon Ramsay absoluut zijn geduld verloor in de omgang met de betrokken mensen. Het eindigde echter meestal met een goede noot, waarbij het restaurant werd hersteld en het bedrijf werd gered, in ieder geval voor een tijdje.

De show was een groot succes, ook al werd Gordon Ramsay meerdere keren aangeklaagd voor Kitchen Nightmares tijdens en na de show. Het is niet verwonderlijk, aangezien ze slechts een slagingspercentage van 21% hebben gehad in het permanent helpen van restaurants. Het is moeilijk voor sommigen om de tirades en vloeken van de heethoofdige chef-kok te negeren, en sommigen konden de hitte niet aan. Er waren echter verschillende restaurants die met Gordon samenwerkten om hun ongelukkige bedrijven om te vormen tot ongelooflijke eetgelegenheden, vaak met nieuwe apparatuur, een frisse inrichting en een nieuw leven ingeblazen menu. Hier zijn tien van de beste transformaties die ooit in de show hebben plaatsgevonden, of het nu een menuwijziging was of een enorme verbouwing van de zithoek.

10 Flamango's/The Junction

Flamangos uit New Jersey zat in grote problemen. Van de tirannieke eigenaar Adele tot het gruwelijke tropische decor, het restaurant kon het bedrijf niet overeind houden. De keuken was nog erger, met verkeerd opgeslagen en gekookt voedsel en een menu dat op zijn best willekeurig en eclectisch was. Alles werd opnieuw gedaan, van het thema tot de keuken, zelfs de verandering om het The Junction te noemen, wat allemaal resulteerde in een zeer ongelukkige Adele. De rebranding was echter een hit bij het personeel en de klanten, en een tijdlang leek zelfs Adele tevreden. Uiteindelijk zou Adele het restaurant uiteindelijk een jaar later verkopen en Ramsey's veranderingen de schuld geven, ook al was het restaurant sindsdien succesvol geweest.

9 De oude steenmolen

Het restaurant is een gerenoveerde stenen molen in Tuckahoe, New York, maar hoewel het gebouw prachtig was, bleek de charme van het bedrijf alleen in de esthetiek te zitten. Gordon was geschokt door de manier waarop het personeel en het eten werden behandeld, en hij wist dat het een uitdaging zou worden om eigenaar Dean iets nieuws te laten proberen. De renovatie van de menukaart tot een standaardrestaurant tot het enige steakhouse in de omgeving bleek een enorm succes, transformeerde het en redde het van de ondergang. Sindsdien is het restaurant van eigenaar en stijl van eten veranderd, maar het is vandaag de dag nog steeds een Italiaans restaurant.

8 Lido's

Lisa was de jonge eigenaresse van een restaurant dat ze vijf jaar had gekocht en bezat. De koks waren echter lui, er was eindeloos drama en de computersystemen waren meer dan drie decennia oud en stervende. Chef Ramsey kwam binnen en voerde een renovatie uit aan het menu, het personeel en de kassasystemen. Het zitgedeelte wordt ook 's nachts getransformeerd, een muur verwijderd en een volledige make-over gekregen. Gordon heeft het restaurant ook omgedoopt tot wijnbar, waarmee een nieuw soort klantenkring zou worden bereikt. De transformatie bleek een succes, aangezien het restaurant nog steeds open is en Lisa ook andere diensten heeft toegevoegd.

7 Mevr. Jean's Southern Cuisine

De lieve, grootmoederlijke mevrouw Jean was een grote favoriet vanaf het moment dat ze in de show verscheen, dus zelfs Gordon wist niet zeker waarom het restaurant in Pennsylvania faalde. Dat is totdat hij op onderzoek ging en een luie en ongeorganiseerde keuken vond die veel van het eten serveerde als te gaar en in de magnetron. Gordon ging snel aan de slag om een beter werksysteem op te zetten, het menu te vereenvoudigen en zelfs het dubbele aantal zitplaatsen te creëren dat ze voorheen hadden. Het restaurant bloeide daarna en is nog steeds open tot op de dag van vandaag, hoewel ze een paar straten verderop zijn verhuisd.

6 Guiseppi's

Het Italiaanse familierestaurant van Giuseppi's onderging een enorme transformatie op elk gebied, ook in de relaties van de familie die het runde. Gordon hielp bij het herstellen van de familiebanden, renoveerde het interieur van het restaurant en werkte het menu bij met verse en heerlijke gerechten. Hoewel ze het moeilijk hadden met de herlancering, leek het erop dat het bedrijf een mooie toekomst voor zich zou hebben. Die toekomst kwam er echter nooit, omdat de ommekeer in de business te laat kwam en andere obstakels in de weg stonden. Door de economie en het niet krijgen van een drankvergunning, werd het restaurant gedwongen te sluiten.

5 Spin een garen

Gelegen in het prachtige Californië, zag dit restaurant er prachtig uit toen Gordon voor het eerst binnenkwam, omdat het onlangs was gerenoveerd. De schoonheid was echter alleen decor-diep, omdat het eten oneetbaar was en de keuken walgelijk en slecht gerund, deels vanwege het uitgebreide menu. Ramsey hielp alles op te ruimen, hielp de eigenaren om er een steakhouse van te maken en zorgde voor de organisatie van het personeel. Dit leidde ertoe dat het restaurant een volledige ommekeer maakte en ze zijn nog steeds open en sterk.

4 Campania's

Een ander restaurant in New Jersey, de eigenaar Joseph Cerniglia, stond op het punt zijn deuren te sluiten voordat Gordon arriveerde. Het was in de korte tijd dat hij het in bezit had snel van een succesvol restaurant in een spookstad veranderd. Het personeel en de eigenaren zijn allemaal kinderachtig en onvolwassen, en dat weerspiegelt het eten en de service. Hun enige goedmaker is dat de keuken, verrassend genoeg, vlekkeloos schoon is, hoewel verschillende apparaten kapot zijn. Gordon helpt de menukaart opnieuw te maken en geeft het hele restaurant een make-over. Dit hielp om het bedrijf nieuw leven in te blazen, maar enkele jaren later werd het restaurant verkocht en kort daarna pleegde Joseph op tragische wijze zelfmoord.

3 Sebastian's

Sebastian's in Californië leek een geweldige locatie voor een restaurant, dicht bij zowel Universal Studios als Warner Bros. Het faalde echter, voornamelijk vanwege chef-kok en eigenaar Sebastian, die bekend stond om het ontslaan van mensen op basis van zijn humeur schommelt. Het eten en de esthetiek waren ook verschrikkelijk, dus chef Ramsey had een behoorlijke uitdaging voor de boeg. Gordon veranderde met succes het menu en de inrichting, waardoor het restaurant een prachtige transformatie kreeg. Helaas keerde Sebastian snel terug naar zijn oude gewoonten en het oude menu, en verkocht het restaurant uiteindelijk minder dan een jaar nadat de aflevering was uitgezonden.

2 Sprinkhanen

De Ierse pub in New Jersey was een puinhoop toen Gordon werd geroepen om te helpen. Mitch kreeg de schuld dat alles fout ging terwijl hij zich in zijn kantoor verstopte. Het eten was verschrikkelijk, de keuken was walgelijk en de familiespanning tussen eigenaren was voelbaar. Gordon ha alt een lokale chef-kok binnen om de chef-koks te trainen, brengt wijzigingen aan in het menu en werkt de esthetiek bij, waardoor het restaurant volledig getransformeerd wordt. Door de veranderingen bleef het restaurant echter niet lang bestaan, en sindsdien is het gebouw in de loop der jaren meerdere keren van eigenaar en stijl veranderd.

1 Nino's Italian Restaurant

Nino's Italian Restaurant in Californië was een tragedie, lang voordat Gordon werd ingeschakeld. De jongste zoon van de oorspronkelijke eigenaar, Nino, reed het restaurant de grond in en nam zijn broers en zussen mee. Het eten en de inrichting waren gedateerd en de hygiëne van het eten en het restaurant in het algemeen waren een groot probleem. Om het nog erger te maken, vochten Nino en broer Michael bij elke stap tegen Gordon en verzetten ze zich tegen elke verandering. Gordon heeft het menu en het interieur volledig opnieuw ontworpen, waardoor het een modernere en aantrekkelijkere esthetiek heeft gekregen. Het bedrijf mislukte echter uiteindelijk, omdat Nino het ontwerp terugbracht naar het oude om de vaste klanten tevreden te stellen in plaats van de verandering te omarmen.

Aanbevolen: